Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

„Nincs benne a szerződésben, hogy Leclerc az első számú pilóta”

Charles Leclerc és Carlos Sainz ugyanolyan esélyekkel indulnak – állítja Mattia Binotto.

Ukrajnának orosz gázt kellene vásárolnia

Miközben az ukrán kormány a lakossági gáz árának lefaragásáról egyezkedik,

Vívás: Az a fontos, hogy az olimpiára százszázalékos legyek – Kreiss Fanni

NSO
-
 Ma 14:15Sport

Jövő héten versenykörülmények között tesztelné a szervezetét a női tőrcsapat pillére, Kreiss Fanni, aki a koronavírus szövődményei miatt majd egy éve nem lépett pástra.

Két kísértetiesen hasonló cikkben mondja meg a Délmagyar Botkának és Márki-Zaynak, hogy azért lenne min spórolni

Szegeder
-
 Ma 14:14Belföld

Néhány nap különbséggel jelent meg kettő cikk a delmagyar.hu hasábjain, s a hasonlóság kísérteties: az egyikben Márki-Zay Péteren, a másikban Botka Lászlón kérik számon szinte ugyanazokat a dolgokat kormánypárti képviselők. A lényeg ugyanaz: rosszul védekeztek a járvány első felében, idén azonban tudnának jobban spórolni, ha mondjuk…

Kellemetlen hír az orosz oltással kapcsolatban

Késik a Szputnyik vakcina brazíliai engedélyezése, a hatóságok szerint hiányoznak a klinikai tesztelés harmadik szakaszának igazolásai és a gyártással kapcsolatos bizonyos adatok - írja a Magyar Hírlap.

Borsos ára lesz, ha elfagynak a csapok: íme néhány tanács, hogy védd a vezetékeket

Szilánkokra tört üveg az óralapon, eldeformálódott számlálószerkezet, esetleg csöpögő víz. Ha télen ez a látvány fogadja a vízóra tulajdonosát, akkor szinte biztosra vehető, hogy elfagyott a mérőeszköz. Hogyan előzhető meg a fagykár, hogyan védhetjük meg a csöveket? Mi a teendő kertes ház és lakótelepi lakás, illetve egy nem lakott ingatlan esetébe

Így öregíted magad a sminkeddel anélkül, hogy tudnál róla

Bien
-
 Ma 14:01Életmód

Egyik nő sem azzal a szándékkal ül le sminkelni, hogy öregebbnek láttassa magát, pedig ez sajnos néha a tudtunk nélkül megtörténik. Sok olyan sminkelési technika van, ami idősebbnek mutatja az embert, ami maximum akkor jön jókor, ha még túl fiatalok vagyunk, de be szeretnénk jutni a diszkóba.

Mindenki vigyázzon: sérült túrázott kellett lehozni a Pilisből

Egy 53 éves túrázóhoz riasztották a Magyar Barlangi Mentőszolgálatot. A hölgy bokasérülés miatt nem tudott lejönni a hegyről. A Magyar Barlangi Mentőszolgálat (BMSz) 2021, január 16-án 16:40-kor értesítést kapott egy sérült túrázóról. Az 53 éves hölgy a Pilis-hegységben, a Nagy-Kevély előterében lévő Ezüst-hegyre felvezető turistaúton szenvedett…

Egyre trendibb a különleges, egyedi falfestés: mire érdemes figyelni?

Az egyedileg festett falakkal a lehetőségek tárháza végtelen.

Egyre trendibb a különleges, egyedi falfestés: mire érdemes figyelni?

Az egyedileg festett falakkal a lehetőségek tárháza végtelen.

Elkerülhetetlen, hogy a koronavírus mutációja legyen a domináns

De nem mindegy, hogy az átmenet milyen gyors. Így járványügyileg, a kórházi nyomás növekedésének elkerülése érdekében indokolt az új variáns vizsgálata és fékezése – írják a Virológia Pécs Facebook-oldalán.

Gázszivárgás egy XV. kerületi házban, több embert kellett kórházba vinni

A Vécsey Károly utcában mértek a tűzoltók magas szén-monoxid-koncentrációt.

Ha fejlődni akarsz, akkor számolnod kell a veszteségekkel is

Style
-
 Ma 13:41Életmód

Az, hogy a következő lépcsőre ugrunk egy csodálatos dolog, azonban ez a fajta elhatározás alapjaiban képes megváltoztatni az életünket. És hogy mik azok az aspektusok, amik csorbát fognak szenvedni annak érdekében, hogy egy jobb életet élhess?