Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 149 hír

Berlin fenntartja a korlátozó intézkedéseket, Párizs azonban enyhít a szigoron

HírTV
-
 Tegnap 21:41Külföld

Kapacitása határához közelít a német egészségügy.

A Toyota újabb húsz autót ajánlott fel a koronavírus elleni védekezéshez

A második hullám beköszöntére reagálva tavaszi kezdeményezéséhez hasonlóan a Toyota Central Europe Kft. ismételten 20 autó felajánlásával támogatja a koronavírus járvány elleni magyarországi küzdelmet. Magyarország vezető autópiaci szereplője Budaörsön adta át a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács részére 60 napra felajánlott…

Újra 20 autóval segít a Toyota a koronavírus elleni védekezésben

Tavaszi felajánlásához hasonlóan, ismét 20 saját, és a márkakereskedői hálózatának tagjai által biztosított tesztautót (személygépkocsit, kisbuszt és kisteherautót) ajánlott fel

Az iskolák működésének fenntartása a cél

Hetvenegy általános iskolában van rendkívüli tanítási szünet, ez az 1-8. évfolyamon tanító intézmények kevesebb, mint három százalékát jelenti – mondta a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs hétfői online sajtótájékoztatóján az Emberi Erőforrások Minisztériumának köznevelésért felelős államtitkára, aki szerint az iskolák m

Határsértőt tartóztattak fel Röszkénél

Határsértőt tartóztattak fel Röszkénél Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 25., sze - 17:27 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

Erősebb a Toyota GR Yaris, mint mondják?

Nagy a szórás a nagy teljesítményű autók között is abban a tekintetben, hogy az ígért erőhöz képest mennyit teljesítenek valójában.

Már 17 hazai színház kötelezte el magát a fenntartható jövő mellett!

Szemléletformálás és környezettudatos gondolkodás. Miskolci Nemzeti SzínházPapp Endre

10 éves fenntarthatósági cselekvési tervet jelentett be a Diageo

ProfitLine
-
 Tegnap 16:00Gazdaság

A Diageo, a Johnnie Walker, a Smirnoff és a Guinness gyártója, „Társadalom 2030: A Fejlődés Szellemében” elnevezésű programjában 25 merész és ambiciózus célt jelentett be, hogy pozitív befolyással legyen a világra és teljesítse az Ensz Fenntartható Fejlődési Céljait.

Így nézne ki ma a Toyota legnagyobb legendája

Formula
-
 Tegnap 15:58Autó-motor

A Toyota 2000GT minden szempontból korának egyik legfejlettebb sportkocsija volt. Ha a cég ma kívánna négy kerékre állítani egy hasonlóan előremutató modellt, az valahogy így nézhetne ki.

Toyota Camry megújulás

Modellfrissítéssel jelentkezik a világ kedvenc felső-középkategóriás szedánja, az idehaza is rendkívül népszerű Toyota Camry.

Konferencia a környezeti fenntarthatóságról

Kanizsa Újság
-
 Tegnap 15:26Megyei

A környezeti fenntarthatóságról tartott ma konferenciát Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata. A témához kapcsolódó előadásokat - a veszélyhelyzet miatt - online formában hallgathatták meg az érdeklődők.

Black Friday helyett válaszd a fenntartható életet!

Fogyasztás helyett boldogság, pénz helyett élet! Ezt üzenik ismert művészek, köztük Vecsei H. Miklós, Pokorny Lia és Kollár-Klemencz László.

Számukra biztosan nem színjáték a fenntarthatóság

Immár 16 színház csatlakozott a Miskolci Nemzeti Színház „Jövő Nézőiért – Zöld Színházi Projekt”-jéhez, melynek célja, hogy ökotudatos színházi társulások jöjjenek létre.

Üveghomlokzatok átalakítás: így válnak fenntarthatóvá a régi épületek

Véleményformáló szakértők hívták fel a figyelmet az 1970-80-as években épült üveg felhőkarcolók fűtéséhez és/vagy hűtéséhez szükséges energiafogyasztás pazarló mértékére – és vontak kíméletlenül párhuzamot az energiahatékonyságra vonatkozó jelenlegi elvárásokkal. Vajon igazságos-e ez az összehasonlítás? Hogyan lehetne összevetni egy…

A csomagszállítók még bírják a rohamot, de egy boltzár fennakadásokat okozhat

Az ünnepek előtti időszak sikere nagyban függ attól is, milyen óvintézkedésekre lehet számítani.