Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 449 hír

Baleset miatt lezárták a 8-as főutat Rábafüzesnél

Két autó ütközött, sérült is van.

A sonka és a méz mellett a tavaszi virágokat is keresték a Vas megyei piacokon

Vaol
-
 Ma 11:30Megyei

Bár a hétvégére beköszöntött a hűvösebb időjárás, egyes helyeken még a szél is tombolt, ez nem riasztotta vissza a Vas megyei piacozókat. Szombat reggel buzgón válogattak a kőszegi és a rábapatyi termelői piacon.

Tesztelés: Tovább csökkentek az arányok a Dunaszerdahelyi járásban, de volt, ahol megduplázódott a pozitív tesztek s…

Dunaszerdahelyen 5971 antigéntesztet végeztek el a hétvége folyamán az önkormányzat által létesített mintavételi pontokon, ezek közül pedig 36 lett pozitív, ami 0,6 százalékos fertőzöttségi arányt jelent. Egy héttel ezelőtt 6541 tesztből 48 volt pozitív, tehát a városban továbbra is csökkenő tendenciát mutat a pozitivitási arány a hétvégi tesztelés

Novák: a jelzálogtartozás csökkentésével párhuzamosan is igénybe vehető a otthonfelújítási támogatás

A jelzálogtartozás csökkentésével párhuzamosan is igénybe vehető a január elsején indult otthonfelújítási támogatás - közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter hétfőn a Facebook-oldalán.

16 ezerrel csökkent az eladók száma 2020-ban

Az élelmiszerboltokban nincs létszámhiány, az összes helyet feltöltötték, összességében mégis 16 ezer fővel csökkent az eladók létszáma 2020-ban.

Kisteherautóval karambolozott egy autó Rábafüzes és Jakabháza között

Rábafüzes és Jakabháza között a mentés idejére az utat lezárták.

Szedhető fogamzásgátló véralvadásgátló mellett?

Napidoktor
-
 Ma 10:06Szex

A fogamzásgátlók gyakran megnövelik a vérrögök kialakulásának esélyét, így kérdés, hogy használhatják-e azok, akik fokozott trombózis rizikó miatt véralvadásgátlót szednek. Fogamzásgátlók és vérrögök A fogamzásgátlók köztudottan megnövelik a trombózis kialakulásának esélyét, ezért sajnos több olyan történetet is hallani, amikor fiatal lányok…

Novák: a jelzálogtartozás csökkentésével párhuzamosan is igénybe vehető az otthonfelújítási támogatás

   Novák Katalin a közösségi oldalán megosztott videóban a támogatással kapcsolatos kérdésekre válaszolva elmondta: a felújítási munkálatokat el lehet kezdeni akkor is, ha az igénylő még nem él legalább egy éve az ingatlanban, de az igénylés benyújtásakor már el kell telnie az egy évnek.     A támogatás igénylésekor a 2021.…

Novák: a jelzálogtartozás csökkentésével párhuzamosan is igénybe vehető az otthonfelújítási támogatás

Novák: a jelzálogtartozás csökkentésével párhuzamosan is igénybe vehető az otthonfelújítási támogatás  

Meglódultak a magyarországi beruházások az év végén a korlátozások mellett is

Három egymást követő egyre nagyobb mínuszt mutató negyedév után a tavalyi negyedik negyedévben 2,5%-kal nőttek a magyarországi beruházások éves alapon – közölte a KSH.

Az EU kiáll a mianmari tüntetők mellett

Mianmarban a fegyvertelen tüntetők elleni fegyverhasználattal a biztonsági erők semmibe vették a nemzetközi jogot, az elkövetőket felelősségre kell vonni - jelentette ki Josep Borrell, az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője.

Novák: a jelzálogtartozás csökkentésével párhuzamosan is igénybe vehető a otthonfelújítási támogatás

A felújítási munkálatokat el lehet kezdeni akkor is, ha az igénylő még nem él legalább egy éve az ingatlanban, de az igénylés benyújtásakor már el kell telnie az egy évnek.

Baleset: Teljes útlezárás Jakabháza és Rábafüzes között

Nyugat
-
 Ma 09:37Megyei

Két autó ütközött, sérült is van.

Nagyot csökkent a bolti eladók száma

2020 végén elmosta a járvány a vásárlók ünnepi rohamát a boltokban, pedig nagyon reménykedtek benne. A tavaszi első járványhullámot követően feljebb tornázott eladóhad létszámát a novembertől beléptetett korlátozások ellenére nem csökkentették. Nagybolt, kisbolt, mindegyik próbálkozott. De végül 2020-ban 16 ezerrel kisebb lett az eladók…