Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kósa Lajos: Debrecenben lesz a nemzeti oltóanyaggyár

A nemzeti maszkgyártás, a nem különben nemzeti lélegeztetőgép-gyártás sikerein (?) felbuzdulva úgy döntött, akinek erre hatalma van, hogy belevágunk a

NB I: A Ferencváros ellen a döntetlen is jó eredmény – Hornyák Zsolt

Újabb pontokat vesztett a Ferencváros, miután 1–1-es döntetlent játszott a Puskás Akadémia otthonában a labdarúgó NB I 17. fordulójában. A mérkőzés után a két vezetőedző értékelt.

„Azt éreztem, nem fogom tudni tovább élni az életem úgy, ahogy addig" – interjú Karalyos Gáborral

Nosalty
-
 Ma 21:19Életmód

Karalyos Gábort a legtöbben valószínűleg színészként ismerik, négy éve azonban Vegán Hegylakó néven vezet blogot, amiben mindennapjait dokumentálja Budapest szélén, egy hatalmas kertből. Önfenntartásról, környezettudatosságról és a veganuárról beszélgettünk vele.

Éveken át saját lakásukban kukkolta ügyfeleit egy dallasi bizonságikamera-technikus

HVG
-
 Ma 21:01Gazdaság

Az egyik dallasi biztonságikamera-szolgáltató cég volt technikusa éveken át nézegette, hogyan szeretkeznek az általa telepített kamerákat használó nők és partnerük.

Felháborító: 5 évig figyelte ügyfeleit egy hálószobai kamerán keresztül egy amerikai férfi

Egy 35 éves amerikai férfi, T. Aviles több mint 5 éven át figyelte meg az ügyfeleket a hálószobáikban elhelyezett biztonsági kamerákon keresztül: az elkövető meztelen és szexelő nőkre volt kíváncsi.

Debrecenben lesz a nemzeti oltóanyaggyár

Kósa Lajos jelentette be szombaton, részletek még nem ismertek.

Trombitás Kristóf: Börtön helyett ügyvédi irodákat adtunk a Bauereknek

Senkiből nem lett balszerencsével ávós verőlegény, gyilkosok segéde. Bauer Miklós ezt a sorsot választotta saját magának.

Biden elnézést kért a Nemzeti Gárdától a washingtoni állapotok miatt

A Nemzeti Gárda 25 ezer katonát vezényelt Washingtonba, hogy biztosítsák az új elnök beiktatását.

Kósa Lajos: Debrecenben lesz a Nemzeti Oltóanyaggyár

Index
-
 Ma 19:59Belföld

„Nagy terveink vannak” – írta az országgyűlési képviselő.

Kijött a Cyberpunk 2077 első nagy javítása, ám ez úgy tűnik, még nagyobb galibát okozott

IGN
-
 Ma 19:54Gaming

A napokban látott napvilágot a Cyberpunk 2077 nagyszabású 1.1-es javítása, azonban a jelentések szerint ez több kárt csinált, mint hasznot.

Kósa Lajos: Debrecenben lesz a nemzeti oltóanyaggyár

Nagy fejlődést jósol városának. /Kósa Lajos Ez igen! Debrecenben lesz a Nemzeti Oltóanyaggyár (az Operatív Törzs ajánlásával)! Ha van valami, ez nemzetstratégiai jelentőségű ügy. Itt minden egyben van, tudományos háttér, ipari tapasztalat, szakképzett munkaerő. Nagy terveink vannak... Hajrá, Debrecen! - írta Facebook-oldalán Kósa…

Úgy látszik, túl korán kezdtek el azzal riogatni, hogy a brit vírusmutáns halálosabb

HVG
-
 Ma 18:58Infotech

Még a brit kormány által hivatkozott tanulmány szerzője sem látja bizonyítottnak, hogy a brit koronavírus-variáns halálosabb lenne a korábbinál.

Tompika szerint úgyis minden kínai – miért ne lenne jó a kínai vakcina?

Deutsch Tamás úgy véli, hogy annak, aki Kínában készült élelmiszereket majszol, Kínában készült gyógyszereket fogyaszt, Kínában készült számítógépen ír, Kínában készült ruhákba bújik, és Kínában készült bútorokat használ, nincs miért félnie a kínai vakcinától. Ennyi – zárja éktelen ostobaságát feltáró, fölényes sorait.

Kósa Lajos: Debrecenben lesz a nemzeti oltóanyaggyár

Nagy fejlődést jósol városának. Fotó: Facebook/Kósa Lajos Ez igen! Debrecenben lesz a Nemzeti Oltóanyaggyár (az Operatív Törzs ajánlásával)! Ha van valami, ez nemzetstratégiai jelentőségű ügy. Itt minden egyben van, tudományos háttér, ipari tapasztalat, szakképzett munkaerő. Nagy terveink vannak… Hajrá, Debrecen! – írta…