Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 188 hír

Ki legyen az év női startupvállalkozója? Mutatjuk a jelölteket – TE döntesz!

WMN
-
  Ma 10:00 Életmód

Egy gyerekprogram-ajánló, egy lakáskiadó és egy emberbarát munkahelyteremtő vállalkozás vezetője jutott a döntőbe. Ami közös bennük: mindhárman tettre kész, fiatal nők, akik épp az álmukat valósítják meg. Ismerd meg őket, és szavazz!

Huszonöt és harminc év börtönbüntetést kapott a párizsi női dzsihadista kommandó két legfőbb tagja

A jelenleg 22 és 42 év közötti öt nő 2016. szeptember 4-re virradó éjjel Rachid Kassim francia dzsihadista utasítására próbált meg merénysorozatot végrehajtani Párizsban.

Női biztosjelöltet is szeretne hallani Orbántól von der Leyen

Azonnali
-
  Ma 09:28 Vélemény

Azzal, hogy két női jelöltet is megbuktatott az Európai Parlament, felborult az új bizottságban a nemi egyensúly. Szerinted ki legyen a magyar női jelölt? Szavazz!

Megtalálták a Borkai Zsolt orgiájának egyik női résztvevőjét, elismerte a prostitúciót

A szerb bulvárlap, a Kurir megtalálta és megszólaltatta a Borkai Zsolt és üzletembert barátainak orgiáján részt vevő egyik nőt – szúrta ki a 444. A nő állítása szerint a társaság Dubrovnikban várta őket tavaly júniusban (szemben a botrányt megszellőztető bloggal, amely 2018 pünkösdjéről írt), de ők nem tudták, hogy politikusok is lesznek a hajón, h

Eb-selejtezők: pályán a spanyolok és az olaszok

Aki a labdarúgáson kívül másra vágyik, annak ott a jégkorong, a tenisz és a női röplabda. Íme a keddi élő sportközvetítések a hazai televíziókban.

Csoportdöntőt játszanak a spanyolok, pályán az olaszok is

Origo
-
  Ma 08:17 Sport

BL-selejtezőt játszik a Vasas női röpicsapata, véget ér az U19-es Eb-selejtező a magyaroknak.

„Nekem soha nem jelentett üvegplafont, hogy nő vagyok” - A mezőgazdaság női arca

A világ teljes népességének negyede vidéken élő nő, és róluk szól október 15-e, amit 2008 óta a Vidéki Nők Nemzetközi Napjaként tartanak számon az ENSZ-ben. A világszervezet ezzel a nappal arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy ők jelentősen hozzájárulnak a mezőgazdaság és a vidék fejlődéséhez, az élelmiszer-biztonsághoz és a…

Terrorizmus: évtizedekre rácsok mögé került a párizsi női dzsihadista kommandó két vezetője

Párizs - A Szíriából irányított női egység három éve pokolgépes merényletet próbált meg végrehajtani a Notre-Dame-katedrális közelében.

25 és 30 év börtönbüntetést kapott a párizsi női dzsihadista kommandó két legfőbb tagja

Pokolgépes merényletet próbáltak meg végrehajtani egy gázpalackokkal teli gépkocsival a Notre-Dame-katedrális közelében.

Évtizedekre börtönbe kerülnek a párizsi női terrorkommandó vezetői

Az öttagú csapat csak azért nem ölt meg százakat a Notre Dame mellett, mert a filmekből ellesett módszerrel próbáltak robbantani.

Huszonöt és harminc év börtönbüntetést kapott a párizsi női dzsihadista kommandó két legfőbb tagja

Huszonöt, illetve harminc év szabadságvesztésre ítélték Párizsban hétfő este annak a Szíriából irányított női kommandónak a két vezetőjét, amely három évvel ezelőtt az Iszlám Állam terrorszervezet nevében pokolgépes merényletet próbált meg végrehajtani egy gázpalackokkal teli gépkocsival a Notre-Dame-katedrális közelében.

Huszonöt és harminc év börtönbüntetést kapott a párizsi női dzsihadista kommandó két legfőbb tagja

Huszonöt, illetve harminc év szabadságvesztésre ítélték Párizsban hétfő este annak a Szíriából irányított női kommandónak a két vezetőjét, amely három évvel ezelőtt az Iszlám Állam terrorszervezet nevében pokolgépes merényletet próbált meg végrehajtani egy gázpalackokkal teli gépkocsival a Notre-Dame-katedrális közelében. A 2015. január…

Dögösek, nőiesek és most nagyon divatosak: bőrhatású cuccok a szezon kulcsdarabjai

A bőrhatású ruhadarabok idén nagy figyelmet kapnak, szinte minden kollekcióban felbukkannak az őszi-téli szezonban. Sokoldalúságuk megkönnyíti, hogy kedvükre lavírozzanak a nőies, vagány, és a kényelmesen elegáns, smart casual stílus között. Ráadásul abszolút kortalan kreációk, hiszen számtalan fazonverziót felvonultatnak.

Több évtizedes börtön vár a párizsi női dzsihadista kommandó két legfőbb tagjára

A radikalizálódott nők a Notre-Dame-katedrális közelében akartak pokolgépes merényletet elkövetni 2016 őszén.