Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kínai milliók – Moncz Attila publicisztikája

NSO
-
 Tegnap 23:15Vélemény

Ülök otthon, nézem a Hisense televíziómon az Európa-bajnokságot, közben megéhezem, a Vivo telefonomról rendelek valami kaját, amit az Alipay rendsze

Matolcsy György szavaival szó szerint megbűvölte a forintot

A forint árfolyama felült a jegybanki hullámvasútra: a forint a 14 órakor ismertetett kamatdöntés előtt nagyon szűk sávban, 354 körül mozgott az euróval szemben, majd gyengülni kezdett. A gyengülés rohamosan történt, 15 órakor kezdődő online sajtótájékoztatója előtt 356 felett is járt. Majd 15 órakor: megszólalt Matolcsy György, a jegybank elnöke

Látszólag mobiltelefont árultak – 4,6 milliárd forint áfát tettek zsebre

Költségvetési csalás alapos gyanúja miatt letartóztatott négy férfit a Pécsi Járásbíróság, a gyanúsítottak 4,6 milliárd forint áfát nem fizettek be a költségvetésbe.

Estére erősödött a forint

Erősödött a forint a bankközi piacon kedd estére reggelhez képest.

Rosszakarói miatt veszítheti el a közösségi oldalát Agárdi Szilvi

Közel háromszázezer követője van a TikTok videómegosztó portálon Agárdi Szilvinek, aki attól fél, elveszítheti a csatornáját. Az énekesnőt rosszakarói folyamatosan jelentik az oldal üzemeltetőjénél, ezért több napos eltiltást is kapott már. – Bárki jelentheti a megosztott tartalmat, ami nem feltétlenül rossz dolog, viszont nem néznek utána, hogy té

40 millió forintot adtak ezért a 27 éves Toyota Land Cruiserért

Autóblog
-
 Tegnap 18:15Autó-motor

Egy 27 éves autó tejfeles szájúnak számít a veteránok között, ám ez nem akadályozott meg egy gyűjtőt abban, hogy elképesztő összeget fizessen egy eddig nem különösebben népszerű Toyota Land Cruiser széria tökéletes állapotú példányáért.

40 ezer forinttal indult, ma milliárdos céget vezet a testvérpár

Nagy Antal és Nagy Gábor két és fél évtizeddel ezelőtt az édesanyjuktól kért pénzből kezdett el vállalkozni, de hosszú és rögös út vezetett odáig, ahol most tartanak.

További 150 millió adag Moderna-oltóanyagot rendel az Európai Unió

A tagállamok pedig a COVAX-programon keresztül vagy akár közvetlenül is az oltást továbbadhatják EU-n kívüli, rászoruló országoknak is.

Rosszakarói próbálnak meg neki keresztbe tenni: a közösségi oldalát félti Agárdi Szilvi

Blikk
-
 Tegnap 17:58Bulvár

– Közel háromszázezer követője van a TikTok videómegosztó portálon Agárdi Szilvinek, aki attól fél, hogy elveszítheti a csatornáját. Az énekesnőt rosszakarói folyamatosan jelentik az oldal üzemeltetőjénél, ezért több napos eltiltást is kapott már.

Talpra állt a forint, várja a piac az újabb kamatemeléseket

A piacoknak úgy tűnik tetszett mindaz, amit a Magyar Nemzeti Bank vezetése előadott a júniusi kamatdöntést követően.

Ezekkel a szavakkal búcsúzott Orbán Viktor közösségi oldalán Jankovics Marcelltől

Ma helyezték örök nyugalomra a 80. életévében elhunyt művészt. A Facebookon is búcsút vett tőle a miniszterelnök.

Műszaki cikk, elektronikai webáruház visszatérő vásárlókkal. Hogyan? Mit? Honnan?

Minner
-
 Tegnap 17:56Cégvilág

Webshop tulajdonosként hamar rájössz a műszaki termékek értékesítésénél, hogy nehéz a plázaszerű oldalak ellen versenyezni. A megoldások vagy az, hogy egy márkára specializálódsz és szolgáltatásban versz köröket a konkurenciára, vagy kialakítod a megfelelő visszatérő vásárló stratégiát. Mindkettőre fókuszáljunk most!  A Cleverline…