Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 18 hír

Tanácsok, hogyan ne gyújtsd fel az autódat

Egészen apró, hétköznapi tettekkel is megúszhatjuk autónk kiégését, már ha az nem egy tervezési hiba miatt kapott lángra.

Real Madrid: íme a nyári tervek

FociClub
-
 Ma 13:24Foci

Újabb évet csúszik Kylian Mbappe leigazolása?

Fényjáték: tippek és tanácsok a hangulatos otthonhoz

Rövidülnek a nappalok és hosszabbak az éjszakák, az otthon töltött idő nagy része már sötétben telik. Úgy gondoltuk, adunk egy-két tanácsot az otthoni világítás megtervezéséhez, kiegészítéséhez, és megmutatjuk aktuális kedvenceinket.

Nyári gyerekprogramok 2021

Néhány klassz gyermektábor lehetőséget mutatunk be.

Mentális egészség és wellness tanácsok

A téli időszak a depresszió súlyosbodását hozhatja, ami az általános mentális egészség romlásához vezethet. Bár vannak, akik csak enyhe depressziós tüneteket, vagy szomorúságot tapasztalnak a kevesebb napfény miatt, sokan krónikusan szenvednek az évszakra jellemző kedélybetegségtől, közülük több a nő, mint a férfi.

Shane Tusup hasznos tanácsokkal buzdít szabadtéri edzésre a karantén idején

Noizz
-
 20.11.24 18:39Bulvár

Nem kell kétségbeesni, amiért bezártak az edzőtermek, tétlenség helyett érdemes most előnyben részesíteni a szabadtéri sportokat. Shane Tusup néhány jótanáccsal is ellát, hogy mit tarts szemelőtt, amikor a szabadban sportolsz.

Telt házas versenyeket szeretne Tokió kormányzója a jövő nyári olimpián

Egyelőre azonban még arról sem született döntés, hogy egyáltalán beengednek-e nézőket a versenyekre.

Négy válogatottban is feltűnhetnek NB I-es játékosok a jövő nyári foci-Eb-n

Origo
-
 20.11.24 10:40Foci

A magyar bajnokság több futballistát adhat a tornára, mint a szlovák vagy a horvát.

Tanácsok, amiket bárcsak elhittünk volna az ősöknek

egy.hu
-
 20.11.24 06:29Életmód

Fiatalkorunkban lépten-nyomon hallottuk az idősebbek tanácsait az életre vonatkozóan – ezek közül némelyik már-már közhelynek tűnt, sokkal inkább legyintettünk rájuk, mintsem elgondolkoztunk volna rajtuk. Idővel visszatekintve mégis eszünkbe jut: lehet, hogy mégiscsak hallgatnunk kellett volna rájuk? 

Keszthely már a nyári szezonra készül

Türkiz színű lesz a Városi Strand új csúszdája, erről közönségszavazás döntött. A fejlesztések folytatódnak, a munkák most is tartanak, és Keszthely már gőzerővel készül a jövő évi szezonra.   Keszthely számára rendkívül fontosak a strandjai, így fejlesztésükre kiemelt figyelmet fordítanak, hiszen a vízi élmények a meghatározók turisztikai szempont

Új lakásba költözöl? Erre figyelj a fűtésnél – Tanácsok az Immergastól

NLC
-
 20.11.23 00:00Otthon

Az európai fűtéstechnikai piac egyik meghatározó nagyvállalataként az olaszországi Immergas 2004 óta hazánkban is jelentős szerepet tölt be a lakossági és közületi lakossági, közületi és ipari gázüzemű fűtőkészülékek tervezésében és gyártásában. A hagyományos és kondenzációs kazánok szakértőjét arról kérdeztük, hogy a költözés és…

Új lakásba költözöl? Erre figyelj a fűtésnél - Tanácsok az Immergastól

Startlap
-
 20.11.23 00:00Otthon

Az európai fűtéstechnikai piac egyik meghatározó nagyvállalataként az olaszországi Immergas 2004 óta hazánkban is jelentős szerepet tölt be a lakossági és közületi lakossági, közületi és ipari gázüzemű fűtőkészülékek tervezésében és gyártásában. A hagyományos és kondenzációs kazánok szakértőjét arról kérdeztük, hogy a költözés és…

Utolsó figyelmeztetés, cserélje le az autóján a nyári gumikat!

Index
-
 20.11.22 13:29Belföld

Sokan próbálják megúszni a hideg hónapokat négy évszakos gumival.

Ideje lecserélni a nyári gumikat

Az időjárás előrejelzések azt mutatják, hogy már tartósan 7 fok alatt marad majd a napi átlaghőmérséklet, így a biztonságos közlekedés érdekében mindenkinek érdemes felszereltetni a téligumi garnitúrát.

Jó tanácsok égi háború idején

Vaol
-
 20.11.22 07:00Megyei

Illés Pál evangélikus prédikátor hivatali ideje nagy részét Vas megyében töltötte. 1818 és 1823 között Nagygeresden, majd 1831-től 1863-ig Nemesdömölkön volt a helyi lutheránus közösség pásztora.