Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 115 hír

Így néz ki egy 3 éve nem borotvált női láb: megbotránkozott a fél világ, amikor a 19 éves nő megmutatta

Femina
-
  Ma 08:26 Divat

Macey Duff fotóin rengetegen felháborodtak, a lány ugyanis három éve egy testrészét sem borotválta.

Építészfórum 202020: Bardóczi Sándor és a köztér újrafelosztása

<p>Mi a legkedvesebb cikke&nbsp;Budapest főtájépítészének az Építészfórum archívumából? Bardóczi Sándor 2008-2017 között volt rendszeres szerzőnk, sőt, olykor szerkesztőnk is. Az ő ajánlásával olvasható néhány gondolat a&nbsp;köztér újrafelosztásának reformkísérleteiről, 2012-ből.</p>

Női kézi: Görbicz felajánlást tett; a Győr videóban mondott köszönetet

A Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának klasszisa, Görbicz Anita egymillió forintot ajánlott fel a Győri Segélyalapnak.

Mese is lehetne: internetes könyvbemutató a soproni női kosárcsapat történetéről

Kisalföld
-
  Tegnap 21:52 MegyeiSopron

Mese is lehetne címmel könyvet írt a soproni női kosárlabdacsapat elmúlt 25 évéről Török Zoltán ügyvezető igazgató, a kötetet az interneten mutatják be csütörtökön.

Leleplezte egy híres női influenszer, hogy valójában férfi

Promotions
-
  Tegnap 20:42 Színes

Jól rászedett mindenkit, de ez is volt Rei Dunois célja.

Női kosár: Wentzel Nóra a Wnba-ről is álmodik

NSO
-
  Tegnap 20:04 Sport

„Minden összecsapást − amelyen játszottam − visszanézek, ebből tanulok a legtöbbet. Amondó vagyok, hogy a sportolónak mindig van hová fejlődnie, így nincs olyan szegmense a játékomnak, amellyel maradéktalanul elégedett lennék. Ennek ellenére úgy érzem, jó úton haladok” − mondja honlapunknak a PEAC-Pécs többszörös…

Az első magyar női börtönben apácák voltak a fegyőrök

Márianosztrán ültek a hírhedt tiszazugi méregkeverő asszonyok is. A kalocsai terítőkről pedig jusson eszedbe, hogy lehet, hogy a helyi dutyiban hímezte egy gyilkos elítélt.

Pécsi testnevelőből lett győri Bajnokok Ligája-győztes

Győr Plusz
-
  Tegnap 16:31 Sport

A csoportmeccsek egyikét Rijekában Danyi Gáborral és az Eto akkori edzőjével, Róth Kálmánnal néztük, majd miután valaki lekapcsolta meccs közben a csarnok világítását, néhány sör és a norvég szurkolók társaságában egy pubban vártuk, hogy visszamehessünk a lelátóra. Gábor akkor Pécsen volt edző, és már vagy tizenöt éve tanított…

Ez lehetett a Bajnokok Ligája történetének legnagyobb védése?

Player
-
  Tegnap 15:25 Sport

Ezt persze nem könnyű megválaszolni, sőt inkább lehetetlen, de hogy Ter Stegen mutatványa top 3-as, az nekünk nem kérdés.

Női kézi: Negatívnak lenni? Nem szabad! – Korsós Dorina

NSO
-
  Tegnap 13:43 Kézilabda

Korsós Dorina, a német Metzingen magyar balszélsője örül, hogy sérülés nélkül teljesítette az idényt, és kézilabdára éhesen várja, hogy beinduljon az élet.

Sándor Lénárd: Emberi jogok járványveszélyben

Mandiner
-
  Tegnap 13:06 Vélemény

Az alkotmányos rend – és így a magyar Alaptörvény – részét képező különleges jogrend egy olyan „önvédelmi” mechanizmus, amely az állami működés és a lakosság megóvásához szükséges. Az emberi jogokra nem a különleges jogrendben cselekvő állam, hanem az a – jelen esetben közegészségügyi – veszély jelent fenyegetést,…

Női kézi: a Győr világbajnok kapusa külföldön ragadt

NSO
-
  Tegnap 12:56 Kézilabda

Amandine Leynaud, a Győri Audi ETO kézilabdázója jelenleg Franciaországban tartózkodik, mert a koronavírus-járvány miatti intézkedések nyomán nem tudott visszautazni Magyarországra. A kiváló francia kapus a nyáron lemondta volna a válogatottságot, ám az olimpia elhalasztása miatt lehet, meggondolja magát.

Szobafogságban dolgozik a női kosárkapitány

Origo
-
  Tegnap 12:11 Sport

A felnőtt válogatott biztosan nem találkozik májusban.

Női kézilabda Nb I – Győrben és Mosonmagyaróváron is újratervezés jöhet a költségvetésben

Kisalföld
-
  Tegnap 11:12 Megyei

A koronavírus-járvány a sport­életre is hatással van, hiszen nincs meccs, nincs bevétel, viszont vannak érvényes szerződések, de világszerte most az a kérdés, hogyan, milyen formában tudják fizetni játékosaikat a klubok.