Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 355 hír

Varga Judit szerint az Európai Bizottság az embercsempészet támogatását várja el

Európai Unió Bírósága a hétfőn tárgyalja a „Stop Soros” törvénycsomag elemeit.    Varga Judit hétfő délután bejelentette, hogy az Európai Unió Bírósága a hétfői napon tárgyalja a „Stop Soros” törvénycsomag egyes elemeit.   Varga szerint kifogásolják továbbá a Büntető Törvénykönyvnek azt a tényállását, amely bűncselekménynek minősíti a…

A miniszter meglepőt posztolt: “Az Európai Bíróság az embercsempészet támogatását várja el Magyarországtól”

Ma tárgyalja az Európai Unió Bírósága a „Stop Soros” törvénycsomag egyes elemeit az ellenünk 2018-ban indított kötelezettségszegési eljárás nyomán - posztolta Varga Judit.

Varga Judit: Brüsszel az embercsempészet támogatását várja el Magyarországtól

Az Európai Unió Bírósága a nap folyamán tárgyalja a "Stop Soros" törvénycsomag egyes elemeit "az ellenünk 2018-ban indított kötelezettségszegési eljárás nyomán" - írta Facebook-oldalán Varga Judit igazságügyi miniszter.

Online előadásokkal várják az érdeklődőket az ELTE Bölcsészettudományi Karán a Kutatók éjszakája keretében

Az ELTE Bölcsészettudományi Karának (BTK) 11 intézete és doktori iskolája összesen 38 online előadással várja a humán tudományok iránt érdeklődőket pénteken, a Kutatók Éjszakáján.

Az EU az embercsempészet támogatását várja el Magyarországtól?

A magyar kormány a jövőben is megvédi Magyarország és Európa határait.

Nevelőszülők jelentkezését várják – Szeretet, otthon, biztonság minden gyereknek jár!

Óbuda
-
 Ma 15:43Életmód

Nevelőszülőket keres családjukat átmenetileg vagy tartósan nélkülöző gyermekek számára a budapesti székhelyű „Otthon” Szociális Szolgáltató. Az intézmény az ország egész területéről vár jelentkezőket.

Napi horoszkóp 2020. november 24.: gyakoroljuk az elengedést!

Ne ragaszkodjunk görcsösen az elképzeléseinkhez, inkább engedjünk teret a spontaneitásnak! Napi horoszkóp következik keddre!

Varga Judit: A Bizottság gyakorlatilag az embercsempészet támogatását várja el Magyarországtól!

Brüsszelben azt akarják elérni, hogy ne kelljen forrásokat juttatni azon tagállamoknak, amelyek nem akarnak illegális bevándorlókat befogadni.

Így működik a járványhelyzet alatt a MikulásGyár

Ebben az évben is meghirdeti jótékonysági akcióját a MikulásGyár, ám ezúttal nem egy helyszínen, hanem az ország 24 Auchan áruházában gyűjtik a felajánlásokat az önkéntesek. A járványhelyzetre való tekintettel a szervezők főként tartós élelmiszereket, tisztálkodási és fertőtlenítőszereket várnak december 20-ig.

Sokszínű képzésekkel várja a Debreceni Egyetem a jövő agrárszakembereit

Gyakorlatorientált alapszakok, innováció, kutatás-fejlesztés és specializáció a mesterszakokon. A Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kara osztatlan agrármérnöki, 6 alap-, és 8 mesterszak mellett felsőoktatási szakképzéssel várja leendő hallgatóit.

Online lakossági fórum a józsefvárosi parkolásról: várják a kérdéseket

December 2-án, szerdán 18 órától online lakossági fórumot tart az önkormányzat a Facebook-oldalán, a téma a kerületi parkolás, ugyanis 2021 tavaszától átalakítanák a józsefvárosi parkolás szabályozását. A hivatal várja a témával kapcsolatos kérdéseket, amiket november 27-én, pénteken 18 óráig tudtok elküldeni ide kattintva. A fórum…

Duplájára nőhet a rendészeti vezetők bére, a rendőrök hiába várják január óta a béremelést

Évek óta figyelmeztet a Független Rendőr Szakszervezet a folyamatos elvándorlásra, most mégsem a legalacsonyabb bérű hivatásos, illetve munkavállalói állomány kap emelést.