Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Több mint ötezer új beteget jegyeztek fel Urkajnában

Ukrajnában megint gyorsult a koronavírus-fertőzés terjedése, csütörtökre az előző napit mintegy ezerrel meghaladó, több mint 5500 beteget és több mint 240 elhunytat jegyeztek fel egy nap alatt, és ismét viszonylag sokan kerültek kórházba.

„Nem akarom hülyéknek magyarázni, hogy beteg vagyok”

Dunszt
-
 Tegnap 23:15Vélemény

Beszélgetés Nyikó Anetta aktivistával

Mi segíti a daganatos betegek gyógyulását?

Női NetCafe
-
 Tegnap 23:10Egészség

A testmozgás segít a rákbetegeknek a mielőbbi gyógyulásban, ám egy nemrégiben végzett felmérés szerint a betegek 75 százaléka a diagnózis megszületése után jóval kevesebbet mozog, mint korábban.

A koronavírus elleni vakcina kidolgozója, Karikó Katalin lesz idén Szeged díszpolgára

Szeged minden évben egyetlen díszpolgárt avat a város napján, május 21-én. Karikó Katalin arról tájékoztatta Botka László polgármestert, hogy személyesen veszi át Szeged város kitüntetését.

Milyen betegségekről árulkodik a tenyered? Tudd meg!

A tenyérjóslás szerves része a tradicionális kínai orvoslásnak, melyet leginkább a diagnózis felállításához, illetve bizonyos betegségek megelőzéséhez használtak, sőt, alkalmaznak a mai napig is.

Karikó Katalin vakcinafejlesztő biokémikus elfogadta Szeged díszpolgári címét

Karikó Katalint jelölte Szeged város idei díszpolgárának Botka László (Összefogás Szegedért) polgármester, a kutatónő elfogadta a felkérést és személyesen veszi át az elismerést a város napján, május 21-én – tájékoztatott Szabó C. Szilárd, az önkormányzat sajtófőnöke kedden. Karikó Katalin a Szegeden szerzett ismeretekkel alapozta meg…

Hasznos tanácsok a Parkinson-kóros betegek gondozóinak

WebBeteg
-
 Tegnap 18:33Egészség

A gondozó az a személy, aki rendszeres, folyamatos ellátásban részesít egy családtagot vagy barátot, akinek segítségre van szüksége betegség, időskor vagy mozgáskorlátozottság miatt. Gondozó bárki lehet - nemtől és kortól függetlenül -, és általában ellenszolgáltatás nélkül végzi a tevékenységét.

Buszokat fognak be mentőautónak Londonban, annyi a koronavírusos beteg

A nagyváros két, tömegközlekedésben használt járművét alakították át a fertőzöttek szállítására.

Megrugdosta a földön kúszó, járóképtelen pácienst az ápolónő, mert nem hitte el, hogy beteg

BorsOnline
-
 Tegnap 17:30Egészség

Borzasztó kegyetlenséget rögzített egy kórház biztonsági kamerája, ahol egy segítségért könyörgő, járóképtelen betegtől megtagadták az ellátást, majd az ápolónő még meg is rugdosta, mert azt hitte, csak megjátssza a betegséget.

Londonban buszokat alakítanak át covidos betegek szállítására

A döntéssel a kórházak és a mentőszolgálat válláról szeretnének levenni valamennyi terhet.

Félt, hogy kislánya elkapja a koronavírust, ezért belehalt betegségébe a 27 éves apa

BorsOnline
-
 Tegnap 15:15Színes

Nem akarta kivárni a kórházban a koronavírus-tesztjét, így hazament gyermekeihez és élettáráshoz a mellkasfájdalmakra panaszkodó édesapa. Később holtan találták.

Koronavírus: tegnap egy 35 éves férfi volt a betegség legfiatalabb magyar áldozata

Csütörtökre 1410 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (Covid–19), ezzel 355 662 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 98, többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 11 713 főre emelkedett. A  koronavirus.gov.hu  adatai szerint ötvenéves kor alatt ketten hunytak el…

Ne végstádiumban ismerjék fel a betegséget!

Szon
-
 Tegnap 14:00Életmód

A koronavírus-járvány alatt is folytatódnak a népegészségügyi, ingyenes szűrővizsgálatok.

Ukrajnában több mint ötezer új beteget jegyeztek fel

Ukrajnában megint gyorsult a koronavírus-fertőzés terjedése, csütörtökre az előző napit mintegy ezerrel meghaladó, több mint 5500 beteget és több mint 240 elhunytat jegyeztek fel egy nap alatt, és ismét viszonylag sokan kerültek kórházba.