Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 20 hír

Szépen fejlődnek az állatkerti pingvinfiókák, hihetetlen, hogy mennyit nőttek január óta

BorsOnline
-
  Tegnap 18:30 Állatvilág

A Fővárosi Állat- és Növénykert pápaszemes pingvinpárjának Joynak és Narancsnak

Lakossági fórumot tart Nemcsik Mátyás

Hiros
-
  Tegnap 09:08 Megyei

Az Ady Endre utca és a Nyíri út közötti utcák parkolási és forgalmi rendjében tervezett változásokról tart lakossági fórumot Nemcsik Mátyás önkormányzati képviselő, amelyre ezúton hívja meg az érintett lakosságot.

Már emelkedett az állampapírok kamata

Azenpenzem
-
  20.02.21 08:04 Gazdaság

Az emelkedő infláció miatt a Prémium Magyar Állampapírok kamata is megemelkedett. A hároméves 4,4 százalékot, az ötéves már 4,8 százalékot fizet.

Erőteljesen nőttek a keresetek – infografika

Adó
-
  20.02.21 07:45 Karrier

A bruttó keresetek első háromnegyedévi 370 ezres átlaga tíz százalékos béremelkedéssel alakult ki tavaly. A leglassabban az oktatásban dolgozók bére nőtt. Az InfoTandem infografikája.

Lakossági fórumot tartanak Szedreskerten

Feol
-
  20.02.20 15:30 Megyei

Lakossági fórumra várják Szedreskert lakóit február 24-én, hétfőn.

Tóth Sándor: A készülő csepeli klímastratégia társadalmasítására, 1. szakmai és lakossági tájékoztató fórum margójára

Ittlakunk
-
  20.02.20 15:26 Budapest 21. ker

„Zöldpolitikusként, Magyarország zöld pártjának csepeli önkormányzati képviselőjeként kiemelten fontosnak tartom, hogy beszéljünk a klímaválságról, ráadásul mint tudjuk, Csepel különösen kitett a klímaváltozás veszélyeivel szemben.Azonban nem zöldpolitikus lennék, ha nem arra hívnám fel a figyelmet, hogy nem elsősorban a válság…

Lakossági tájékoztató – Ilyen lesz a 441-es főút felújítása

Hiros
-
  20.02.20 13:08 Gazdaság

Lakossági tájékoztatót tartott csütörtökön délelőtt a 441. sz. főút Nagykőrös és Katonatelep közötti szakaszának felújításáról a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. a Hírös Agórában. Mint kiderült, a nagy forgalmú útszakasznak egyelőre csak a katonatelepi része lesz 2x2 sávos, külterületen csak – a jelenlegi nyomvonalat követve –…

Lakossági fórum lesz Debrecenben a városfejlesztési tervekről

A Civil Fórum Debrecen Egyesület lakossági fórum keretében látja vendégül február 26-án 17 órától a Főnix Inkubátorházban (Csapó utca 42) Debrecen város főépítészét.A fórumon Gábor István, Debrecen főépítésze, bemutatja a városfejlesztési terveket a város építészeti örökségének megóvásáról, illetve ismerteti a március 1-én életbe lépő…

Lakossági kérésre mozgáskorlátozott parkolót alakítottak ki az Ungvár sétányon

Nyíregyháza
-
  20.02.19 17:20 Belföld

Mozgáskorlátozott parkolóval bővült az Ungvár sétány 18., lakossági kérés alapján.

Lakossági segítséggel fogták el a rablót

A kiskunhalasi rendőrök őrizetbe vették azt a 27 éves helyi férfit, aki a gyanú szerint fényes nappal egy idős asszony rabolt ki – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Lakossági segítséggel fogták el a rablót

Lakossági segítséggel fogták el a rablót Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 02. 19., sze - 05:39 A kiskunhalasi rendőrök őrizetbe vették azt a 27 éves helyi férfit, aki a gyanú szerint egy idős asszonyt rabolt ki.

Lakossági fórum Kelenvölgyben

Ittlakunk
-
  20.02.18 18:31 Budapest 11. ker

Bába Szilvia önkormányzati képviselő vár minden érdeklődőt február 27-én 18 órakor a Kelenvölgyi Közösségi Házba.Mint meghívójában írja:"Szeretettel várok mindenkit a lakossági fórumomra, ahol beszámolok az október óta eltelt időszakban kelenvölgyért végzett munkámról, eredményekről, további tervekről.Mivel a közlekedés és az építkezés…

Nagyot nőttek az albérleti költségek Békésben is

Beol
-
  20.02.18 17:23 Belföld

A magyarországi lakásbérleti díjak emelkedése nemzetközi szinten is kiugró: több mint hatvan százalékkal nőttek az összegek 2007 és 2019 között. A megyeszékhelyeken 11 százalékos volt az éves növekedés mértéke. Békéscsabán egy év alatt átlagosan nyolcezer forinttal emelkedtek az albérleti díjak.

Lakossági tájékoztató a 441. számú főút fejlesztéséről

Hiros
-
  20.02.17 17:59 Kultúra

Csütörtökön lakossági tájékoztatót tart a Nif Zrt. a 441. számú főút, Kecskemét elkerülő-Nagykőrös szakasz fejlesztésének előkészítéséről. A rendezvény 10 órakor kezdődik a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központban.