Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 73 hír

Durva: illegális bulin vett részt a román rendőrkapitányság egyik vezetője

Bezárt étteremben bulizott a bukaresti rendőrkapitányság egyik vezetője 26 másik emberrel együtt.

Olimpiai résztvevő a női vízilabda-válogatott!

A magyar női vízilabda-válogatott 13-10-re nyert a házigazda Olaszország ellen a trieszti olimpiai selejtezőtorna elődöntőjében és kijutott a tokiói nyári játékokra. A magyarok a vasárnapi döntőben este 20 órától a szintén olimpiai résztvevő Hollandiával találkoznak a selejtezőtorna első helyéért.

Rendben lezajlott a középiskolai felvételi vizsga, ennyien vettek részt rajta

A járványügyi intézkedéseket betartva kezdhette meg 75 ezer tanuló – 535 helyszínen a középiskolai iskolai felvételi vizsgákat irodalomból, magyar nyelvből és matematikából.

Előállították a Navalnij melletti tüntetés több résztvevőjét

Telex
-
 Tegnap 12:43Külföld

Moszkva belvárosában hóeltakarításra hivatkozva le is zárták a tüntetés felé vezető út egy részét.

Nyaralás helyett inkább lakóautót vesznek a németek

Egyre többen keresik a lakóautókat, ezért a Mercedes-Benzre épülő hobbiautók még több kényelmi funkciót kapnak idén. A Sprinter pedig új motorcsaláddal készülhet ettől az évtől kezdve.

Nyaralás helyett inkább lakóautót vesznek a németek

Egyre többen keresik a lakóautókat, ezért a Mercedes-Benzre épülő hobbiautók még több kényelmi funkciót kapnak idén. A Sprinter pedig új motorcsaláddal készülhet ettől az évtől kezdve.

Ha ezen csoportok valamelyikébe tartozol, nem kell okvetlen részt venned a tesztelésen!

Parameter
-
 Tegnap 09:59Határtalan

A napokban több csallóközi település is felhívta a figyelmet arra, hogy a tiszti főorvos rendelete alapján nem a 15, hanem a 10 éven aluli gyermekek számára nem szükséges résztvenni. Lássuk az összes kivételt: Súlyos autizmusban, veleszületett vagy szerzett immunhiány-betegségben szenvedő egyének Onkolgiai vagy más…

Ilyen zártkerteket vesznek a dúsgazdag magyarok: ez már nem csak a kispénzűek világa

Pénzcentrum
-
 Tegnap 07:00Belföld

A 2020-as év első felében igencsak megélénkült a kereslet a zártkerti ingatlanok iránt bizonyos országrészekben: jellemzően a bezártság elől menekültek ide a vásárlók. A közhiedelem szerint ezek, a jellemzően települések peremterületein

Azoknak, akiknek kellemetlen, ha az orrgaratukból vesznek mintát: szombattól a gargalizálós tesztre is lehet jelentkezni

ma7.sk
-
 21.01.22 16:59Határtalan

Szombattól (január 23.) a gargalizálós tesztre is lehet jelentkezni. Ez a módszer lehet az orrgaratból vett minta vizsgálatának alternatívája. Az Alpha medical cég tájékoztatása szerint az ilyen teszt rendkívül pontos.

8 színész, akik győzelmük ellenére sem vettek részt az Oscar gálán

Top Pont
-
 21.01.22 11:40Film

Nem minden színész vagy színésznő álmodozik arról, hogy köszönő beszédet mondjon az Oscar-on. Ennek több oka is lehet. Ezen kifogások közé tartozik például a politikai helyzet, munka vagy betegség.

Szerbia is részt venne az orosz vakcina gyártásában

Origo
-
 21.01.22 11:33Külföld

Decemberben engedélyezték az orosz vakcinát, emellett a Pfizer-BioNTech és a Sinopharm oltóanyaga is elérhető az országban.

Szijjártó bejelentette, három részletben, nagy mennyiségben vesznek Szputnyik V vakcinát az oroszoktól

Sikerrel járt moszkvai útján Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, hiszen facebookon közzétett sajtótájékoztatóján elmondta, Magyarország három ütemben vásárol nagy mennyiségű Szputnyik V oltóanyagot Oroszországtól, írja a Telex.

Logisztikai képzésen vettek részt a dunaszerdahelyi Informatikai és Szolgáltatóipari Szakközépiskola és a Vámbéry Ármi…

Parameter
-
 21.01.22 08:09Határtalan

  Az 50 órás képzés célja az volt, hogy aktuális, hasznos új ismereteket nyújtson olyan szlovákiai magyaroknak, akik logisztikával és külkereskedelemmel szándékoznak foglalkozni a jövőben, illetve fuvarozó, szállítmányozó, vagy logisztikai vállalatoknál szeretnék kamatoztatni a képzés alatt megszerzett ismereteiket és tudásukat. Az oktatásra…

Horribilis pénzbírságot kapnak azok, akik házibuliban vesznek részt az Egyesült Királyságban

A brit kormány minden lehetőséget megragad annak érdekében, hogy elrettentse az embereket attól, hogy illegális házibulin, összejövetelen legyen jelen.