Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 282 hír

Nehézkesen ment az aratás és a vetés a felázott földeken Heves megyében

Heol
-
 Ma 17:30Gazdaság

A repce néhol már bimbós állapotban van, a búza jó részét pedig igyekeznek elvetni a gazdálkodók.

Zalába már megérkezett a hó – Nem kell sokat várni rá, hogy Vas megyében is havazzon

Az előrejelzések szerint csütörtök hajnaltól várható havazás megyénkben.

COVID-19 Pandemic 'Fowls Up' Hungary's Pheasant Exports

Due to the pandemic Hungary can't export thousands of pheasants to the UK for use in hunting. Pheasants have been culled and over 900,000 eggs destroyed – a move that's extremely costly to rural producers. There are about 12 large pheasant farms in Hungary - most of them are in the industry for over four decades. In an average year,…

Kiadta a figyelmeztetést az Omsz: brutális ónos eső várható több nyugati megyében is

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala megyében szerda éjféltől csütörtök délelőttig több milliméternyi ónos eső hullhat. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei a következő napokban is 12 órás váltott műszakokban dolgoznak majd a síkosságmentesítési munkákon, de a közlekedőknek…

Több nyugati megyében ónos esőre figyelmeztetnek

A veszélyjelzés szerint Vas és Zala megyére adtak ki a másodfokú, míg Győr-Moson-Sopron, Veszprém és Somogy megyére az elsőfokú figyelmeztetést.

Három nyugati megyében ónos eső várható

Az előrejelzések szerint több milliméternyi csapadék hullhat, a közútkezelő óvatosságra int.

Négy illegális migráns Csongrád-Csanád megyében

Négy illegális migráns Csongrád-Csanád megyében Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 02., sze - 15:43 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy határsértő Szeged-Kiskundorozsmánál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

Kiemelkedően sok a fertőzött Győr-Moson-Sopron megyében

HírTV
-
 Ma 15:15Vélemény

A soproni határátkelőhelyről Köves Andrea tudósított, Miskolcról pedig Csápenszky Erna jelentkezett be.

Technológiai díjat nyert az AXS Motionsystems Kft.

A digitális ergonómiai fejlesztése nyerte el a zsűri tetszését.

Hosszú hétvégi mérleg Maros megyében: több mint 500 új fertőzött

Bár Maros megyében is jelentősen csökkent a koronavírusos fertőzöttek száma, mégis az elmúlt öt nap alatt – a hosszú hétvégén – 518 új esetet azonosítottak, a fertőzéssel összefüggésbe hozott halálesetek száma pedig 17 volt.

Nagyteljesítményű traktort adott át az Agri CS Magyarország Kft. Mezőhegyesen

Az Agri CS Magyarország Kft. egy nagyteljesítményű Case IH Quadtrac traktort adott át Mezőhegyesen a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt.-nek 2020. november 12-én. A Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. egyik alaptevékenysége a szántóföldi növénytermesztés és azon belül is a búza, árpa, hibridkukorica vetőmagtermesztés.

Hargita megyében a legalacsonyabb a fertőzöttségi arány az országban

Továbbra is rendkívül alacsony az új esetek száma Hargita megyében, ahol mindössze 11 új fertőzést azonosítottak szerdán, gyógyultnak viszont közel 60 személyt nyilvánítottak az elmúlt 24 órában.

Mammográfiai szűréseket szerveznek Fejér megyében

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház mammográfiai szakrendelésre, emlőszűrésre várja a Csóron és Székesfehérváron élő hölgyeket. Dunaújvárosban szűrőkamionban biztosítják a vizsgálatot.

Már Hargita megyében is be tudják gyűjteni a koronavírus elleni kezelésekhez szükséges vérplazmát

Egyelőre ugyan még a folyamat elején van a megyei vérközpont, és a készülékhez szükséges költséges fogyóanyagokból is kevés áll a rendelkezésükre, de már Hargita megyében is végezhetnek plazmaferézist. Az intézmény használatba vette az adományokból megvásárolt aferéziskészüléket.