Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 5 hír

Még a novemberi bérkiegészítést sem kapta meg a kormánytól a vendéglátósok egy része

444.hu
-
 Ma 13:24Gazdaság

A járvány idején jól jönne a vissza nem térítendő támogatás a leállított szektorokban.

Megvannak a 15 perces novemberi VNT-pályázat első nyertesei

A Világgazdaság úgy tudja, a KKM és a HIPA megkezdte a nyertesek kihirdetését a Versenyképesség-növelő támogatási program legutóbbi, novemberi köréhez kapcsolódóan.  

Hegyi-Karabah: Az örmény parlament nem vette napirendre a novemberi megállapodást a harcok lezárásáról

Elutasította hétfőn az örmény parlament azt az ellenzéki indítványt, hogy vitassa meg az orosz és az azeri elnök, illetve az örmény kormányfő novemberi megállapodását, amely véget vetett a hegyi-karabahi harcoknak.

Novemberi armageddon a magyar turizmusban

Tavaly novemberben csak 10 napot tarthattak nyitva a hazai szállásadók. A járványügyi zárlat miatt 11-től csak üzleti utazókat fogadhattak. Így nem csoda, hogy 2019 novemberéhez képest 85 százalékkal esett vissza a vendégéjszakák száma. Az egyébként nem túl magas októberi turistaforgalomhoz képest is 65 százalékos volt a…

Most még beleszólhatnak a marosvásárhelyiek, hogy miként nézzen ki a városközpont a jövőben

Székelyhon
-
 21.01.15 10:15Határtalan

Bő két hete van a marosvásárhelyieknek, hogy véleményt nyilvánítsanak a város belvárosának átalakításáról, átrajzolásáról, és megfogalmazzák javaslataikat a főtéri tömegközlekedésről, autós forgalomról is.