Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kenesei Zoltán elmondta, miért van körözési listán

Rangadó
-
 Ma 09:20Foci

Hétfőn le is kerülhet a körözési listáról.

Bezerédi Zoltán: „Zsámbéki Gábor egészségéért szorítunk”

Papageno
-
 Ma 09:13Színpad

Veiszer Alindának adott interjút Bezerédi Zoltán színművész, aki kitért az SZFE körül kialakult helyzetre, de elárulta azt is, hogy Zsámbéki Gábor egészségéért szorítanak. A teljes interjút jelképes összegért ide kattintva lehet meghallgatni. „A Zsámbéki miatt kellett leállni

Ön tudja, kihez kell fordulnia, ha jogi probléméja van?

Az emberek kétharmada megbízik a jogászokban, sokan azonban nem tudják, hogy az egyes jogi problémáikkal ügyvédhez, közjegyzőhöz, bírósághoz, vagy éppen a rendőrséghez forduljanak-e – derül ki a Magyar Országos Közjegyzői Kamara (MOKK) több mint ötszáz választ összesítő online felméréséből.

Mielőtt nekiállnál takarítani ezt tudnod kell

Bár szeretjük úgy beállítani, hogy utáljuk a tavaszi nagytakarítást, mégis érdemes megadni az esélyt magunknak arra, hogy élvezzük, ahogy megtisztul az otthonunk minden apró sarka.

Éhesek legyenek, ne pedig jóllakottak

Szon
-
 Ma 08:54Sport

A Szparinál frissíteni fognak, az eddig kevesebb lehetőséget kapók is játszanak majd Csákváron.

A DVTK-nak gól kell, az edző becseréléssel viccel

Rangadó
-
 Ma 08:49Foci

A diósgyőri helyzetkihasználás zavarja leginkább az edzőt, erre kell megoldást találnia.

Még várni kell a diósgyőri feltámadásra

Borsodihír
-
 Ma 08:48Foci

Nem született gól az MTK miskolci vendégjátékán.

Érvényesült a felelősség elve: fizetnie kell a Szamost elszennyező cégnek

A Szamos és a Tisza romániai vízgyűjtőjének vízügyi igazgatósága 120 ezer lej, azaz 9 millió forint pénzbírságot szabott ki arra a cégre, amely a Szamos február 17-i nehézfémszennyezését okozta – számolt be róla az MTI tudósítója, Gazda Árpád. Érvényesült tehát a „szennyező fizet” környezetpolitikai alapelve.

Fertőtlenítenünk kell a sminktermékeinket is?

Glamour
-
 Ma 08:06Divat

Most, hogy mindenki otthon van, muszáj megtalálni a módját annak, hogy kicsit jobban érezzük magunkat. Sokan például kisminkelik magukat otthonra, attól függetlenül, hogy maximum a Zoomos megbeszélések során látják őket. Viszont abba belegondolatok már, mennyi baktérium és kórokozó vesz minket körül? Felmerül a kérdés, hogy akkor…

Gazsi Zoltán: Stabilitás kell ahhoz, hogy rugalmasak tudjunk lenni

Ami eddig biztos volt, most az is mind bizonytalan - mit tehetsz vezetőként krízishelyzetben az alkalmazottaid jóllétéért? Hogyan fejleszthető a vezetői (ön)bizalom? Vállalhatod-e vezetőként a sebezhetőséged? Gazsi Zoltánnal beszélgettünk.

Bezerédi Zoltán: veszélyesnek találják a színházat

24.hu
-
 Ma 08:02Színpad

A színész-rendező Veiszer Alindának adott interjút.

A CSU elnöke szerint távoznia kell a Fidesznek a Néppártból

A bajorok sokáig Orbán legfontosabb európai szövetségesei között voltak, de ennek vége lehet: Markus Söder szerint a Fidesz eltávolodott a kereszténydemokrata értékektől.

Kiakadt a kommenteken a kerekesszékes Fenyvesi Zoltán

iFaktor
-
 Ma 08:00Életmód

A mozgássérült influenszer egy korábbi Instagram-történetében (story) megosztott egy ciket, amelyben a mozgássérültek ismerkedési nehézségeiről írtak – úgy tűnik a kommentelők nagy része nem vette az üzenetet, inkább csak kötekedett.

A járvány eddigi legrosszabb napja volt a csütörtöki, a magyarok mégsem maradtak otthon

Qubit
-
 Ma 07:50Életmód

Bár csütörtökön rekordot döntött a lélegeztetőgépen lévő betegek száma, a többiek még jóval többet mozogtak, mint a járvány egy évének legtöbb napján.