Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Adventi Angyalbatyu a nehéz sorsú gyerekeknek

A Nagyboldogasszony Római Katolikus Általános Iskola hosszú ideje minden évben csatlakozik a Veszprém-Főegyházmegyei Karitász által meghirdetett és  Angyalbatyu névre keresztelt jótékonysági programhoz- tudtuk meg. A tapolcai tanintézmény Angyalbatyuja a nehéz sorsú gyermekek karácsonyát varázsolja szebbé a szervezők szándéka…

Két érmet nyertek a Magyar Kupán a Csomorkány SE vívói

Hódpress
-
 Ma 07:44Sport

Két érmet is szereztek a vásárhelyi Csomorkány SE vívói a legutóbbi, Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban rendezett Magyar Kupa fordulóban. A kadet korosztály női tőrözőinek egyéni versenyében 33 induló közül Papp Jázmin a 3. helyen végzett, klubtársa, Wolf Eszter pedig az 5. lett. Ugyanebben a fegyvernemben a juniorok között 37 vívó…

Így viszonyulnak a magyarok az idősek új vásárlási sávjához

Mint ismert, ismét bevezették az idősek vásárlási idősávját - igaz, a tavaszihoz képest kicsit más formában. A magyarok pedig nagyon megosztottak a kérdésben.

6 megbízható webshop molett nőknek: csinos, nőies nagy méretű darabokat rendelhetsz tőlük

Femina
-
 Ma 06:56Divat

Az otthonod kényelméből rendelhetsz nagy méretű, nőies darabokat: olyan webshopokat mutatunk, amelyek kínálatában molett ruhák is találhatóak.

A stroke-ot és ritka vesebetegségeket vizsáló kutatónők nyerték az idei L'Oréal-Unesco díjat

A stroke hatékonyabb kezeléséért folytatott kutatásaiért Bagoly Zsuzsa, valamint a ritka vesebetegségek felismerését és kezelését elősegítő tudományos munkájáért Csuka Dorottya kapta az idei L'Oréal-Unesco díjat.

A Hazajáró újraindítja a magyarok közti természetes vérkeringést

Moys Zoltán rendező és Schödl Dávid operatőr arra biztatnak minden túrázót, hogy ne csak a kirakathelyekre menjenek, hanem az elfeledett szórvány vidékre is.

Száz lélegeztetőgépet adományozott a kormány a vajdasági magyaroknak

A kormány száz lélegeztetőgépet és ugyanennyi, a betegek őrzésére szolgáló monitort adományozott a Vajdasági Klinikai Központnak – jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter pénteken. Szijjártó Péter az MTI-hez eljuttatott hangfelvételen azt mondta, “a mi esetünkben az ország és a nemzet határai nem esnek egybe, és mi azt valljuk,…

El: nehézkes első félidő után nyert az Arsenal – eredmények

FociClub
-
 Tegnap 23:01Foci

A Roma is a második játékrészben harcolta ki a győzelmet.

10 női világsztár, akit frizurája tett híressé

Bien
-
 Tegnap 22:31Divat

Vannak színésznők, aki egy meghatározó szerep miatt lettek híresek, énekesnők, akik földöntúli hangjuknak köszönhetően, míg más sztárok legendás szépségük vagy domborulataik miatt. És vannak olyan celebnők is, akiknek ikonikus frizurájuk felejthetetlen a mai napig.

Boris Johnson nehéz telet jósol az Egyesült Királyságnak

Boris Johnson brit miniszterelnök szerint ma már jó okkal lehet reménykedni abban, hogy a tömeges teszteléssel és az oltóanyagok megjelenésével tavaszra fel lehet oldani a koronavírus-járvány megfékezését célzó korlátozásokat.

1650 kiló krumplit osztottak ki nehéz helyzetbe került debreceni családoknak és időseknek

A Debreceni Karitatív Testület Barcza Dániel egyéni vállalkozó felajánlásának köszönhetően összesen 1650 kilogramm burgonyát osztott ki a koronavírus miatt nehéz helyzetbe került debreceni családoknak és időseknek, összesen 200.000 forint értékben. Az adomány 110 darab egyenként 15 kilogrammos csomagra osztották fel. A felajánlást a…

Száz lélegeztetőgépet adományozott a kormány a vajdasági magyaroknak

A Vajdasági Klinikai Központ osztja majd szét az érintett kórházak között.

Ők nyerték a Junior Prima Díjakat

Idén is tíz fiatal tehetséget díjaztak.

Curtis Blaydes-é lehet a nehézsúlyú címmeccs

TotalDamage
-
 Tegnap 21:15Boksz

Curtis Blaydes-t csak a bajnok, Stipe Miocic és Francis Ngannou előzi meg a UFC hivatalos rangsorjában.…...