Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 463 hír

Dr. Kunetz: nincs kegyelem, megbünteti a kormány azon gyaur áruló kutyákat, akik nem a hazai turizmust erősítik

Városi Kurír
-
  Ma 08:55 Belföld

Orbán elhíresült és azóta minden kormány-megszólaló szájából elhangzó mondata, miszerint “több Balaton, kevesebb Adria” ráerősítést kapott, amikor kihirdették az ítéletet: “aki rossz színű külföldre megy”, az maga fizeti saját zsebéből a koronavírus-teszteléseit. Igen ám, de… Tegyük fel, hogy a “szófogadó állampolgár” összecuccol és lejut a…

286 ezerrel nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma világszerte

HVG
-
  Ma 08:03 Külföld

Eddig 20,8 millió fertőzöttet regisztráltak. Az áldozatok száma egy nap alatt 6 ezerrel emelkedett, a gyógyultaké 166 ezerrel.

Augusztusig 4 millió tonna búza: nőttek az árak

Aratás: 5,3 tonnás átlaggal finisében jár a búza-betakarítás Magyarországon.

Gigantikusan, orbitálisan, sőt drámaian nőtt meg a COVID-19-hez kapcsolódó kibertámadások száma

Mínuszos
-
  Ma 07:33 Infotech

A világjárványhoz kapcsolódó adathalász és kártékony programokon alapuló támadások száma ugrásszerűen megnövekedett február óta. Március végéig meghaladta a 42 ezret azon weboldalak száma, amelyek domainneve tartalmazza a „corona” vagy „covid” szavakat, és sokat ezek közül haszonszerzési céllal hoztak létre. Ez a rendkívüli…

Útinform: balesetek lassítják a forgalmat a főutak egy részén

Az M0-s déli szakaszán, Halászteleknél az M1-es sztráda felé vezető oldalon már jelentős a forgalom. Az Útinform péntek reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon: - A 4-es főúton, Újfehértónál két személyautó ütközött össze. A 261-es km-nél félpályán halad a forgalom. - A 26-os főúton, a Bánréve határátkelő előtt a 43-as km-nél,…

Nőttek Romániában a külföldi közvetlen tőkeberuházások

Napi
-
  Tegnap 20:51 Külföld

Júniusban ismét pozitív értéktartományba kerültek a romániai külföldi közvetlen tőkeberuházások, amelyeknek értéke az első hat hónapban 352 millió euró volt – írja az MTI a Román Nemzeti Bank (BNR) adatai nyomán.

Kezd magához térni a hazai munkaerőpiac

Promenad
-
  Tegnap 20:01 Megyei

A járvány kisebb mértékben sújtotta a magyar munkaerőpiacot, mint az európait. Szakértők szerint a kedvező munkaerőpiaci folyamatok a gazdaságvédelmi akcióterv intézkedéseinek is köszönhetők – írja a hirado.hu.

Hatszorosára nőtt kerékpárforgalom a Nagykörúton

Naponta ötezren használják az ideiglenesen felfestett biciklisávokat.

Kunetz Zsombor: „Megbünteti a kormány azon gyaur áruló kutyákat, akik nem a hazai turizmust erősítik”

A szakértő azt a rendeletet kommentálta, miszerint nem jár a táppénz azoknak, akik külföldi nyaralás miatt kerülnek karanténba. Úgy véli, sokkal több szűrésre és kevesebb karanténra volna szükség.

Nagy bajban vannak az olasz szállodák

Nagyon alacsony az olasz szállodák kihasználtsága és elmaradnak a bevételek is - derül ki a Confindustria szállodaszövetsége augusztusi konjunkturális felméréséből, amelyet a turizmus.com idéz.

Kezd magához térni a hazai munkaerőpiac

A járvány kisebb mértékben sújtotta a magyar munkaerőpiacot, mint az európait. Szakértők szerint a kedvező munkaerőpiaci folyamatok a gazdaságvédelmi akcióterv intézkedéseinek is köszönhetők – írja a hirado.hu.

Jól alakulnak a hazai munkanélküliségi adatok

A vártnál jobban alakulnak a munkanélküliségi adatok Magyarországon annak ellenére, hogy áprilisban még 130-140 ezren veszthették el munkájukat.

Lendületben van a hazai e-kereskedelem

Haon
-
  Tegnap 18:00 Gazdaság

A kutatás szerint az online boltok mindössze hat százaléka számolt be forgalomcsökkenésről tavaly.

Kezd magához térni a hazai munkaerőpiac

hirado.hu
-
  Tegnap 17:33 GazdaságKSHÁllás

A KSH adatai szerint 4 457 ezer magyar embernek volt állása júniusban.

Horvátországban 180-nal nőtt a koronavírus fertőzöttek száma

A járvány halálos áldozatainak száma 161-re emelkedett.