Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A moratórium miatt senki nem veszíti el tiszta adósi besorolását

Index
-
 Ma 19:05Gazdaság

A 9 hónapon túl is a moratóriumban lévő ügyfelek hitelét nem kell automatikusan átstrukturáltnak minősíteni – közölte az MNB.

Mnb: a moratórium miatt senki nem veszíti el „tiszta” adós voltát

Az ügyfelek sem a jelenlegi, sem a jövőbeni hiteleiknél nem veszítik el „tiszta” adósi besorolásukat a bankoknál pusztán azért, mert a törlesztési moratóriumot választották. A fizetési stop segítő eszköz, sokaknak mentőöv, másoknak választási lehetőség – hívta fel a figyelmet a Magyar Nemzeti Bank (MNB) hétfői, MTI-nek küldött közleményében.

Ifj. Növényi: Miatta érdemes lenne visszatérnie Khabibnak

Sport365
-
 Ma 18:54Sport

A vasárnapi UFC-gáláról beszélgettünk Ifj. Növényi Norberttel, aki őszintén válaszolt a kérdéseinkre. - Exkluzív interjú

Visszaadják az állami kitüntetéseket egy homofób sportoló miatt

Humen
-
 Ma 18:46Külföld

  A nemzeti ünnepen, január 26-án szokás átadni az állami kitüntetéseket Ausztráliában. Idén azonban nem várt botrány borzolja a kedélyeket, miután az állam által adományozható legmagasabb kitüntetésre terjesztették fel Margaret Court teniszezőt, írja az ABC. Minden idők legeredményesebb teniszezőjeként Court beírta magát a…

A moratórium miatt senki nem veszíti el tiszta adós voltát

Kilenc hónapon túl a moratóriumban lévő ügyfelek hitelét nem kell átstrukturáltnak minősíteni, ha az ügyfélnek nincsenek pénzügyi nehézségei.

A nem sürgősségi, de fontos operációk év végéig is húzódhatnak a COVID-19-járvány miatt

A COVID-19-járvány miatt elhúzódó nem sürgősségi operációk kapcsán Dr. Varga Ágnes, belgyógyász, háziorvossal beszélgettünk.

Brüsszelben válságtanácskozást tartottak az AstraZeneca miatt

HVG
-
 Ma 18:35Belföld

A társaság jelezte: kevesebbet tud szállítani a korábban beígértnél, az EU tudni akarja az okát.

Mintegy 80 ezer fát kell kivágni Madridban a történelmi havazás miatt

Madrid parkjainak többsége a vihar óta biztonsági okokból zárva tart.

Növekedett a szakadék a szegények és gazdagok között a járvány miatt

Az egyenlőtlenség vírusa nevet viselő dokumentumban hangsúlyozzák, hogy a járvány csaknem az összes országban növelheti az egyenlőtlenséget, aminek következtében a szegénységben élőknek legalább 14-szer annyi időbe fog kerülni, hogy visszajussanak a járvány előtti szintre, mint az ezer leggazdagabb ember.

Választási pénzszórás miatt szállt el a hiány

Az EU elengedte a kormányok kezét, ezért költekezett a magyar kabinet minden képzeleten felül – vélekedtek gazdasági szakértők a költségvetési bizottság csonka ülésén.

Madridban 80 ezer fát kell kivágni a havazás miatt

Lengyelországban is súlyos a helyzet.

A moratórium miatt senki nem veszíti el tiszta adós voltát

Az ügyfelek sem a jelenlegi, sem a jövőbeni hiteleiknél nem veszítik el tiszta adósi besorolásukat a bankoknál amiért a törlesztési moratóriumot választották.