Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Los Angeles megyében minden nyolcadik percben meghal valaki a koronavírus miatt

Meghaladta a 93 milliót a koronavírus-fertőzöttek száma világszerte, a halálos áldozatok száma pedig már megközelíti a 2 milliót. Közel félmillióan regisztráltak Lengyelországban a koronavírus elleni oltásra, miután csütörtök éjfélkor elindították az előjegyzési rendszert. Franciaországban szigorítanak a korlátozásokon.

Ezerlábúak a síneken, nyolc évente

Japánban rendszeresen előfordul, hogy egy helyi ezerlábú faj olyan nagy tömegben kel útra, hogy a vasúti síneket keresztező menetük miatt leáll a közlekedés.

A Škoda AUTO több, mint egymillió járművet szállított ki 2020-ban a COVID-19 járvány ellenére

A Škoda AUTO a 2020-as évben összesen 1 004 800 járművet adott át ügyfeleinek, ezzel sorozatban hetedik éve lépi át az egymillió autós kiszállítási határt. A COVID-19 járvány jelentette jelentős terhek mellett ez a szám nagyszerűen mutatja a hozott intézkedések hatékonyságát. Miután a második negyedévben a csehországi gyártási egységek 39…

Hat megye, nyolc bűncselekmény, két őrizetbe vett gyanúsított

Hat megye, nyolc bűncselekmény, két őrizetbe vett gyanúsított Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 16., szo - 04:30 A Békés megyei rendőrök Budapesten elfogtak két férfit, akik a gyanú szerint országszerte több lakásba törtek be. Zárfésűt használtak és a kinyitott lakásokból főként pénzt, ékszereket, órákat, parfümöket loptak el.

Bezuhant Ferihegy forgalma 2020-ban

Ez a lényeg
-
 Tegnap 23:07Vélemény

A reptér környékén élők nem biztos, hogy ezt bánták.

Sztankó Attila atya több mint 13 ezer kilométert bringázott 2020-ban

Bringázás
-
 Tegnap 22:46Életmód

Aki naponta csak 30 kilométert teker, az egy év alatt, akár 10000 kilométert is összeszedhet.

Csehországban egyelőre csak a nyolcvan év felettiek regisztrálhatnak az oltásra

Az országban 441 ezer nyolcvan év feletti ember él, akik elsőbbséget élveznek az oltókampányban.

A home office helyzete 2020-ban Európában

Filter
-
 Tegnap 19:38Színes

Amennyiben össze szeretnénk foglalni a 2020-as évet évet egyetlen szóban, a legtöbb ember biztosan a “koronavírus” a “pandémia” vagy a “világjárvány” szavakat használná.

Egyelőre nyolcvannégy főt vettek fel a csepeli akadémiára

Magyar Nemzet
-
 Tegnap 18:08Sport

A tavaszi kezdés után a program szeptembertől indulhat be igazán az ifjú birkózók számára.

Mit csináltunk az Idea Alapítványnál 2020-ban?

UrbanLegends
-
 Tegnap 17:12Életmód

Íme egy rövid beszámoló arról, milyen projekteket futtattunk 2020-ban a médiaműveltség és kritikai gondolkodás iskolai fejlesztésében utazó Idea Alapítványnál.

Csak bolyonganak az emberek a plázákban, még karácsonykor is 50 százalékkal kellett akciózni a boltoknak

G7
-
 Tegnap 16:32Cégvilág

A plázák nem ürültek ki, de nagyon kevesen vásárolnak, sok kisebb üzlet bezárt, a nagyobbaknál gyakori, hogy már csak egy ember visz egy műszakot.

A manhattani luxuslakás, ahonnan biztos nem akarnánk kimozdulni nyolc után

Ebből a lakásból nem csak a kilátás lélegzetelállító. Az enteriőr legalább annyira lenyűgöző, ráadásul most, Covid idején tökéletes lenne ahhoz, hogy véletlenül se akarjunk kimozdulni. Bemutatjuk New York legnépszerűbb környékének egyik legcsodálatosabb ingatlanját.

A manhattani luxuslakás, ahonnan biztos nem akarnánk kimozdulni nyolc után

Ebből a lakásból nem csak a kilátás lélegzetelállító. Az enteriőr legalább annyira lenyűgöző, ráadásul most, Covid idején tökéletes lenne ahhoz, hogy véletlenül se akarjunk kimozdulni. Bemutatjuk New York legnépszerűbb környékének egyik legcsodálatosabb ingatlanját.

Romániában 16,7 százalékkal nőtt az építőipari termelés a tavalyi első tizenegy hónapban

Romániában a nyers adatok szerint 16,7 százalékkal nőtt az építőipari termelés volumene a tavalyi első tizenegy hónapban 2019 azonos időszakához mérten – közölte pénteken a román országos statisztikai intézet. A szezonális és naptárhatással kiigazított érték szerint a bővülés 19,3 százalék volt a vizsgált időszakban. A nyers adatok…