Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Újra visszaválthatók lesznek a műanyag üvegek Magyarországon a kormány javaslata szerint

Visszatér az üvegvisszaváltás, a palackok és a fémdobozok fontos másodnyersanyagok lehetnek - írja a Magyar Nemzet egy kedd éjjel benyújtott törvényjavaslatra hivatkozva.

Újra elindult Pécsett az Egészségügyi Dolgozói járat

A külön jelzéssel ellátott autóbuszokat most is kizárólag az egészségügyi dolgozók vehetik igénybe, ők a munkáltatótól kapott igazolást felmutatva szállhatnak fel az autóbuszokra. A járatok Kertváros és a PTE Klinikai Központ Koronavírus Ellátó Központ (Kórház tér megálló), illetve a Janus Pannonius Klinikai Tömb (Klinikák…

Megjelent a kormányrendelet: emelik jövőre a háziorvosok bérét

Béremelésben részesülhetnek jövőre az alapellátásban dolgozó orvosok és szakdolgozók – derül ki a Magyar Közlönyből.

Jövőre több üzletben fizethetünk kártyával

Teol
-
 Ma 07:00Gazdaság

Mindazon vállalkozásoknál, melyeknél a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz bekötött online pénztárgép van, kötelező lesz ezt a lehetőséget a vásárlóknak biztosítani.

Korlátozások a 3-as főúton, hétvégén újra kamionstop

Index
-
 Ma 06:30Belföld

Baleset nélkül megúsztuk az éjszakát.

Ittas vezetés miatt kapcsolták le Budapesten Gabriela Spanic barátját

Különös jelenet játszódott le november 19-én, a kora esti órákban egy budapesti szállodától mindössze egy sarokra. A rendőrök lekapcsoltak egy férfit, akiről kiderült, hogy alkoholfogyasztás után ült a volán mögé. Később az is világossá vált, hogy az illető Gabriela Spanic egyik legjobb barátja.

A járvány kezdete óta ennyi koronavírus-beteget regisztráltak Budapesten

Liner
-
 Ma 05:19Életmód

Müller Cecília, országos tisztifőorvos folytatta a statisztikák ismertetését, így azt is megtudhattuk, hogy hogyan állnak a számok, ha azokat a járvány kezdete óta nézzük meg.

Újra önálló intézmény lehet a tihanyi limnológiai kutatóintézet, vezetőváltással

Az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat (ELKH) három, jelenleg egy-egy kutatóközponthoz tartozó intézete kiválik a kutatóközpontból, és tevékenységét önálló kutatóhelyként folytatja tovább a hálózaton belül – közölte az ELKH az MTI-vel. Az egyik, újra önállóságot kapó intézmény a Balatoni Limnológiai Intézet (BLI) lehet, azonban a döntéshozók ezt nem…

Miley Cyrus újra alkoholproblémákkal küzd?

Fél évig bírta pia nélkül.

Itt a legteljesebb útikönyv - Élmények és látnivalók Magyarországon újratöltve

A napokban megjelent 640 oldalas, Magyarország 915 településének látnivalóit bemutató kötet nemcsak tartalmában, hanem megjelenésében is megújult: 32 térkép és több mint 800 fotó teszi színesebbé a könyvet, ami e-book formátumban is elérhető.

Kétszer élesztette újra a zuglói rendőrnő a szívinfarktusos férfit a villamoson

Utastársai részegnek hitték a bajba jutott férfit, a nyomozónő és két segítő állampolgár azonban felismerte az életveszélyt.

Miley Cyrus bevallotta, hogy visszaesett a karantén miatt, de két hete újra józan

A botrányos sztár néhány napja ünnepelte 28. születésnapját, így elérkezettnek látta az időt, hogy egy mélyebb interjút adjon…

BKK: Budapesten "minden hadra fogható járművezető dolgozik"

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményükben arra reagáltak, hogy a fővárosi kormányhivatal közlése szerint járatai 91 százalékán még mindig nem sűrített.

Hová utazzunk, amikor végre újra utazhatunk?

Utazómajom
-
 Tegnap 21:33Utazás

Ha valamire megtanított minket 2020, az az, hogy nem érdemes halogatni a tervek megvalósítását. Minden utazó azt reméli, hogy 2021-ben újra kinyit a világ, addig pedig érdemes tervezgetni, új célokat kitűzni, a legjobb lehetőségeket feltérképezni mert ez kapaszkodót jelenthet a mostani, lelassult időszakban is. A szakemberek szerint…