Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nyugdíjas rendőröket láttak vendégül a Csongrád megyei főkapitányságon

Vásárhely24
-
  Ma 14:10 Belföld

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a hagyományokhoz híven idén is vendégül látta egykori dolgozóit. Az összejövetelen kilencvenen vettek részt – közölte a szervezet.

Év végi hajrá Book TAG, avagy ezeket olvasom még el 2019-ben

Sorok között
-
  Ma 14:09 Könyv

Újabb könyves TAG poszttal érkezem, ezt a Readingspo oldalán találtam, és tök jól előkészíti a pár nap múlva történő évzárást. (És de durva, ez az évtized végét is jelenti). No íme a kérdések és a válaszok! ???? 1. Milyen könyvet kezdtél el, amit még be kell fejezned idén? Most éppen a When It’s Realt olvasom

A 2019-es Formula-1-es szezon mémekben

Formula
-
  Ma 14:00 Forma1

Parc Fermé: A 2019-es Formula-1-es szezon mémekben

Látogasson ki Ön is: Jótékonysági koncert a Vas megyei állami gondozott gyerekekért (videó)

Vaol
-
  Ma 13:32 Megyei

A Vas Népe is bekapcsolódott a Vas Megyei Gyermekvédelmi Központ Tegyesz jótékonysági akciójába. December 15-én 13.30-kor a Family Centernél található sátrunkban adnak műsort az állami gondozott gyerekek. A helyszínről élőben jelentkezünk.

Életműdíjat kapott dr. Melczer Mária Ágnes, a gyógyszerészi kamara megyei elnöke

Idén dr. Melczer Mária Ágnes, a Magyar Gyógyszerészi Kamara Békés megyei szervezetének elnöke kaphatta meg a Magyar Gyógyszerészi Kamara Aranyérme elismerést a Gyógyszerész Köztestületi Napok keretében. Ezt az életműdíjat minden évben csak egy szakembernek ítélik oda, ezért talán a szakmában a legnívósabb elismerés. A…

Jónak lenni jó! - A koraszülöttek mentését támogatja a magyar közmédia egész napos műsora

A koraszülöttek mentését támogatja az idén a közmédia Jónak lenni jó! című vasárnapi jótékonysági műsora, amelynek kedvezményezettje a 30 éve működő Peter Cerny Alapítvány.

Miss World 2019: Mutatjuk, ő lett a világ legszebb nője

Szombaton rendezték meg a Miss World nemzetközi szépségversenyt a londoni Excel Központban. A verseny - így pedig a világ legszebb - hölgye a Jamaica szépe címmel is rendelkező Toni-Ann Singh lett, aki nemcsak szépséges külseje miatt lehet büszke magára, ugyanis karriert futott be már énekesnőként is.

Éles üzemben is kiválóan teljesített a Remote Tower

Három napon át, december 9. és 11. között az úgynevezett távoli toronyból irányították a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér le- és felszálló forgalmát a HungaroControl légiforgalmi irányítói. A Remote Tower ezt megelőzően még soha nem üzemelt ilyen hosszú ideig folyamatosan. 

Ruszó Tibi nyerte a 2019-es X-faktort

Debmedia
-
  Ma 12:52 Belföld

Olyan szépen ment előre Tibi, aki már a mentorháznál is magabiztosan mondta, hogy ő igenis tud énekelni. Hétről hétre bizonyította a 16 éves fiú, hogy a versenyben a helye. Leküzdve a félelmeit, tört előre és megállíthatatlanul megfogta a közönség figyelmét és megszerettette magát a nézőkkel.

Változik a kerti kutak szabályozása januártól - itt az új kötelezettség

Napi
-
  Ma 12:38 Belföld

A belügyminiszter módosította a házi - a jegyző által engedélyezett - kutakra vonatkozó szabályokat. A jövő év január elsején hatályba lépő jogszabály előírja az ilyen kutak földrajzi koordinátáinak a megadást, illetve kitér azok tervezésére is.

Így változik a hivatal nyitvatartása az ünnepek körül

December 23-án, 30-án és 31-én igazgatási szünetet rendelt el a képviselő-testület. A fenti időszakban a polgármesteri hivatalban nincs ügyfélfogadás, az alábbi ügyelet kivételével.December 30. napján, hétfőn 12:00 órától 16:00 óráig ügyeletet tart:Közszolgáltatási IrodaAnyakönyvi Csoport (Bakáts tér 1.)Ügyfélszolgálati és Igazgatási Csoport…

Folyamatosan érkeznek a felajánlások a Jónak lenni jó! javára

hirado.hu
-
  Ma 12:25 Belföld

Már több mint 75 millió forint gyűlt össze. ÉLŐ

Időközi választás Dunaújvárosban - újabb részletek derültek ki

A Nemzeti Választási Iroda (NVI) szolgált újabb információkkal a február 16-ai dunaújvárosi időközi országgyűlési választásról.