Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 226 hír

1650 kiló krumplit osztottak ki nehéz helyzetbe került debreceni családoknak és időseknek

A Debreceni Karitatív Testület Barcza Dániel egyéni vállalkozó felajánlásának köszönhetően összesen 1650 kilogramm burgonyát osztott ki a koronavírus miatt nehéz helyzetbe került debreceni családoknak és időseknek, összesen 200.000 forint értékben. Az adomány 110 darab egyenként 15 kilogrammos csomagra osztották fel. A felajánlást a…

Novák: 300 milliárd forintra rúghat az otthonteremtési program új elemeinek költsége

A kormány arra számít, hogy 300 milliárd forintos többletköltséget jelentenek majd az otthonteremtési program új elemei a jövő évi költségvetésben, ebből az otthonfelújítási támogatásra szánt részt 150-170 milliárd forintra becsüli – közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter csütörtökön a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című…

Farm VIP: Novák Zalánnál betelt a pohár, nem hagyta tovább szó nélkül a történéseket

Life
-
 Tegnap 18:03Életmód

Farm VIP: Novák Zalánnál betelt a pohár, nem hagyta tovább szó nélkül a történéseket - Videó

Novák Katalin: 300 milliárd forint az otthonteremtési program új elemeire

Ebből az otthonfelújítási támogatásra szánt részt 150-170 milliárd forintra lehet becsülni - közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter.

Egyelőre anyagi bukta a Marvel's Avengers

A Square Enix elnöke megerősítette, hogy a Marvel's Avengers még nem hozta vissza a fejlesztési költségeit, amit a vártnál rosszabb eladásokkal és a drága marketingkampánnyal magyarázott.

Szabadka rendkívüli helyzetet hirdetett

Stevan Bakić, Szabadka polgármestere a súlyosbodó járványügyi helyzet miatt november 26-án, csütörtökön döntést hozott a rendkívüli helyzet kihirdetéséről Szabadkán. A Szabadkai Közegészségügyi Intézet adatai szerint

Az Európai Parlament aggasztónak tartja a médiaszabadság helyzetét az Európai Unióban

A képviselők különösen aggasztónak nevezték a közszolgálati média helyzetét olyan tagállamokban, ahol az kormányzati propagandává silányult.

Díjakkal ismerték el a hátrányos helyzetű egri családok felzárkózását segítő munkát

Egri Ügyek
-
 Tegnap 13:25Megyei

A járvány idején felmerülő problémák kezelésében az önkormányzatot több városi intézmény és civil szervezet is segítette.

Újvidéken rendkívüli helyzetet hirdetett a városi válságstáb

A városi válságstáb Újvidéken ma kihirdette a rendkívüli helyzetet, mert a tartományi székvárosban rohamos ütemben terjed a koronavírus.

Frissített – Újvidéken rendkívüli helyzetet hirdetettek

A városi válságstáb Újvidéken ma kihirdette a rendkívüli helyzetet, mert a tartományi székvárosban rohamos ütemben terjed a koronavírus.

Újvidéken rendkívüli helyzetet vezettek be

A rendkívüli helyzetekkel foglalkozó helyi törzskar döntése értelmében Újvidék város egész területén rendkívüli helyzet lép életbe – írja a 021.rs. Közleményük szerint az eddig hozott

Novák Zalán besokallt: szeretne véget vetni az aggasztó helyzetnek

Filmsor
-
 Tegnap 10:26Film

Novák Zalán, a Farm VIP piros csapatának versenyzője a Farmgyűlés során fakadt ki csapattársainak.

Kedvezményes kikapcsolódást és közösséget biztosítanak olyan családok számára, ahol sajátos nevelési igényű gyerme…

Glamour
-
 Tegnap 08:45Életmód

Ismerd meg a KIKAPCS. Alapítvány vezetőit, Bárdió Lucát és Környei Viktóriát

A családok többségét nem állítja meg a vírus a gyermekvállalásban

A New Era Genetics elemzése szerint a gyermekvállalást tervező párok kétharmadát egyáltalán nem befolyásolja a koronavírus-járvány – írja a Magyar Nemzet.