Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 328 hír

Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja

Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és boldogan készülődik az ünnepre. A Télapó viszont nem a kéményen keresztül szokott érkezni hozzájuk, mivel azt az építkezéskor véletlenül befalazták a munkások...

Felkészültek: így várja a karácsonyt Ördög Nóra és kislánya

Cuki képet posztolt közösségi oldalára Ördög Nóra. Nóri és kislánya, Mici már nagyon várják a karácsonyt. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a műsorvezető Instagram-oldala. Ördög Nóra Micivel posztolt egy ünnepi hangulatú képet, amin a kislány rénszarvas agancsokat és orrot visel. A bejegyzés megtekintése az Instagramon Ördög Nóra…

Zalatnay Cini várja a biztonságos koronavírus-vakcinát

BorsOnline
-
 Tegnap 18:30Egészség

Hamarosan elérhetők lehetnek az első koronavírus elleni vakcinák, de egyelőre kérdés, hányan kérnek majd belőlük. Zalatnay Cini a Borssal megosztotta az álláspontját.

Változatos programok várják Csíkszeredába a Mikulást

Székelyhon
-
 Tegnap 18:27Határtalan

Karácsonyi faházikók, gyermekkoncert, Mikulás-kirakodó, illetve Mikulás-vonat teszi bőségessé Csíkszereda hétvégi programkínálatát, melynek zárásaként vasárnap este meggyújtják a második adventi gyertyát is.

A járvány nem ünnepel: decemberre várják a második hullám tetőzését

Az esetszámokat nézve ugyan még emelkedő szakaszában van a járvány, de reménykeltő, hogy csökken a növekedés dinamikája – mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs csütörtöki online sajtótájékoztatóján.

Hat éve nem volt ilyen drága az élelmiszer, mint novemberben

Elsősorban a növényi olajok drágulása miatt szabadult el az árindex.

Konzultáció: a bürokrácia csökkentését várják a háromszéki gazdák

Székelyhon
-
 Tegnap 17:21Határtalan

A gazdák többsége a tevékenysége során beleütközik valamilyen ügyintézési nehézségbe, ami egyeseknek anyagi veszteséget, másoknak éppen pénzbírságot jelent – mutatott rá Könczei Csaba a Kovászna Megyei Mezőgazdasági Igazgatóság vezetője, háromszéki RMDSZ-képviselőjelölt.

Csaknem 15 ezer vállalkozás mentesülhet a novemberi munkáltatói adóterhek alól

Hiros
-
 Tegnap 17:00Cégvilág

A vendéglátásban és a szabadidős ágazatban működő vállalkozások mentesülhetnek a munkáltatói adóterhek megfizetése alól. Mindez az érintetteknek mintegy ötmilliárd forint adókönnyítést jelent novemberben. A novemberről szóló bevallást december 12-ig kell elküldeni az adóhatóságnak.

Szél Bernadett továbbra is várja Müller Cecília válaszát az idősotthonokról

A független képviselő azonnali tájékoztatást kért a szociális otthonok helyzetéről.

Különleges adventi kalendáriummal várják a karácsonyt Alsópáhokon

Zaol
-
 Tegnap 16:25Megyei

Élő adventi kalendáriummal készülnek karácsonyra a település lakói. Minden este más-más család, közösség díszíti fel s világítja ki ablakát, az erről készült fotót pedig, egy üzenettel, a falu közösségi oldalán mutatják meg országnak-világnak.

Hat éve nem drágult akkorát az élelmiszer, mint novemberben

Hatodik hónapja tartó folyamatos emelkedés mellett novemberben hatéves csúcsra nőttek a világpiaci élelmiszerárak elsősorban a növényi olajok drágulására.

Könnyen lehet, hogy több ezer dunaferres karácsony után jut csak a teljes novemberi fizetéséhez

Portfolio
-
 Tegnap 15:57Gazdaság

Sorozatban a harmadik alkalommal nem kapják meg a törvényi határidőre egy összegben az esedékes bérüket a Dunaferr alkalmazottai - derül ki Evgeny Tankhilevich legfőbb-, általános vezérigazgató-helyettes dolgozóknak küldött csütörtöki leveléből.

Ünnepre hangolva: így várja a karácsonyt Ördög Nóra és kislánya

Cuki képet posztolt közösségi oldalára Ördög Nóra.