Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 437 hír

Kuleba szerint nincs több akadálya a Moldova új vezetésével való együttműködésnek

Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter kijelentette, hogy Maia Sandu, Moldova újonnan megválasztott elnöke mindig is egyenesen nyilatkozott az orosz agresszióról, továbbá a Krím-félsziget Oroszország általi annektálásáról.

Megadja Gábor: Persze semmiféle terv nincsen

Hajszagolgató Jóska máris nekilátott a tömeges bevándorló-importnak az Egyesült Államokban.

Matovič szerint az önkéntes tesztelésnek nincs értelme, annál már az ország leállása is jobb

A tömeges tesztelés önkéntességét az államfő, Zuzana Čaputová szorgalmazza. Richard Sulík gazdasági miniszter azt állítja, hogy december 2-ig csak akkor tudná megvásárolni a tömeges kivizsgáláshoz szükséges teszteket, ha megszegi a törvényt. A miniszterelnök erre úgy reagált, hogy ha korábban a…

Vérplazma-terápia: nincs különösebb hatása a súlyos betegek esetében

A The New England Journal of Medicine nevű orvosi szaklapban kedden nyilvánosságra hozott argentin tanulmány szerint nincs számottevő hatása a súlyos állapotban lévő koronavírus-fertőzöttek gyógyulására a vérplazma-terápiának.

Nincs más út, mint az egyetlen közös lista

Nocsak. A Fidesz kapkodva keresi, melyik választási trükk a legjobb neki. A törvényelőkészítő bizottságban támogatták Volner János (azelőtt a Mi Hazánk, ma a nemrég alapított „Volner Párt" politikusa) módosító indítványát a választási törvényhez. Akkor pedig valószínű, hogy a plenáris ülésen is elfogadják.

Coinbase Pro: nincs több margin trading

Hirtelenjében, egy tegnapi bejelentés után már a mai napon megszüntette a tőkeáttételes kereskedés lehetőségét a Coinbase. A döntés a cég tőzsdéjét, a Coinbase Pro-t és annak felhasználóit érinti. A mai nap előtt betett tőkeáttételes pozíciók még aktívak maradnak. A nyitott… The post Coinbase Pro: nincs több margin trading first appeared on…

A vártnál jobban teljesített a német gazdaság, de nincs ok az ünneplésre

A vártnál jobban teljesített Németország gazdasága a harmadik negyedévben, ennek ellenére novemberben már a második egymást követő hónapban romlott az üzleti hangulatindexe.

Nincs ok az aggodalomra, Magyarországon még mindig nem tört ki az influenzajárvány

Liner
-
 Ma 13:16Életmód

Az országos tisztifőorvos megnyugtatta az embereket, miszerint a szezonális influenzajárvány még mindig nem vette kezdetét, ami alapesetben veszélyes lehet a koronavírus miatt.

A rendőri és katonai beavatkozásnak nincs hatása a járvány terjedésére

Nyugat
-
 Ma 13:08Egészség

Egy osztrák-francia elemzés megmutatja, milyen óvintézkedésnek van értelme és melyiknek nincs.

76 művész 112 képére lehet licitálni a Heti Betevő jótékonysági aukcióján

A bevételt teljes egészében rászoruló emberek támogatására fordítják.

Nincs fennakadás az ellátási láncban

Boon
-
 Ma 12:00Belföld

Az üzletek nyitvatartásának korlátozása, az este 7 órára elrendelt boltzár nem hozott lényegi változást a magyar tulajdonban lévő, Borsod-Abaúj-Zemplénben működő élelmiszer-kiskereskedelmi láncok életében.

Nincs éjjeli horgászat a Velencei-tavon!

Feol
-
 Ma 12:00Megyei

A szabályokat be kell tartani, a járvány miatt jelenleg nem engedélyezett az éjszakai horgászat a Velencei-tónál sem.

Horváth Tamás: Hetek óta jelezte a testem, hogy valami nincs rendben

Néhány nappal ezelőtt Tomi arról írt az Instagram-oldalán, hogy rosszul lett és egy mentőben fekszik. Most már szerencsére jobban van és otthon pihen. Tegnap közzétett posztjában bővebben mesélt arról, mi is történt vele.Ha nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a…

Horváth Tamás: Hetek óta jelezte a testem, hogy valami nincs rendben

Néhány nappal ezelőtt Tomi arról írt az Instagram-oldalán, hogy rosszul lett és egy mentőben fekszik. Most már szerencsére jobban van és otthon pihen. Tegnap közzétett posztjában bővebben mesélt arról, mi is történt vele.Ha nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a…