Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 92 hír

Novák Katalin megvédte a lombikprogramot

A kereszténydemokrata kormány megvédi a püspöktől a lombikprogramot.

Novák: januártól illetékmentesek lesznek a csokkal vásárolt ingatlanok

Januártól teljes illetékmentességet biztosít a kormány azoknak, akik családi otthonteremtési kedvezménnyel (csok) vásárolnak új vagy használt ingatlant - közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón.

Helyretette Novák Katalin Veres András püspököt: A kormány igenis támogatja a lombikprogramot

Az újonnan kinevezett családügyi miniszter röviddel hivatalba lépését követően kénytelen volt konfrontálódni a katolikus egyház püspökével. Veres András korábban fájdalmasnak nevezte a lombikprogramot.

Novák: A kormány továbbra is segíti a meddőséggel küzdő párokat

A kormány, amiben csak tud, segít a meddőségi problémával küzdő pároknak, szögezte le a családokért felelős tárca nélküli miniszter. Januártól illetékmentesek a csokkal vásárolt ingatlanok.

Novák Katalin durván visszaszólt a püspöknek

24.hu
-
  Tegnap 13:15 Belföld

Rövid, tömör, erélyes válasz.

Novák Katalin visszaszólt Veres Andrásnak, aki szerint „ki kéne iktatni” a lombikprogramot

Novák Katalin a Facebook-oldalára feltöltött videóban kihangsúlyozta: a meddőségi problémával küzdő párok továbbra is számíthatnak a kormány segítségére.

Novák Katalin a lombikprogramot védve reagált a győri megyéspüspök szavaira

HVG
-
  Tegnap 12:46 BelföldGyőrMSZP

A családügyi miniszter reagált Veres András püspök nyilatkozatára, amely szerint be kellene tiltani a mesterséges megtermékenyítést.

Óriási CSOK-bejelentést tett Novák Katalin: ez minden magyar családot érint

Januártól teljes illetékmentességet biztosít a kormány azoknak, akik családi otthonteremtési kedvezménnyel (csok) vásárolnak új vagy használt ingatlant - közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón.

Novák Katalin válaszolt Veres püspöknek: marad a lombikprogram

Facebook-videóban reagált hétfőn Novák Katalin családügyi miniszter Veres András győri megyéspüspök szombati, a Magyar Hírlapban megjelent interjújára, amelyben súlyos bűnnek nevezte a lombikprogramot.

Novák: januártól illetékmentesek lesznek a csokkal vásárolt ingatlanok

Novák Katalin azt mondta, hogy ez egy 50 millió forintos ingatlan esetében 2 millió forint megtakarítást jelent, a családok így az áfacsökkentéssel és az áfamentességgel együtt 15,5 millió forintot spórolhatnak meg.     Az illetéket nem utólag kapják vissza a vásárlók, hanem egyáltalán nem kell megfizetniük - emelte ki.     Hozzátette:…

Novák: csokosoknak illetékmentesen

Az Üzlet
-
  Tegnap 12:30 Otthon

Januártól teljes illetékmentességet biztosít a kormány azoknak, akik családi otthonteremtési kedvezménnyel (csok) vásárolnak új vagy használt ingatlant - közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter.

Novák Katalin tette helyre Veres András megyéspüspököt, a kormány támogatja a lombikprogramot

A korábbi szombathelyi megyéspüspök egy interjúban azt mondta, meg kell szüntetni a lombikbébi-programot.

Novák Katalin: januártól illetékmentesek lesznek a csokkal vásárolt ingatlanok

Blikk
-
  Tegnap 11:58 Belföld

Januártól teljes illetékmentességet biztosít a kormány azoknak, akik családi otthonteremtési kedvezménnyel (csok) vásárolnak új vagy használt ingatlant – közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón.

Újabb otthonteremtési támogatást jelentett be Novák Katalin

Demokrata
-
  Tegnap 11:50 Belföld

Novák Katalin azt mondta, az új könnyítés egy ötvenmillió forintos ingatlan esetében kétmillió forint megtakarítást jelent.