Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A húszmillió feliratkozójú youtuber, Jake Paul szerint a koronavírus egy átverés

Noizz
-
 Ma 13:39Bulvár

Amikor már azt hittük, hogy mindenki elfogadta, hogy mivel állunk szemben, akkor jön egy fiú 20 miliió YouTube feliratkozóval és azzal hülyíti az embereket, hogy a koronavírus csak egy átverés.

A Fujitsu új platformmal ösztönzi a partneri együttműködést

A Fujitsu bemutatta Select Partner Programja fejlődésének következő lépését: az Ecosystem Platformot. A partnerek adatvezérelt korszakban való boldogulását segítő platform olyan dinamikus teret bocsát rendelkezésre, ahol az ügyfelek meglévő és új partnerekkel együttműködve innovációkat hozhatnak létre és új üzleti értéket teremthetnek. A…

Egyre több a szorongó fiatal egy brit tanulmány szerint

Megkétszereződött a szorongó fiatalok száma a járvány tavaszi hulláma alatt.

Egy titokzatos testvérpár sok száz milliárdos magyarországi vagyona akkora lehet, mint Mészárosé és Csányié együttvé…

SzMo
-
 Ma 13:35Gazdaság

A rejtőzködő orosz származású testvérek Magyarország leggazdagabbjai, mégsem tud róluk senki semmit. A Rahimkulov testvérek vagyona magyar viszonylatban egyedülálló lehet.

Itt az újabb elismerés, Szoboszlairól írt az egyik legjelentősebb brit portál

Szoboszlai Dominik Angliában is téma. Az egyik legtekintélyesebb portál, a BBC foglalkozott a magyar középpályással egy hosszú cikkben. Szoboszlai klubváltása napi téma az európai sajtóban. Továbbra is tartja magát az a hír, hogy az Arsenal is szívesen szerződtetné.

Lángol egy ház Zaránkon

Teljes terjedelmében ég egy lakóépület tetőszerkezete és két helyisége a Heves megyei Zaránkon, az Ady Endre utcában. A hevesi hivatásos tűzoltók megkezdték az oltást. A helyszínre tartanak a jászberényi hivatásos tűzoltók is.

Orvhalászok garázdálkodtak a Duna egyik ágán Vajkánál, több tucatnyi hal pusztult el hálóba akadva

A halfogás egy tiltott formájáról van szó, amit az orvhalászok előszeretettel alkalmaznak. A hatóság emberei csónakkal átpásztázták a környéket és több tucatnyi elpusztult halat – többségében balint, harcsát, kárászt és jászkeszeget – találtak, amelyek beleakadtak a hálóba. Az erről készült felvétel a rendőrség Facebook-oldalán tekinthető meg. A re

Így szórakoznak a zord vizeken egy norvég halászhajón

Egy fiatal norvég halász megmutatja milyen az élet a méteres hullámok között hánykolódva.

Elkapták a gázolót: egy férfi menekülés közben ütött el egy rendőrt Sopronban

Blikk
-
 Ma 13:22Belföld

A Győri Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak és más bűncselekmények miatt folytat nyomozást egy 42 éves Ausztriában élő férfi ellen.

Programok az online térben a Nyíregyházi Egyetemen

Előadásokkal és laborbemutatókkal várja az érdeklődőket a virtuális térben a Kutatók éjszakája alkalmából pénteken a Nyíregyházi Egyetem.

Egymillió embert várnak Diego Maradona búcsúztatására

A holttestét éjjel egy mentőautóval szállították az elnöki palotába.

A Coinbase igazgatója szerint az Egyesült Államokban korlátozni akarják a nem regisztrált walletek használatát

A legnagyobb amerikai kripto tőzsde, a Coinbase igazgatója tett közzé egy bejegyzést arról, hogy a birtokába jutott információk szerint a Trump adminisztráció még a hatalom átadása előtt bevezetne egy kripto tárcákkal kapcsolatos szigorítást. Mnuchin pénzügyminiszter célja állítólag egy olyan szabályozás… The post A Coinbase igazgatója…

Merkely elárulta melyik korosztályból kerül ki most több koronavírus-fertőzött

A higiéniai szabályok betartása mellett a legfontosabb, hogy a személyes találkozások számát 60-90 százalékban csökkentsük - mondta a Semmelweis Egyetem rektora csütörtök reggel a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Újabb szintre emelte együttműködését a Békéscsabai Médiacentrum és a Brse

Behír
-
 Ma 13:10Sport

Újabb szintre emelte immár több, mint ötéves együttműködését a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület és a Békéscsabai Médiacentrum Kft. A felek csütörtökön írták alá az újabb egyezséget, amely szerint a médiacentrum felületein élőben követhetik a nézők az ötszörös magyar bajnok BRSE mérkőzéseit.

Újabb óvodát és egy bölcsődét is bezártak Nógrád megyében

Nool
-
 Ma 13:07Belföld

A nógrádi megyeszékhelyen egy bölcsődét, míg Karancsságon egy óvodát zártak be az ott dolgozók pozitív koronavírustesztjei miatt.