Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Beszólt a váci polgármester Rétvári Bencének: Feljelentés előtt tájékozódni kellett volna!

A térség kormánypárti országgyűlési képviselője, Rétvári Bence két órát ücsörgött a váci ellenzéki polgármesternél Matkovich Ilonánál, de nem szólt neki, hogy feljelenti az önkormányzatot. Az országgyűlési képviselő posztolt egy videót, amelyben azt állítja, hogy a választókerületében senki sincs egyedül és a jobboldal visszaszerzi azt az…

Vagy az a lámpaoszlop nem kellett volna, vagy egy ilyen szomszéd

Player
-
  Tegnap 23:47 Autó-motor

Nehezebb volt eltalálni az oszlopot, mint kikerülni, de van, akit nem tántorítanak el a nehéz feladatok.

Ki kellett menteni egy német Intercity utasait

hirado.hu
-
  Tegnap 22:25 KülföldVonat

Sínekre dőlt fának hajtott egy vonat.

Bödők Gergely: „Át kell adnom a fiamnak” – emlékek és program a 100. évfordulón

Mandiner
-
  Tegnap 22:15 Vélemény

Az kellene, hogy a bántások és a sok álszent mosolygás után mondjon valaki valami használhatót, számon kérhetőt és egyértelműt.

Ilyen gyakran kellene pizsamát cserélned

Glamour
-
  Tegnap 22:00 Életmód

Nem hordd túl sokáig

A FIFA elnöke szerint türelmesnek kell lenni a szurkolók visszaengedésével

A biztonságos visszatérés a legfontosabb a sportvezető szerint.

Lesgól is kellett a biztos fehérvári sikerhez

Rangadó
-
  Tegnap 21:00 Foci

Győzelmével immáron hat bajnoki óta veretlen.

Egyikünk sem tudta, hogy ezeket a számokat kellett beikszelni

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 23. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: Nyerőszámok: 18 (tizennyolc) 31 (harmincegy) 56 (ötvenhat) 68 (hatvannyolc) 83 (nyolcvanhárom) Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; 4 találatos szelvény 27 darab, nyereményük egyenként…

Nem kell karanténba vonulniuk a Németországból hazatérő magyaroknak

„Németországban a járványkezelés eredményesnek bizonyult, ez pedig megadja a lehetőséget arra, hogy megszüntessük a személyforgalomra vonatkozó korlátozásokat. Rég várt enyhítés ez a németországi munkavállalók és családjaik számára” – mondta Szijjártó Péter külügyminiszter a közösségi oldalára feltöltött videójában.

Kezd helyreállni Amerika: a Fednek már lépnie sem kell?

Portfolio
-
  Tegnap 20:10 Gazdaság

A várakozások, amelyek szerint a világgazdaság elkerülte a legrosszabb szcenáriót a koronválságban, a válság mélypontján rekordot döntő amerikai kötvények eladásához vezetett, március óta nem látott meredekséget eredményezve a hozamgörbén.

Lézeres szemműtét után: erre kell figyelni

HáziPatika
-
  Tegnap 20:02 Egészség

Ha pusztán ez tartja vissza a szemműtéttől, most fellélegezhet. Persze azért több dologra is ügyelnie kell a lézeres beavatkozás után.

Semjén Zsolt: Történelmi kézfogás Magyarország és Szlovákia között

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes az interjúban kifejtette: a szlovák kormányfő bátor és korrekt gesztust tett a magyarság felé azzal, hogy száz...

A FIFA elnöke szerint türelmesnek kell lenni a szurkolók visszaengedésével

Gianni Infantino, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke nem számít arra, hogy a koronavírus-járvány után hamarosan visszatérhetnek a szurkolók a stadionokba.  

Mentőhelikoptert kellett hívni egy börzsönyi motoros balesethez, többen megsérültek

Letkés és Ipolydamásd között egy motoros és egy autó karambolozott. Tűzoltó- és több mentőautó is a helyszínre vonult. A Börzsöny hegység keleti lábánál, az Ipoly határfolyó mentén, a 12A jelű úton történt a baleset. Mentőhelikoptert kellett hívni a sérültekhez, volt a helyszínen tűzoltó- és több mentőautó is, de számos más adat ellentmondott…