Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 411 hír

Ingyen laptop pályázat

Pafi
-
  Ma 18:34 Gazdaság

A pályázat célja, hogy Alapítványunk a pénzbeli adományozóknak pályázat útján köszönje meg a támogatást.

Helyt adott a bíróság a Heathrow repülőtér harmadik pályájának megépítése elleni fellebbezésnek

Helyt adott csütörtöki végzésével a londoni felsőbíróság fellebbviteli tanácsa annak a fellebbezésnek, amelyet Sadiq Khan londoni polgármester, az érintett községi tanács és környezetvédő csoportok nyújtottak be a londoni Heathrow repülőtér harmadik pályájának megépítéséről hozott kormányzati döntés ellen.

Erzsébetvárosi pályázat fiatal tehetségek támogatására

Erzsébetváros önkormányzata fiatal tehetségek támogatására hirdetett pályázatot.Minden VII. kerületi lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező, 25. életévét még be nem töltött fiatal, aki kimagasló tehetséget mutat a sport és a művészetek terén, illetve a tudomány területén kimagasló tehetséget mutató, 35. életévét még be nem töltött fiatal

Pszinapszis // Fotó- és Művészeti pályázat

Pafi
-
  Ma 17:52 Gazdaság

Idén olyan munkák (fotó, vers, képzőművészeti alkotás) beküldését várjuk, amelyek megjelenítik a klímaváltozás, környezetszennyezés árnyoldalát, bizonyítékát vagy éppen ennek enyhítésére való próbálkozásokat, bármilyen aprók is legyenek azok. Örökítsd meg, amit magad körül látsz, ami aggaszt, vagy ami reményt ad a Föld jövőjét tekintve.

Pályázati forrásból korszerűsítené a versenyuszodát a Gyulai Várfürdő

Csütörtökön tartotta februári, soros ülését a gyulai képviselő-testület. Az interpellációk órájában szóba került a Gyulai Várfürdő sportuszodájának helyzete, az 1972-ben létesült épület utoljára még 2004-ben volt felújítva. 2020-ra újabb fejlesztések váltak szükségessé, válaszolt Kun Miklós igazgató Galbács Mihály önkormányzati képviselő kérdésére.

Nagyon sok pénzre pályázhatnak ózdiak

Borsodihír
-
  Ma 17:24 Megyei

A benyújtási határidő március 10.

Világrekordokkal rajtolt el a berlini pályakerékpáros világbajnokság

Velo
-
  Ma 17:17 Sport

Az első aranyérmet a hollandok szerezték, miközben a férfi 4000 méteres csapatüldözésben és a férfi csapatsprintben is világcsúcsoknak tapsolhatott a nagyérdemű.

Egyelőre nem épülhet Heathrow harmadik pályája

Helyt adott a bíróság a repülőtér harmadik pályája elleni fellebbezésnek.

Valaki simán lelopott 67 méternyi ereszcsatornát a komáromi erődről, a rendőrség a tolvajok után vetette magát

A szlovák rendőrség a Facebook-oldalán számolt be róla, hogy nemrégiben 67 méternyi vízelvezető csatornaereszt loptak le a komáromi (Komarno) erődről.

F1:Ilyenek lettek a holland pálya döntött kanyarjai

A Holland Nagydíjnak otthont adó Zandvoortban elkészültek a különleges döntött kanyarok.

Lehet valaki egyszerre influenzás és koronavírusos is

ATV
-
  Ma 15:30 Belföld

A szakemberek sem tudják még pontosan, hogy a koronavírus többször fertőzhet e. Az viszont biztos, hogy ahol az influenza és a koronavírus is jelen van, ott akár egyszerre lehet bárki influenzás és koronavírus fertőzött.

Többe kerülne mindenkinek, de ismét pályáznának hőszigetelésre

Székelyhon
-
  Ma 15:15 Határtalan

A drágulást figyelembe véve, nagyobb árakkal számolva újra benyújtaná a gyergyószentmiklósi önkormányzat a tömbházak hőszigetelésére vonatkozó támogatási kérelmeket a Központi Fejlesztési Régióhoz. Ebbe viszont a lakóknak is bele kell egyezniük, hiszen mindez az ő pénztárcájukat is érinti.