Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Magyarország rendezné a Nemzetközi Színházi Olimpiát 2023-ban

ma.hu
-
  Ma 00:30 KultúraOlimpia

Be is jelentették a rendezési szándékot.

Orbán Viktor: Magyart csak magyarral lehet pótolni

Magyarországnak továbbra is bevándorlásellenes politikára van szüksége, "magyart csak magyarral lehet pótolni" - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Diaszpóra Tanács IX. plenáris ülésén.

Elég volt az ellenzéki cirkuszokból!

Lokál
-
  Ma 00:01 Belföld

A parlamenti képviselőkre vonatkozó fegyelmi szabályok szigorítására tett javaslatot a Fidesz-KDNP. Kocsis Máté, a nagyobbik frakcióvezetője megengedhetetlennek nevezte egyes ellenzéki képviselők viselkedését az Országgyűlésben.

Dk: Fizessenek az uniós giga bírságba a romániai magyar szavazók is amit a Fidesz miatt kapott az ország!

OLKT
-
  Tegnap 23:41 Belföld

„Méltányos volna, ha ehhez az összeghez azok a határon túli magyar állampolgárok is hozzátennék a részüket, akik a szavazataikkal segítették a Fideszt a hatalomba maradáshoz” – ezt mondta Brüsszelben Rónai Sándor, a Demokratikus Koalíció Ep-képviselője. Arról a mintegy 700 milliárd forintról beszélt, amelynek híre kedden járta be a…

Magyar Hang: a pécsi múzeum is kevesebbet kapott, mint kért, és más “ellenzéki” városok múzeumai is

A Magyar Hang jelentkezett egy cikkel, amely szerint az ellenzékinek mondható (azaz nem fideszes vezetésű) városok múzeumai szerintük láthatóan gyengébben szerepeltek egy országos pályázati kiíráson. A példák közt a pécsi múzeumot is megnevezik, mint amelyik nem kapott annyi támogatást, mint szeretett volna. Egy hónap telt el csupán az…

U21: Döntetlent játszott Észak-Írországban a magyar válogatott

Goal
-
  Tegnap 23:00 FociÍrországÍrek

Nem bírt ellenfelével Gera Zoltán együttese.

Áder: Magyarország a klímaváltozás nyertesei között lehet

Alternatív Energia
-
  Tegnap 22:28 Tudomány

Magyarországnak reális lehetősége van arra, hogy a klímaváltozás nyertesei között legyen - mondta Áder János köztársasági elnök szerdán Budapesten, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) által szervezett Vállalkozások a környezetvédelemért című konferencián.

Kövér: az állam legfőbb célja az ország szuverenitását és a magyar családokat erősíteni

Az állam legfőbb célja 2010 óta, hogy Magyarország geopolitikai biztonságát, szuverenitását és a magyar családokat erősítse – mondta Kövér László, ...

Magyar Hang: Múzeumi támogatások megvágásával áll bosszút a kormány az ellenzéki városokon

444
-
  Tegnap 22:00 Belföld

Eredményt hirdettek a hónapokkal ezelőtt kiírt múzeumi pályázatokon. A fideszes önkormányzatok megkapták a kért összeget, az ellenzékiek csak a töredékét.

A Neckermann Magyarország megkezdte az értékesítést

Turizmus Online
-
  Tegnap 21:58 Utazás

És besöpört két szakmai díjat is. A társaság közleménye.

Mészöly Kálmán: Mi, magyarok a futballra születtünk

Az új Puskás Aréna felépülése azt bizonyítja, hogy a labdarúgás nem halt meg Magyarországon - mondta a 61-szeres válogatott Mészöly Kálmán az M4 Sportnak adott exkluzív interjújában.

Olyan erős a magyar gazdaság belső motorja, hogy külső erők sem tudták visszahúzni

A bruttó hazai terméknek (Gdp) az elemzők várakozását meghaladó harmadik negyedévi növekedése megerősítette az Mti-nek nyilatkozó szakértők korábbi feltételezését, miszerint az egész éves gazdasági növekedés az idén is 5,0 százalék közelében lehet, és a külső feltételek szigorodása csak jövőre érezteti majd hatását.

Villám csapott a magyar női kosárválogatott repülőgépébe

Népszava
-
  Tegnap 21:45 Sport

Hála Istennek senkinek semmi baja, de az Eb-selejtezőn Hollandiától kikapott a csapat.

Mészöly Kálmán: „Mi, magyarok a futballra születtünk”

"Az új Puskás Aréna felépülése azt bizonyítja, hogy a labdarúgás nem halt meg Magyarországon" – mondta a 61-szeres válogatott Mészöly Kálmán az M4 Sportnak adott exkluzív interjújában.

Lövöldözés volt egy kaliforniai iskolában, többen meghaltak

Lövöldözés volt egy kaliforniai iskolában csütörtökön, ketten meghaltak, öten megsebesültek, a feltételezett elkövető elmenekült, de később elfogták. A feltételezett elkövetőt a rendőrség őrizetbe vette, jelenleg kórházban ápolják. A kórház jelentése szerint állapota válságos, ugyanis később főbe lőtte magát. A lövöldözés a Los Angelestől mintegy 5