Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ezeket a szülés utáni támogatásokat lehet igényelni

Napidoktor
-
  Ma 10:09 Egészség

Sokszor fejtörést okozhat a gyermeket vállaló pároknak, hogy milyen szülés utáni támogatásra számíthatnak és, hogy melyiket mikor vehetik igénybe. Veresné Tóth Mónika TB tanácsadó segített tájékozódni abban, hogy mikor jár a CSED a GYED vagy akár a GYES. A videó megtekintéséhez kattints a képre!

Derékfájás - nem csak egyféle oka lehet

Videoklinika
-
  Ma 10:08 Egészség

A derékfájás éppúgy jelentkezhet éjszaka, nyugalmi állapotban, mint fizikai megterheléskor - és eltérő okokból alakulhat ki.

Óriáscégek a világban – kik lehetnek az Apple versenytársai?

Kitekintő
-
  Ma 10:03 Pénzügy

Melyek a világ legértékesebb cégei? Ennek jártunk utána! A Financer.com pénzügyi oldallal együttműködve, a Statista adatai alapján összeállítottuk a tíz legnagyobb vállalat listáját, ami a cégek piaci értékét veszi figyelembe.

Nem lehet csendben maradni, ordítani kell! – Gyerekjogi szimpózium Pannonhalmán

WMN
-
  Ma 10:00 Életmód

Minden ötödik percben meghal egy gyerek a világon bántalmazás miatt, és évente kétszázmillióra tehető a gyerekekkel szemben elkövetett szexuális erőszak eseteinek száma.

Jegyáremelés nélkül is lehetne növelni a fővárosi tömegközlekedés bevételeit

Index
-
  Ma 09:54 Gazdaság

Karácsony az éves bérlet felé terelné az embereket, a tervben van ráció, de sok múlik a kivitelezésen is.

A Microsoft lehet az SAP felhőprojektjének fő kivitelezője

Portfolio
-
  Ma 09:41 Gazdaság

Felhőszolgáltatási megállapodásuk meghosszabbításáról döntött az SAP és a Microsoft – írja a Wall Street Journal.

A Batman: Arkham Legacy lehet a következő a sorozatban

GameStar
-
  Ma 09:29 Gaming

Egy szivárogtató elárult róla egy érdekes részletet.

Kik lehetnek Miskolc alpolgármesterei?

Borsod24
-
  Ma 09:23 Megyei

Bár a pontos dátumot még nem lehet tudni, de záros határidőn belül várható az alpolgármesteri címeket is eldöntő közgyűlés. Természetesen bárhogy alakulhat a tisztségek sorsa, azonban összeszedtük a legesélyesebb jelölteket. Azt tudjuk, hogy bejelentése alapján Veres Pál polgármester nyilatkozata szerint három – különböző szakterületű –…

Binotto lehet a Ferrari sikerének alapja?

Az első idénye csapatfőnökként talán nem bizonyult igazán eredményesnek, mégis Mattia Binotto lehet az alappillére a Ferrari jövőbeli sikereinek Charles Leclerc szerint.

Az iszap újrahasznosítás lehetőségei - Magyarországi szakemberek vizsgálják a Vérke csatorna mederüledékét

A kárpátaljai Vérke csatorna mederüledékének vizsgálatára indított projektet idén tavasszal a Kexport Klaszter az Elgoscar-2000 Kft. környezetvédelmi kármentesítésre szakosodott szakembereinek bevonásával. A mérés fontos mérföldkő a Vérke...

Domenicali: A Ferrari óriási lehetőség előtt áll

Formula
-
  Ma 08:59 Forma1

A Ferrari egykori csapatfőnöke szerint a Formula-1 rég dúskált úgy a fiatal tehetségekben, mint az elmúlt években. 2019 egészen másként fejeződhetett volna be, ha a Scuderia kihasználja lehetőségeit.

Olcsóbb is lehetne a gáz és a távhő - megdöbbentő, min múlik, hogy ez így legyen

A parlament fideszes többsége sokadszorra is megakadályozta, hogy a T. Ház a napirendjére vegye a gáz és a távhő árának csökkentését, amit a piaci ár esélye tenne lehetővé.

Akár 27 fok is lehet kedden

Marad az anticiklon térségünk fölött, de az előző napokhoz képest már gyengébb lesz a légmozgás – tette közzé keddi előrejelzését az Országos Meteorológiai Szolgálat.