Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Női vízilabda Eb: Franciaországé a hetedik hely

NSO
-
  Ma 15:35 Vízilabda

A negyeddöntőben a magyar válogatottól 13 gólos vereséget szenvedő francia csapat szerezte meg a hetedik helyet a budapesti női vízilabda Európa-bajnokságon, miután a szombat délutáni helyosztón 17–8-ra legyőzte Szlovákiát.

Magyarországon rendezik a 2024-es női kézilabda EB-t

A férfi kézilabda Európa-bajnokság után, a női EB-t is hazánk rendezi.

Hamis rendszámmal ellátott autóval okozott balesetet egy férfi Érsekvadkertnél

Egy 19 éves férfi ellen indult eljárás a Balassagyarmati Rendőrkapitányságon.

Női kézilabda Eb-t rendez Magyarország 2024-ben

Magyarország, Ausztria és Svájc rendezheti a 2024-es női kézilabda Európa-bajnokságot a kontinentális szövetség (Ehf) Stockholmban meghozott szombati döntése értelmében.

Eldőlt, új elnököt választott a Jobbik- mutatjuk ki fogja vezetni 2022-ig az ellenzéki pártot

Jakab Pétert választották a Jobbik elnökévé a párt Dürer Rendezvényházban tartott tisztújító kongresszusán. Az országgyűlési frakció vezetője ellenjelölt nélkül nyerte a megmérettetést. A posztra korábban bejelentkező Lokody Levente nem tudta összegyűjteni az induláshoz szükséges alapszervezeti ajánlásokat, 99,6 százalékuk ugyanis…

Nem bűn kimondani: A Bandzsi Dzsanping ellopta a közpénzt!

OLKT
-
  Ma 15:14 Vélemény

Jogerös döntés: Matolcsy ellopta a közpénzt! Az Mnb elnöke, Matolcsy György még 2016 nyarán perelte be az akkor még Mszp-s parlamenti képviselőt. Akkori hírünk szerint egymillió forintos sérelemdíjat követelt Matolcsy Bárándytól, miután korábban egy parlamenti azonnali kérdés után viszonválaszában lopással vádolta meg a jegybankelnököt…

Női kézilabda Európa-bajnokságot rendez 2024-ben Magyarország

A Magyar Kézilabda-szövetség bejelentette Facebook-oldalán, hogy Ausztriával és Svájccal közösen Magyarország rendezi majd a 2024-es női Európa-bajnokságot:

Női vízilabda: kijut a magyar válogatott a tokiói olimpiára?

NSO
-
  Ma 15:07 Vízilabda

A női vízilabda-válogatottnak nem sikerült kiharcolnia az olimpiai kvótát a hazai rendezésű Európa-bajnokságon, de a márciusi pótselejtezőn még próbálkozhat. Ön szerint sikerrel jár a magyar csapat?

Kocsis Máté: A magyar kézilabda erejét mutatja meg a 2024-es női Eb-rendezés lehetősége

Kocsis Máté, az MKSZ elnöke szerint az EHF stockholmi döntései óriási sportdiplomáciai sikerek hazánknak.

Eldőlt: Budapesten rendezik a 2024-es női kézilabda Európa-bajnokságot

A magyar-osztrák-svájci közös pályázat nyerte el leginkább az Európai Kézilabda Szövetség szombati stockholmi, rendkívüli kongresszusán a tagországok tetszését, így szűk négy éven belül Ausztria és Svájc mellett Magyarország adhat otthont a 2024-es női kézilabda Európa-bajnokságnak - olvasható az MKSZ oldalán.

Férfi után női kézi Eb-t is rendez Magyarország

Magyarország, Ausztria és Svájc rendezheti a 2024-es női kézilabda Európa-bajnokságot a kontinentális szövetség (EHF) Stockholmban meghozott szombati döntése értelmében - adta hírül a magyar állami hírügynökség, az MTI.

Túl vannak egy sikeres éven, de sok még a feladat Sümegen

Veol
-
  Ma 15:00 Megyei

Végh László polgármester visszatekintve a 2019-es esztendőre úgy gondolja, hogy azzal sikeres évet tudhat maga mögött a város.

Női kézilabda Eb-t rendez Magyarország 2024-ben

Magyarország, Ausztria és Svájc rendezheti a 2024-es női kézilabda Európa-bajnokságot a kontinentális szövetség (EHF) Stockholmban meghozott szombati döntése értelmében.

Magyarország, Ausztria és Svájc rendezi a 2024-es női kézi Eb-t

A csoportmérkőzéseket Budapesten, Debrecenben, Innsbruckban és Bázelben, a középdöntőket Budapesten és Debrecenben, az elődöntőket és a helyosztókat pedig Budapesten tartják.