Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Leállította a tervezhető beavatkozásokat a kórház

Leállította a tervezhető beavatkozásokat a kórház

Súlyos a helyzet a magyar kórházakban, megkezdődött a rezidensek bevonása

A rezidensek átirányításával is segíti a kormány a kórházi betegek ellátását - közölte az Országos Kórházi Főigazgatóság szombaton az MTI-vel.

Pordán Petra még mindig lenyűgözően néz ki és Eminemre teker

Liner
-
 Ma 00:32Divat

A híres rádiós is dolgozik azon, hogy a teste minél jobb formába kerüljön, mert már nincs sok hátra a nyári időszakig.

A rezidenseket is a kórházi betegekhez irányítja át a kormány

A rezidensek átirányításával is segíti a kormány a kórházi betegek ellátását – közölte az Országos Kórházi Főigazgatóság szombaton az MTI-vel. A közleményben kiemelték: a koronavírus-járvány harmadik hullámával egyre több a kórházi ellátást igénylő beteg és egyre nagyobb a terhelés a kórházakon. A betegellátás és az oltási program…

Az egyetlen „szent betegség”: az epilepszia

Képmás
-
 Tegnap 23:12Életmód

Az epilepsziás (régi elnevezéssel nyavalyatörős, nehézkóros, eskóros) beteget az őskortól a kora újkorig különös tisztelet és félelem övezte. Noha egy Kr.e. 5. századból származó hippokratikus irat már tagadta, hogy a neve – hieré núszosz (azaz „szent betegség”) – ellenére ez a baj bármilyen módon is szent lenne, a betegség régi…

Koronavírus: hétfőtől nincs személyes tárgyalás, nyilvános ülés a bíróságokon

A bíróságokon hétfőtől nem tartanak személyes jelenlétet igénylő nyilvános üléseket és szünetel a kezelőirodákon a személyes ügyfélfogadás - az erről szóló kormányrendelet szombaton jelent meg a Magyar Közlönyben.

Lukács Sándor: A magyar rendszerváltás talán mindmáig nincs száz százalékosan letisztázva

Mandiner
-
 Tegnap 21:39Kultúra

Hogy merik kétségbe vonni baloldali politikusok magyar tudósok tisztességét? – kérdezi a Kossuth-díjas színész.

Elmaradnak a szentmisék Szegváron is

Szegvár Online
-
 Tegnap 21:13Megyei

Szünetelnek a nyilvános istentiszteletek március 8-tól Szeged-Csanádi Egyházmegye területén, így a szegvári Kisboldogasszony Templomban sem lesznek hétfőtől megtartva a nyilvános szentmisék, gyászmisék.   Andrási Elemér Szegvár plébánosa azt közölte, hogy a holnapi (március 7. vasárnap) reggeli szentmisét még megtartják 8.30 órai…

Hosszú távon a járványnak nincs hatása a klímaváltozásra

A koronavírus-világjárvány megfékezésére hozott korlátozások világszerte a károsanyag-kibocsátás csökkenését hozták, hosszú távon azonban a pandémiának "elég kicsi" vagy "kimutathatatlan" a hatása a klímaváltozásra egy új kutatás szerint.

"Hol a szájmaszk?" Kósa Lajos még mindig nem érti ezt a járványt

Propeller
-
 Tegnap 21:01Belföld

Egy debreceni piacra látogatott el Kósa Lajos, ahol gusztusos húskészítményekről osztott meg ínycsiklandó felvételeket.

Ünnepi szentmisét mutatnak be a bujáki templomban

Esterházy János boldoggá avatásáért, születésének 120., halálának 64. évfordulóján március 7-én, vasárnap, 11 órától szentmisét mutatnak be a helyi templomban.

Évek óta nincs rendszeres szexuális életem a párommal - El kellene hagynom?

Femcafe
-
 Tegnap 20:11Szex

Nem minden kapcsolatban játszik főszerepet a testiség. A kérdés csak az, hogy hosszú távon fenntartható-e így az együttélés?

Nincs ok a pánivásárlásra: ezekből a termékekből bőven lesz elég a lezáráskor is

A koronavírus-járvány harmadik hulláma alatt is folyamatos és biztosított a hazai élelmiszerellátás - közölte Nagy István agrárminiszter szombaton az MTI-vel. A miniszter a közleményben kiemelte, az új korlátozó intézkedések

Vízilabda-Eurokupa: nincs akadály a Szolnok előtt

A Szolnok kettős győzelemmel jutott a legjobb nyolc közé a férfi vízilabda Eurokupában: a magyar együttes a montenegrói Primorac Kotor ellen 17-16-ra nyert hazai környezetben.