Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 4 hír

Sokszínű képzési portfólió – Ilyen volt az ELTE SEK online nyílt napja

ELTE Online
-
 21.01.21 21:00Karrier

Az idei normál felvételi eljárásban másodszor tartott nyílt napot az ELTE Savaria Egyetemi Központ január 20-án, amely ezúttal egy előre felvett és összevágott, kétórás videó premierjét jelentette plusz lehetőséggel kiegészülve: közben az érdeklődők azonnal választ kaphattak az írásos formában feltett kérdéseikre. Míg az első, december…

Évtizedes vállalásokat tett az Unilever - tisztességes létminimum, sokszínűség, képzés

HR Portál
-
 21.01.21 15:54KarrierÁllás

Egy igazságosabb és befogadóbb társadalomért tett vállalásokat a multinacionális cég. Ígéretük szerint a teljes vállalati értékláncában segítenek javítani az emberek életszínvonalát, felzárkóztatás révén álláslehetőségeket teremtenek, valamint felkészítik az embereket a munka világában várható jövőbeli kihívásokra.

Tíz éve együtt! – A sokszínű színházat ünneplik Nagyváradon

Január 23-31. között előadásokkal, online premierrel és kiegészítő programokkal ünnepli alapításának százhuszadik és újraszervezésének tizedik évfordulóját a nagyváradi Szigligeti Színház. A jubileumi évadot októberben a Hamlet című előadás díszbemutatójával indította a teátrum, akkor az 1900. október 15-ei színházmegnyitóra emlékeztek a…

Tíz éve együtt! – a sokszínű színházat ünneplik Nagyváradon

Január 23-31. között előadásokkal, online premierrel és kiegészítő programokkal ünnepli alapításának százhuszadik és újraszervezésének tizedik évfordulóját a nagyváradi Szigligeti Színház.