Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Vettel: Nem azért vagyok itt, hogy 1 pontot gyűjtsek

F1világ
-
  Ma 18:11 Forma1

Sebastian Vettel, a Ferrari versenyzője nem titkolja: egyáltalán nem elégedett azzal, hogy pontszerző helyen végzett a Portugál Nagydíj versenyén.

Ezért nem kapta meg a lágy gumikat Bottas

Formula
-
  Ma 18:11 Forma1

Hiába kérte a rádión arra a csapatát, hogy ellentétes keveréket rakjanak az autójára a kiállásakor, mint csapattársának, ez nem történt meg: a finn pilóta és Toto Wolff is elmagyarázta, miért.

Nem baj, ha idén más lesz a karácsony!

Életforma
-
  Ma 18:10 Otthon

Bár még messze vannak a karácsonyi ünnepek, ebben a furcsa évben már az se okozhat meglepetést, ha kicsit másmilyen lesz az év vége is. Egy a fontos: ha nem megy minden a tervek szerint, akkor is élvezzük ki az együtt töltött időt!

Nem árulják el, mennyibe kerül MTV zenei díjkiosztója

Egyelőre nem árulja el a kormány, hogy mennyit költ a Magyar Turisztikai Ügynökség a MTV zenei gálájára. A héten jelentették be, hogy London mellett Budapest is helyszíne lesz a világ egyik legnézettebb zenei díjkiosztójának. A kormányszóvivő szerint a gála jó lehetőség az ország népszerűsítésére. A Híradónk által kérdezett szakértő szerint…

Átlát rajtunk a gombszemeivel ez a német szépség

Player
-
  Ma 18:09 Szex

Érezzük a tekintete súlyát, de állunk elébe.

Ekkorra lehet meg az első hatékony koronavírus elleni vakcina

Dr. Anthony Fauci, az Egyesült Államok első számú koronavírus-szakértője úgy fogalmazott, hogy november végére, december elejére már tudni fogjuk, hogy valójában biztonságos és hatékony-e bármelyik koronavírus-vakcina.

Elszólta magát a nagykövet: hatalmas válság jön Magyarországon, ha nem segít Brüsszel

Az Európai Unió és az Egyesült Királyság is beláthatatlan gazdasági károkat szenvedne, ha a formális brexit egy kereskedelmi megállapodás nélkül történne. Magyarországon az autóipari gyártók kerülnének válságba, ha ez nem történik meg, ami az egész magyar gazdaságra kihatna - mondta el Kumin Ferenc nem rég kinevezett londoni nagykövet…

Vettel: Nem vagyok hülye, Leclerc autója sokkal gyorsabb

Origo
-
  Ma 18:04 Forma1

Szerinte ezt az adatok igazolják, ő nem boldogul az autójával. A monacói pilóta elégedett.

„Sportszerű ellenfél ellen tudtunk kozmetikázni a gólkülönbségünkön”

Boon
-
  Ma 18:04 Sport

A labdarúgó megyei II. osztály Kelet csoportjának 11. fordulójában öt meccset játszottak vasárnap.

Országosan 27 százalék volt a részvétel 16 óráig a helyhatósági választásokon – OPORA

Ukrajnában összességében 27 % volt a részvétel a vasárnapi helyhatósági választásokon a 16:00 órai állás szerint, ami 9 %-kal alacsonyabb a 2015-ös megfelelő voksolási aránynál.

Ausztráliában több mint nyolcvan éve nem volt annyi cápatámadás, mint 2020-ban

Súlyos állapotban szállították kórházba egy cápatámadás áldozatát a Nagy-korallzátonytól.

A koalíció és az ellenzék eltérő véleményen van a tesztelés „önkéntességét“ illetően

Miközben a próbatesztelés alatt álló járások lakossága hosszú sorokban várakozik a mintavételre, a koalíció és az ellenzék azon vitatkozik, vajon önkéntesnek minősíthető-e a koronavírus-tesztelés. Míg a kormánypártok képviselői váltig állítják, hogy a tesztelésen való részvétel önkéntes, viszont ebben a helyzetben mindenkinek kell bizonyos…

„Ausztria nem jön házhoz” – interjú a taxisblokádról

Ma harminc éve zajlott le az egész országot megbénító, kis híján polgárháborús helyzetbe taszító taxisblokád. Az esemény az újkori, újszülött magyar demokrácia első komoly politikai botránya is volt.

Fortuna Liga: két DAC-gól, de mégis iksz a Slovan elleni rangadón!

1–1-es döntetlent játszott a Dunaszerdahely és Slovan Bratislava a Fortuna Liga 11. fordulójának rangadóján – ezzel maradt a két csapat között a kétpontos különbség a DAC javára.

Fortuna Liga: két DAC-gól, mégis iksz a Slovan elleni rangadón!

1–1-es döntetlent játszott a Dunaszerdahely és a Slovan Bratislava a Fortuna Liga 11. fordulójának rangadóján – ezzel maradt a két csapat között a kétpontos különbség a DAC javára.