Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nem bírt magával az M3 bevezetőn a Lexus sofőrje. Centiken múlott a baleset

Egy tegnapi, 15:30-kor készült felvételt kaptunk olvasónktól. Az M3 bevezető szakaszán haladt a belső sávban, amikor egy Volvo melletti elhaladás…

Trump: nem szabad megengedni, hogy a minneapolisi helyzet anarchiába süllyedjen

Nem szabad megengedni, hogy a minneapolisi helyzet anarchiába süllyedjen – jelentette ki az amerikai elnök a Fehér Házban tartott gazdasági tárgyalásai után pénteken. Donald Trump hangsúlyozta: “nem engedhetjük meg, hogy a törvénnyel szembehelyezkedők anarchiába és káoszba” süllyesszék Minneapolist. Hozzáfűzte, nem…

Egyre több jel mutat arra, hogy elhúzódhat a válság – A hét videója

Egyre több gazdasági adat mutat abba az irányba, hogy a korábban vártnál mélyebb recesszió sújthatja a világgazdaságot, és emiatt a kilábalás is lassabb lehet a korábban reméltnél. Kollégánk összegzi az utóbbi napok gazdasági adatait és az abból leszűrhető következtetéseket.

Hetven éve nem volt ilyen

Magyar Szó
-
  Ma 13:51 Határtalan

Az idén május 30-án, pünkösdszombaton, rendkívüli körülmények között rendezik meg a 443. csíksomlyói búcsút, az összmagyarság egyik legjelentősebb vallási és nemzeti ünnepét.

Kép: nem kis átalakulás, kigyúrta magát a Bayern játékosa

NSO
-
  Ma 13:50 Foci

Jelentős átalakuláson ment keresztül az utóbbi időben Leon Goretzka, a Bayern München labdarúgója. A 25 éves német középpályás eddig sem volt rossz formában, de az elmúlt néhány hónapban alaposan kigyúrta magát.

Merkel nem vesz részt személyesen a G7-találkozón

A kancellár a járványhelyzetre való tekintettel csak virtuálisan vesz részt a konferencián.

Más is panaszkodott arról, hogy a melle/akármije alapján ezt vagy azt feltételeztek a férfiak

Velvet
-
  Ma 13:44 Életmód

Olvasónk, Janka azt olvasta egy női magazinban, hogy a melle „kecsketőgy-típusú (igen, ezt le merték így írni)”. Sajnos a cikket férfiak is olvasták.

Nem tagadta meg látomásai isteni eredetét, máglyára küldték Jeanne d'Arcot

A máglya készen állt. A szűz egy angol katonától kapott, két faágból összetákolt keresztet tett a ruhája alá, majd megkérte a jelen lévő papokat, tartsanak elé egy templomi feszületet is, hogy amíg él, azt lássa. A tűz lángra lobbant.

Tíz dolog, amit nem tudtál a Ház a tónál című romantikus filmről

Port
-
  Ma 13:40 Film

A film, amiben a Féktelenül után 12 évvel újra együtt láthatjuk Sandra Bullockot és Keanu Reevest! Akár újranézzük a napokban a tévében, akár nem, ezt a tíz érdekességet mindenképpen érdemes elolvasni róla.

Jön a Mezőkövesd, de Tállai András mutogatós klubvezetője otthon marad

Borsod24
-
  Ma 13:39 Sport

Szombaton este megyei rangadót játszanak az újrainduló, nézőknek is engedélyezett NB1-ben. Miskolcon két borsodi csapat találkozik: azt a Mezőkövesdet fogadja a DVTK, amelyik néhány napja jutott a Magyar Kupa döntőjébe és a bajnoki tabella harmadik helyén áll. Nehéz dolga lesz a piros-fehéreknek, de legalább az a Bocsi Anna nem lép…

A párom nem szerelmes belém, csak szeret - mit tegyek?

Videoklinika
-
  Ma 13:39 Egészség

Mit tehetünk, hogy ne vesszen ki kapcsolatunkból a tűz?

De miért ragaszkodnak ennyire a németek a készpénzhez?

Origo
-
  Ma 13:34 Gazdaság

Úgy tűnik a koronavírus nyomán komoly fordulat jöhet, amely alaposan megváltoztathatja Németország pénzügyi szokásait.

Kondorosi kick-box sikerek a nemzetközi internetes formagyakorlat versenyen

Befejeződött a nemzetközi internetes formagyakorlat verseny második fordulója, amelyen szép kondorosi sikerek születtek. A csapat teljesítményét a felkészítő, Litauszki László Mester így látta: „Véget ért az E Tournament második fordulója, ahol a világ kickboxosai csaptak össze az internet segítségével, 21 nemzet 228 nevezést adott le erre az onlin