Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kirobbanó formában a fehérvári hokisok

Feol
-
 Ma 22:06Sport

Szerdán este a Bratislava Capitals otthonában vendégszerepel a Hydro Fehérvár Av19, amely egy héten belül összesen négy idegenbeli meccset tud le. Jó szereplés esetén tovább stabilizálná magát az élmezőnyben.

Kövér László: Nincs tervben további szigorítás

A házelnök mintegy mellékesen megjegyezte, az ünnepekig nem várható további korlátozás.

Hogyan is készülnek valójában a vakcinák?

Liner
-
 Ma 21:48Tudomány

Miközben az egész világ arra vár, hogy hivatalosan is jóváhagyják a koronavírus elleni védőoltásokat, vajon tisztában vagyunk-e azzal, milyen folyamatok árán juthatnak hozzá a gyógyszeripari vállalatok a járvány megállítása szempontjából nélkülözhetetlen készítményekhez?

Kövér László: nincs tervbe véve további szigorítás

Ugyan Müller Cecília, az országos tiszti főorvos azt mondta, a kormány majd szerdán dönt a járványügyi intézkedések szigorításról és/vagy lazításról, a jelek szerint már megszületett a döntés.

Farm VIP: Bay Éva elárulta, hogyan viselte a konfliktusokat a műsorban

Life
-
 Ma 21:30Bulvár

Farm VIP: Bay Éva elárulta, hogyan viselte a konfliktusokat a műsorban- Videó

Aktívan az egészségünkért! - mondja a magyar munkavállalók több mint háromnegyede

Mozogj az egészségedért! - tájékoztató kampányt indított az All You Can Move, miután a Humánpolitika.com Közhasznú Egyesülettel készített reprezentatív felmérése nyomán a munkavállalók a járvány elleni leghatékonyabb védekezésként hivatkoztak az aktív és sportos életmódra.

A családok több mint fele eladósodott a koronavírus-járvány alatt

Liner
-
 Ma 21:25Külföld

Az Independent legutóbbi információi szerint a háztartások legnagyobb hányada egyszerűen képtelen kifizetni a tartozásait, mivel a lezárások következtében kevesebb bevételre tettek szert az elmúlt hónapokban.

Ambrus Attila elárulta: így viselte vidéki életet a farmon

Life
-
 Ma 21:24Bulvár

Ambrus Attila elárulta: így viselte vidéki életet a farmon - Videó

VKKFT: nincs sok idejük az ünneplésre

Veol
-
 Ma 21:16Sport

A hétvégi Fradi-­verést követően az NB I egy újabb élcsapata, a Gyöngyös ellen bizonyíthat az újonc Veszprémi KKFT szerdán 18 órától.

Hogyan vegyük rá magunkat az otthoni munkára?

A homeoffice előnyeit és hátrányait tavasszal már megtapasztalhattuk. Idézzük fel a legfontosabb szempontokat, amivel ezt a helyzetet könnyebbé tehetjük!

Kövér László: karácsonyig nincs tervbe véve újabb szigorítás

A házelnök úgy tudja, a mostani intézkedéseket tartatná be a kormány.

Orvosnak, ügyvédnek, kárfelmérőnek adta ki magát a budapesti szélhámos, 20 idős ember értékeit lopta el

Orvosnak, kárfelmérőnek, biztosító dolgozójának, lakásszövetkezet alkalmazottjának, vagy éppen ügyvédnek adta ki magát  egy férfi, hogy bejusson a lakásokba és onnan értéktárgyakat tulajdonítson el. A szélhámost elítélték. Trükközött az idősekkel Egy férfi még 2018. július 16-án délután trükkös módszerrel jutott be Budapest 3. kerületében,…

Tóth Andi ezt gondolja az őt támadó „ócska” kommentekről

Liner
-
 Ma 21:05Divat

Tóth Andi a TV2 MOKKA című reggeli műsorában beszélt arról, hogy hogyan éli meg az őt ért támadásokat a közösségi médián keresztül.