Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Döbbenetes: késsel fenyegetőző hajléktalanok tartják rettegésben egy budapesti panelház lakóit

Tarthatatlan állapotok uralkodnak egy XIX. kerületi tízemeletes panelházban: hajléktalanok ki-be járkálnak, mocskot, használt tűket, valamint hatalmas rendetlenséget hagynak maguk után.

Hulladékcsökkentési Hetet tartanak a csákvári iskolában

Feol
-
 Ma 07:40Megyei

November utolsó, azaz a mostani hete a Hulladékcsökkentés Hete a csákvári általános iskolában, amelyre nagy lelkesedéssel készült az intézmény.

40 évig tartott, amíg eljutott Budapestre

NLC
-
 Ma 07:01Karácsony

Kedden állítják fel a Parlament előtt a Molnár család fenyőjét.

A gyöngyösiek tartják a szabályokat, de ha kell, szigorúan jár el a Városrendészet

Heol
-
 Ma 07:00Belföld

A gyöngyösi Városrendészet ellenőrzései is új feladatokkal egészültek ki a koronavírus-járvány visszaszorítását célzó kormányrendelet megjelenésével.

Már tart a tanárok tömeges tesztelése megyénkben is

Ahogy országszerte, így megyénkben is elkezdődött az oktatási intézményekben és az egészségügyben dolgozók tömeges koronavírus-tesztelése.

Népszerű a szakképzés, nem kell elhelyezkedési gondoktól tartani

Veol
-
 Ma 07:00Gazdaság

Változatlanul népszerű a logisztikai technikus, a pincér-, a szakács-, a mezőgazdasági gépész és a hegesztőszakma.

Ez is a járvány hatása: felborultak az évek óta tartó munkaerőpiaci viszonyok

Az utóbbi években súlyosan érintette a magyar gazdaságot a munkaerőhiány, amely gyakorlatilag minden szektorban érzékelhető volt. Nem meglepő, hogy tavaly decemberben még arról beszélgettünk Marton Klaudiával, a Groupama Biztosító humán erőforrás igazgatójával, hogy hogyan lehet megtartani a jó munkaerőt, hogyan tudja egy cég…

Őrjöng Gáspár Bea, haragszik a bíróságra, ami elítélte őt

Győzike feleségét sokként érte, hogy a bíróság másodfokon is őt hozta ki az egy évvel ezelőtt, Bátonyterenye térségében történt autóbaleset előidézőjének. Bea a családjával tavaly novemberben este a 21-es főúton tartott hazafelé, amikor a kétszer kétsávos úton frontálisan ütközött egy másik autóval, amely a menetiránnyal szemben haladt. A…

Nemrég még eltúlzottnak tartotta a felhajtást a vírushelyzet okán, most egy nap különbséggel elvesztette mindkét szülőj…

Borsod24
-
 Ma 06:45Megyei

Szilvia úgy gondolta, őket ez nem sújthatja, a veszély eltúlzott a média által, de mindannyian megfertőződtek, ő maga is súlyos állapotban kórházba került, szüleit pedig már nem is lehetett megmenteni. Szilvia jelenleg is kórházban fekszik koronavírus-fertőzéssel. Itt kapta az értesítést: édesapját elvitte a járvány. Hamarosan ismét tragikus hírt k

Októberben csökkent a kórházak tartozása

Októberben 710 millió forinttal csökkent a  kórházak tartozása, amely így 40,8 milliárd forintot tesz ki a MÁK adatai szerint, írja a Napi.hu.

Keddi sportműsor: Olaszországban vághat vissza a Fradi a Juventusnak

Sport365
-
 Ma 05:35Foci

Jégkorong, kézilabda és darts is van a kínálatban.

A titok, amit Katalin és Vilmos nem hajlandó elárulni György hercegnek

Van valami, amiről azt gondolják, hogy jobb, ha a kis herceg nem tud…

Gólzáporos meccsen tartotta otthon a 3 pontot az SG Kecskemét Futsal

This content is for members only. Visit the site and log in/register to read. A Gólzáporos meccsen tartotta otthon a 3 pontot az SG Kecskemét Futsal bejegyzés először KeSport-én jelent meg.

Olaszországban már több mint 50 ezer áldozatot szedett a koronavírus

A koronavírus-járvány második hullámában Olaszországban most először csökkent az aktív fertőzöttek száma, miközben a halálos áldozatok száma elérte az 50 453-at az egészségügyi minisztérium hétfő esti adatai szerint - írja az MTI.

Nem csillapodik a járvány Olaszországban

Népszava
-
 Tegnap 22:00Külföld

Élénk viták folynak a sípályák esetleges megnyitásáról.