Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 70 hír

Riport Márton Imre aikido nagymesterrel

Monokli
-
  Ma 10:59 Boksz

Akkor készült az interjú.

Fodor Imre: Már gyerekként is sokat jártam a Balatonra

Origo
-
  Ma 09:49 Bulvár

Műsorvezetőként ismerik egyre többen. Milyen kis nádfeles házuk volt régen, mitől jön igazán zavarba? Interjú.

Életmentő orvosi műszereket kapott a Szent Imre-kórház

Üzembe helyezték azokat a vadonatúj orvosi műszereket és eszközöket a budapesti Szent Imre-kórház szülészeti osztályán, amelyeket az egészségügyi intézmény a BDPST Group ingatlanfejlesztő társaság közel tízmillió forintos adományozásából szerzett be.

Piqué: Ez szégyen, nincsenek szavak

Origo
-
  Tegnap 23:15 Foci

A Barcelona védője szerint komoly változtatásokra van szükség a klubnál, de nem az edzőknél vagy a játékosoknál kell kezdeni.

Kásler Miklós találkozott a koronavírusból felgyógyult Placido Domingóval és beszéltek a fociról

Az egészségügyért is felelős miniszteren nem volt maszk, mindenki máson igen. Kezet fogni is próbált, Domingo visszautasította.

BL: Tuchel túl hosszan beszélt, az Uefa lesújtott a PSG-re

NSO
-
  Tegnap 19:13 Foci

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) 30 ezer euróra (10.4 millió forintra) büntette a Paris Saint-Germaint, és figyelmeztetésben részesítette az együttes vezetőedzőjét, Thomas Tuchelt.

Szakértő: nincsenek nagyobb veszélyben az allergiások

A jelenlegi ismeretek szerint nem veszélyezteti jobban a koronavírus az allergiásokat - mondta Szigeti Tamás, a Nemzeti Népegészségügyi Központ levegőhigiénés szakértője péntek reggel az M1 aktuális csatornán.

Koronavírus: nincsenek nagyobb veszélyben az allergiások

A jelenlegi ismeretek szerint nem veszélyezteti jobban a koronavírus az allergiásokat – mondta Szigeti Tamás, a Nemzeti Népegészségügyi Központ levegőhigiénés szakértője, aki szerint a komolyabb maszkok a pollenek ellen is védenek. 

Nincsenek nagyobb veszélyben a koronavírus miatt az allergiások

A tapasztalatok szerint az allergiások nem fertőződnek meg könnyebben, mint az egészséges emberek – közölte a szakértő. Hozzátette, hogy az...

Szakértő: nincsenek nagyobb veszélyben az allergiások

A jelenlegi ismeretek szerint nem veszélyezteti jobban a koronavírus az allergiásokat – mondta Szigeti Tamás, a Nemzeti Népegészségügyi Központ levegőhigiénés szakértője péntek reggel az M1 aktuális csatornán. A tapasztalatok szerint az allergiások nem fertőződnek meg könnyebben, mint az egészséges emberek – közölte a szakértő.…

Koronavírus: nincsenek nagyobb veszélyben az allergiások

A jelenlegi ismeretek szerint nem veszélyezteti jobban a koronavírus az allergiásokat – mondta Szigeti Tamás, a Nemzeti Népegészségügyi Központ levegőhigiénés szakértője, aki szerint a komolyabb maszkok a pollenek ellen is védenek. A tapasztalatok szerint az allergiások nem fertőződnek meg könnyebben, mint az egészséges emberek –…

Nincsenek nagyobb veszélyben az allergiások a koronavírus miatt

A jelenlegi ismeretek szerint nem veszélyezteti jobban a koronavírus az allergiásokat – mondta Szigeti Tamás, a Nemzeti Népegészségügyi Központ levegőhigiénés szakértője péntek reggel az M1 Ma reggel című műsorában.