Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Giovinazzi tudja, Räikkönen mellett többet fejlődhet

M4 Sport
-
 Ma 20:14Forma1

Továbbra is a finnt tartja a mezőny egyik legjobbjának.

Nem kap többé biztonsági frissítéseket a Huawei Mate 20 Pro

A Mate 20 X és a Mate 20 Pro is kikerült a Huawei frissítési ütemtervéből.  A Huawei Mate 20 Pro megjelenésekor az egyik legjobb okostelefon volt a piacon, és még a a tiltások elkezdése után is az maradt, hiszen megtarthatta a Google-támogatást (mert korábban jelent meg, mint ahogy korlátozások alá vonták a gyártót). Sajnos azonban

Koronavírus-fertőzése után talán soha többé nem énekelhet az osztrák–magyar származású, világhírű énekesnő

A osztrák–magyar származású világhírű énekesnőnél maradandó károkat okozott a koronavírus-fertőzés.

Ez a sofőr nem aggódik többé, hogy autójára nyitják az ajtót a parkolóban

Kevés bosszantóbb dolog van annál, mint mikor visszatérünk szeretett járművünkhöz és felfedezzük, hogy valaki rányitotta az ajtót, a fényezésen meg…

Vakcina van, csak épp beoltani nincs kit vele az egyik kórházban

Liner
-
 Ma 19:20Külföld

Hivatalosan is megkezdődött Szlovákiában az egészségügyi dolgozók koronavírus elleni oltása, mégis olyan alacsony a részvétel, és ezáltal az oltási kedv, hogy már első napon felgyülemlettek a fiolák.

Tudjon meg többet az izzók színhőmérsékletéről!

Ha izzókról esik szó, akkor legtöbbször azok teljesítményén, fényerősségén vagy energiatakarékosságán van a hangsúly, de méltatlanul kevés szó esik a kibocsátott fény színhőmérsékletéről.

Joe Bident beiktatták - Trump nincs jelen

Letette hivatali esküjét Joe Biden, az Egyesült Államok 46. elnöke szerdán Washingtonban.

Soha többé nem taníthat a diákjait szexuálisan zaklató tanár

Négy év három hónap börtönre ítélték másodfokon, és örökre eltiltották a hivatásától a diákjait szexuálisan zaklató tanárt. Egy budapesti középiskolában tanított, és évekkel ezelőtt óraadó volt a honvéd futball akadémiáján is. A férfi mindvégig tagadta bűnösségét.

Három hete nincs meg Milo

Tönn már, mint három hete nincs meg Milo.A gazdája ezt üzeni:"Több mint 3 hete elveszett. Nagyon szépen kérem segítsetek megtalálni egy megosztással. Jutalom a megtalálónak.Keresem Jack Russel terrier kutyám, 10 és fél éves, 2020. december 17-én délelőtt a Háros-öböl, Naphal utcából kiszökött.Nyakörv nincs rajta, chip van!Milo…

Januártól többet fizetnek a tanulók a gyakorlati órákért

Baon
-
 Ma 17:29Belföld

Bár a koronavírus-­járvány okozta gazdasági visszaesés miatt érezhetően csökken a tanulók száma, a piaci helyzet miatt azonban árat emeltek az autósiskolák megyénkben.

Vágó brontosaurusos videóval bizonyítja, hogy többet tud másoknál

Mandiner
-
 Ma 17:25Belföld

A DK politikusa kvízmesteri múltjába ás vissza a megerősítésért.

Többen költöztek vissza a csíksomlyói nyomornegyedbe a tűzvész után

Huszonnyolc család, összesen 138 személy döntött úgy, hogy visszaköltözik azokba a viskókba, amelyek nem égtek le a tűzvész során.

Íme, nagyanyáink pillekönnyű fánkja: az sem titok többé, mitől lesz csodaszép szalagos

Bár a világjárvány közepén szó sem lehet táncos mulatságokról, idén elfelejthetjük a maskarás bálokat, azért még farsang időszaka van, amikor szabad vigadni, mohónak lenni, és vége lehet torkoskodni is! De vajon miért épp a fánk lett a farsangi eledel, és hogyan készíthetünk mi is otthon igazi szalagos fánkot?