Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Orbán Viktor: Most zárni kell ahhoz, hogy húsvét környékén nyithassunk

Csütörtökön bejelentették Magyarország két hétre szóló lezárását. A részletekről a miniszterelnök a Kossuth Rádióban beszélt.

Kiderült: ő a legbefolyásosabb nő Magyarországon

A Forbes sosem rest, ha listákról van szó. Évek óta tőlük tudhatjuk meg, kik a leggazdagabb magyarok, vagy hogy kik vannak élen a hazai közösségi média világában. Most új információkat kaptunk.  A magazin ugyanis elkészítette a “Legbefolyásosabb magyar nők” listáját, amin egészen meglepő nevek is szerepelnek. Gondoltak volna, hogy idén…

Orbán Viktor: Hiszek benne, hogy két hét múlva megkezdhetjük a nyitást

Metropol
-
 Ma 08:37Belföld

Orbán Viktor a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában kijelentette, a harmadik hullámban vagyunk, és ez erősebb lesz, mint a második hullám.

Orbán Viktor: húsvét után kezdődhet a nyitás

A virágboltok nőnapon még nyitva tarthatnak, a lezárás miatti bértámogatás és adókönnyítés egész márciusra jár, közölte a Kossuth Rádióban a miniszterelnök. Orbán Viktor szerint júliusra már akár 8 millióan is be lehetnek oltva Covid ellen.

Hogy merik kétségbe vonni baloldali politikusok magyar tudósok tisztességét?

Origo
-
 Ma 08:35Belföld

Az egyik legnépszerűbb magyar színész bízik az orosz és a kínai vakcinákban.

Orbán Viktor: 15-20 ezerig is felmehet a kórházban ápoltak száma

Lehet, hogy a bölcsődéket is be kell zárni - mondta a miniszterelnök, aki a zárlat újabb részleteit ismertetve úgy fogalmazott: nem volt más választásunk, tragédia lesz, ha nem lépünk. 

Orbán: Ha nem zárunk, tragédia történt volna

168.hu
-
 Ma 08:33Belföld

Vannak hibák az oltásszervezésben, ezt észlelték és javítják - mondta a miniszterelnök a péntek reggeli rádióinterjújában. A virágboltok, nőnapra tekinettel, csak keddtől zárnak.

Elképesztő: legalább 50 milliót mosott tisztára a 69 éves magyar asszony

Ripost
-
 Ma 08:30Belföld

Az asszony bankszámláit korábban zárolták, így hozzátartozóit is rávette arra, hogy nyissanak bankszámlákat pénzintézeteknél.

Orbán: a bölcsődék még nyitva maradhatnak

Nőnapon még a virágboltok is. Mindenkire kiterjesztik a bértámogatást, akit érint most a zárás, elengedik a katát és kiterjesztik az adókedvezményeket - jelentette be ma reggel a miniszterelnök.

Orbán Viktor a Néppártról: útjaink lényegében elváltak

Erről a Kossuth Rádióban beszélt ma reggel a miniszterelnök. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a Fidesz kilép a jobbközép pártcsaládból.

Orbán: A legnehezebb időszakra kell felkészülni - itt vannak az új adókedvezmények és a támogatások

A miniszterelnök a tegnap bejelentett korlátozások részleteiről számolt be a Kossuth Rádióban. Kijelentette, többen mentesülnek márciusra az adófizetés alól, a bértámogatásokat kiterjesztik, a harmadik hullám kapcsán pedig a "legnehezebb időszakra kell felkészülni". A virágboltok kapnak egy napot.

Megszólalt Orbán Viktor a szigorításokról: kiderült, mi lesz a virágboltokkal nőnapon

Orbán Viktor a Kossuth Rádió Jó reggelt Magyarország című műsorában adott élő interjút pénteken. A csütörtökön bejelentett szigorításokhoz képest a miniszterelnök négy új intézkedést jelentebb be, többek között, hogy a barkcsáboltokat egyelőre nyitva tartják, illetve, a virágboltok március 8-án, jövő hétfőn, nőnapon még nyitva maradnak, de utána…

Orbán Viktor bejelentése: „Ha nem lépünk, tragédia lesz”

A kormányfő ma reggeli a Kossuth rádióban adott interjújában elmondta: nem volt más választás, szigorítani kellett. Meghallgatták a szakembereket, akik azt mondták, tragédia lesz, ha nem lépünk. A kormány elfogadta az okfejtéseket. Ahhoz, hogy később nyithassunk, most zárni kell. Zárnunk kell, hogy húsvét környékén nyithassunk, ami fokozatos…

Megússza a magyar tőzsde a rá nehezedő súlyos nyomást?

Az újabb szigorú lezárások mélyen érinthetik a legnagyobb hazai tőzsdei cégeket, ami magával hozta az eladókat az amúgy is bizonytalan, csökkenő nemzetközi piacok árnyékában. A négy blue chipből három még viszonylag jól tartja magát az aktuális támaszok felett, de mindegyik esetén látni aggasztó jeleket az árfolyamaik alakulását…

Freedom House: Magyarország részben szabad

24.hu
-
 Ma 08:29Külföld

Az emberiség csaknem háromnegyede olyan helyen él, ahol tavaly romlott a demokrácia állapota.