Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 86 hír

Szokatlan videóval emlékezett Trianonra Menczer Tamás

ATV
-
  Ma 19:11 Belföld

Harangszóval emlékezett meg Menczer Tamás Facebook-oldalán.

Ezzel a videóval emlékezett a Jobbik Trianonra

ATV
-
  Ma 18:38 Belföld

„Ha Nagymagyarországot nem is szerezhetjük vissza, Magyarországot naggyá tehetjük!” – videóval emlékezett meg a Jobbik Trianon 100. évfordulóján.

Repülőkötelék is emlékeztetett Trianonra Nyíregyházán (videóval)

Szon
-
  Ma 18:15 Belföld

Ahogy elkezdődtek az emlékező beszédek Nyíregyháza belvárosában, a repülőtéren öt kisgép startolt el, hogy aztán kötelékbe rendeződve tiszteletkört írjanak le a megyeszékhely fölött.

A rendőrök elfogták a sanyargató családot – videóval!

Őrizetbe vették a rendőrök azt a három férfit és nő társukat, akik az Ózdi járásban minden jogalap nélkül, anyagi hasznonszerzés céljából több családot súlyos fenyegetés kilátásba helyezésével bírtak rá havonta több tízezer forint átadására.

A trianoni évfordulóra emlékeztek Debrecenben – videóval

Haon
-
  Ma 17:30 Belföld

Közvetítés indult a Bem téri megemlékezésről Papp László polgármester Facebook-oldalán.

Földcsuszamlás Norvégiában: több ház és nyaralóépület is a tengerbe sodródott – Videóval

Félelmetes videófelvétel készült arról, ahogy az egyik pillanatban még békés partvidék megindul, és házastul belecsúszik a tengerbe.

A Felvidék szent harangja zúgó imáit mondja Trianon emléknapján - Videóval

ma7.sk
-
  Ma 16:30 Határtalan

Van a Felvidéken egy piciny falu, amely nagy történelmet írt, amelynek harangja a magyarságot összefogó, áldott harangként vonul be az örökkévalóságba. Az Alsóbodoki Esterházy János Zarándokközpont harangját személyesen Ferenc pápa áldotta meg 2018-ban. A Nemzeti Összetartozás Napján ez a harang is felzúgott, száz másodpercig…

Papp László: Debrecen hídfőállás lehet a magyarok Trianon utáni újabb száz évében – fotókkal, videóval

Dehir
-
  Ma 16:11 Megyei

Debrecen - A kölcsönös érdekek mentén Debrecen egyesíteni fogja Szolnoktól Ungvárig, Kassától Nagyváradig a Kárpát-medence észak-keleti térségét, erről beszélt a polgármester a Nemzeti Összetartozás Napján.

Dal a turulmadárról: Trianon emléknapján búsan szól a magyar nóta - Videóval

ma7.sk
-
  Ma 15:33 Zene

Csodálatos módon dolgozott fel egy népszerű magyar nótát a mátyusföldi nótaénekes, Szlezák Erika. A Dal a turulmadárról című nóta méltón képviseli a műfajt a Nemzeti Összetartozás napján. A videóklipet a mátyusföldi régióban forgatták, feltűnik az alsószeli turulmadár emlékmű, a tallósi vízimalom és a nagyfödémesi tájház is.

Trianon 100 Haza-Vár – Szepsi diákok videóval emlékeznek

ma7.sk
-
  Ma 14:45 Határtalan

Trianon 100. évfordulója emlékezve a szepsi Boldog Salkaházi Sára Egyházi Iskolaközpont diákjai videoklipben mondják el, számukra mit jelent a haza.

Videóval készült Trianon századik évfordulójára a Fidelitas

Beol
-
  Ma 14:03 Belföld

A dél-alföldi régió fiataljaival is bekapcsolódtunk az országos kezdeményezésű forgatásba, mellyel meg szeretnénk mutatni, hogy nemcsak sokan vagyunk, nemcsak beszélünk róla, hanem emlékezünk és kiállunk nemzettestvéreink mellett – mondta a Fidelitas dél-alföldi regionális igazgatója.

Válasz az afrikai túlnépesedésre: növénytermesztés a sivatagban (videóval)

A Nap energiája nemcsak az áramtermelés egyik lehetősége, hanem a földi élet egyik forrása is. A napfény teszi lehetővé, hogy élet jöjjön létre a bolygó azon szegletén is, ahol esetleg korábban nem volt. Ebben a szellemben és a GMO kiváltására állt neki a kísérleteknek a Sundrop Farms is.