Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Országos Tűzmegelőzési Bizottság: kihirdették az alkotói pályázat eredményeit

Rendhagyó eredményhirdetést tartott december első napján az Országos Tűzmegelőzési Bizottság. Az idei alkotói pályázat díjazottjai a világhálón keresztül kapcsolódtak be a rendezvénybe, amelyen immár hetedik alkalommal mutatták be a legjelesebb pályaműveket. Az első pályázat óta eltelt hét évben összesen csaknem harmincezer alkotás…

Felmentették a korrupción kapott helyettes államtitkárt

Dr. Nagy Jánost villámgyorsan eltávolították az Agrárminisztériumból.

Előzetest kapott Jodie Foster és Benedict Cumberbatch feszült drámája!

The Mauritanian (2021) – Előzetes Jövő év februárjában debütál az valós eseményeken alapuló The Mauritanian, amelynek frissen landolt az előzetese. A történet szerint Nancy Hollander élete egyik legnagyobb megbízásával találja szembe magát, amikor megpróbálja kiszabadítani az évek óta egy guantanamoi börtönben raboskodó Mohamedou…

Új pályát kaphat a Call of Duty: Warzone

A játék adatai között bogarászó rajongók fedeztek fel egy érdekes promó anyagot, mely egy Black Ops Cold War témájú csatateret hozhat az ingyenes módba.

Online pályaválasztási expót rendez a Felelős Szülők Iskolája

Az iskolaválasztás előtt álló diákokat szeretnék segíteni csaknem két héten át a Hova tovább - középiskolai felvételi expón és nyílt napokon. A Felelős Szülők Iskolája által életre hívott online platformon december 14-éig bemutatják az iskolákat, a szakmákat és több, a felvételivel összefüggő hasznos információ is elérhető.

Gór Nagy Mária legyőzte a koronavírust, ettől kapott új erőre

Ripost
-
 Ma 08:30Bulvár

Gór Nagy Mária régóta hisz a természetes gyógymódokban. Éppen ezért, miután ledöntötte lábáról a koronavírus, mindennap kotyvasztott magának egy úgynevezett csodakoktélt, aminek a receptjét most a Ripost olvasóival is megosztotta!

Rekordadományt kapott a Mi Hazánk 2019-ben

A legnagyobb támogató és ellenzéki oldalon a legtöbb tagdíjbevétel – ezzel büszkélkedhetnek.

Palya Bea hisztérikusan üvöltött Pokorny Liával

A Konyhafőnök VIP tegnapi adásában Palya Bea nehezen viselte a terhet, hogy neki kell irányítani a piros csapatot.

Kabát Pétert megműtötték

Kabát Peti futballkarrierjéből kiindulva talán annyira nem is meglepő, hogy kés alá kellett feküdnie. Viszont annak a ténynek a tudatában, hogy nem lábát, hanem a kezét – pontosabban a vállát – kellett megoperálni már kicsit érdekesebb a sztori.

A jó szakembert nem az Y-kromoszóma teszi! – Öt pályakezdő mérnöknő mesélt az útkeresés, érvényesülés során sze…

WMN
-
 Ma 08:00Életmód

„Mérnöknek lenni nem fiús dolog. Nem is lányos. Ez egy szakma, aminek nincs neme” – állítják egybehangzóan riportalanyaink, akik arról meséltek, milyen ebben az egyelőre férfiak uralta munkakörben nőként helytállni. Olvassátok el a gondolataikat:

Plakátot kapott az új George Clooney-scifi

SG
-
 Ma 07:58Film

Folytatódik a Midnight Sky kampánya.

2000 dolláros borravalót kapott egy pincérnő, de egy centet sem kap belőle

Texasban egy étteremben az egyik, csupán két hete ott dolgozó pincérnő 2000 dolláros borravalót kapott, azonban az étterem nem tudja kifizetni neki az összeget.

Feke Pál megmutatta gyönyörű kislányát: a huncut Mimi már 3 éves

Femina
-
 Ma 07:50Bulvár

Feke Pál imádja a hivatását, de az életében kislánya születése óta Mimi az első.

Lezárhatatlan párbeszédben – A VII. Országos Hajnóczy Péter-konferencia 1. napja

A megnyitót követően Cserjés Katalin, a Hajnóczy-műhely vezetője számolt be a hagyatékgondozás tevékenységéről. Cserjés 2002-ben a Szegedi Tudományegyetemen hirdette meg először a Hajnóczy-szemináriumot, amire évről évre mindig újabb fiatal bölcsészek jelentkeztek, akikkel később munkacsoportot alakítottak. 2010-ben Reményi József…