Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A magyar boszorka állítja: a szektavezető utasításait követte, ez várhat rá, ha az esküdtek elfogadják az elmeorvosi sza…

Blikk
-
  Ma 17:10 Belföld

Súlyos állítások vannak a villachi boszorkatrió elleni vádiratban! Ha az esküdtek elfogadják az elmeorvosi szakvéleményt, a magyar állampolgárságú H. Barbara (44) sosem kerülhet szabadlábra, akárcsak Margit T. (48), az idős emberektől pénzt kicsaló miniszekta vezetője.

Áttörést jelentett a magyar–amerikai kapcsolatokban 2019

hirado.hu
-
  Ma 17:06 Belföld

Magyarország támogatja az amerikai kezdeményezésű globális Magnyitszkij-törvényt.

Vegyes virágméz nyerte el Az év kiváló magyar méze 2019 díjat

Idén 272 nevezés érkezett 110 méhészetből, az ország 90 településéről.

Vegyes virágméz nyerte el Az év kiváló magyar méze 2019 díjat

A 12. Gyulai Méz- és Mézeskalács Fesztiválon szombaton hirdették ki a fajtamézek versenyének eredményét és az idei év legjobb magyar mézét.

Kosársuli: egy győzelem, egy vereség Győrben

Promenad
-
  Ma 16:57 Sport

U20-as és felnőttcsapatunk is pályára lépett december 6-án az NB I/B Zöld csoportjában. Azt reméltük, hogy a Mikulás két győzelemmel ajándékozza meg a Kosársulit, mindennek a fele valósult meg végül Győrben.

Magyarország legjobb kontyművészeinek csapatát erősíti a hevesi mesterfodrász

Heol
-
  Ma 16:57 Belföld

Kalmárné Nagy Ildikó hevesi mesterfodrász vehette át a Magyarország kiemelkedő kontyművésze 2019 díjat.

Női vízilabda Mk: az Ftc legyőzésével az Uvse az első finalista

Elsőként a címvédő UVSE jutott be a döntőbe a női vízilabda Magyar Kupában, mivel a szombati elődöntőben három góllal nyert az FTC ellen.

Németh Zsolt: 2019 áttörést jelentett a magyar-amerikai kapcsolatokban

Helyreállítottuk azt a fajta politikai szintű párbeszédet, amely méltó a köztünk meglévő történelmi, kulturális és szövetségesi kapcsolatokhoz – mondta a politikus.

Gyülekeznek a migránsok a határ szerb oldalán, válságstáb Magyarkanizsán

Ripost
-
  Ma 16:40 Belföld

Novemberben mintegy négyezren próbáltak meg Szerbián keresztül az Európai Unióba jutni. Növekszik a migránsok száma a magyar határ közelében.

Totális kudarc: Fidesz- sportvezetők szerint a magyar focistákkal nem lehet elérni a nemzetközi szint alsó fokát se

HírHugó
-
  Ma 16:40 Vélemény

A 444 számolt be a FTC év végi sajtótájékoztatójáról, amit a Ferencváros elnöke, Kubatov Gábor és a focit működtető cég vezérigazgatója, Orosz Pál tartott, ahol érdekes mondatok hangoztak el A sajtótájékoztatón kiderült, hogy Kubatovék szerint azért nincs sok magyar játékos a Fradiban, mert velük nem érnék el a nemzetközi szint alsó fokát,…

A női orgazmus a nőgyógyász szemével

Milyen folyamatok játszódnak le az orgazmus során? Milyen befolyással van a havi ciklus az orgazmusra? Cikkünkből kiderül

Palkovics: Fontos a magyar-szerb tudományos és technológiai együttműködés

Kiemelten fontos a magyar-szerb tudományos és technológiai együttműködés - jelentette ki a magyar innovációs és technológiai miniszter pénteken Szabadkán.

Több milliárd forintra büntették a Facebookot Magyarországon

Borsod24
-
  Ma 16:25 Megyei

Ez a versenyhivatal történetének eddigi legnagyobb összegű fogyasztóvédelmi ügyben kiszabott büntetése. A Facebook Ireland Ltd. jogsértést követett el, amikor ingyenesként hirdette szolgáltatását nyitóoldalán és súgóközpontjában, ezért 1,2 milliárd forint büntetést szabott ki. A fogyasztóknak ugyan valóban nem kellett díjat fizetniük a szolgáltatás

Évente 46 ezer ember hal meg Magyarországon az egészségügy működési zavarai miatt

Hírklikk
-
  Ma 16:24 Belföld

Az interneten is megtalálható már az uniós tanulmány, amelyet az Európai Bizottság szakértői készítettek, s amiből kiderült, hogy a magyarok átlagéletkora öt évvel rövidebb, mint az európai átlag. Elvileg ugyan nálunk ingyenes az egészségügyi ellátás, de a gyógyulásra fordított kiadások egyharmadát ma a saját zsebükből fizetik a betegek. És noha el

Németh Zsolt: 2019 áttörést jelentett a magyar-amerikai kapcsolatokban

„Helyreállítottuk azt a fajta politikai szintű párbeszédet, amely méltó a köztünk meglévő történelmi, kulturális és szövetségesi kapcsolatokhoz” – értékelt a külügyi bizottság elnöke.