Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 59 hír

Újabb nyertes Top-os pályázatok a megyében

infoVáros
-
  Ma 18:55 Megyei

Döntés született továbbá a TOP keretében korábban már finanszírozott projektek támogatásának növeléséről is, így például Kiskunfélegyháza is többlettámogatást kap.

Kemény: Koncert közben arconütötték a Dal 2020 nyertesét

Csak véletlen volt a dolog, de Orsovai Reni máig lelkesen emlékszik vissza az esetre. Élete egyik legviccesebb pillanatának tartja Orsovai Reni (27), amikor Deniz (33), a Fonogram-díjas rapper véletlen szájba vágta őt egyik koncertjükön a Budapest Parkban. A Dal 2020-győztes énekesnő az M2 Petőfi TV-nek adott videóinterjújában mesélte el,…

Már most látszik, hogy lesz a válság egyik nyertese a Microsoft

Portfolio
-
  Ma 15:05 Gazdaság

Jelentősen nőtt a Microsoft Teams nevű alkalmazásának forgalma Olaszországban, közölte a cég egy blogposztban, amelyben eredetileg a felhőalapú szolgáltatások növekedésére vonatkozóan tették közzé a számokat.

Ők lehetnek a járvány legnagyobb nyertesei és vesztesei az ingatlanpiacon

Portfolio
-
  Ma 13:32 Gazdaság

Lezajlott a Property Investent Forum első online konferenciája, amiben a koronavírus ingatlanpiaci hatásait vitatták meg a szakértők. Az online panelbeszélgetés során a szakemberek elmondták, hogy kik lehetnek a mostani helyzet legnagyobb vesztesei és nyertesei, mire számíthatunk a logisztikai és a retail piacon, miyen hatása lesz a…

Javarészt magyar kkv-k nyertek az első METÁR-tenderen

A 72 nyertes pályázó 71 napenergia alapú projektet, és egy hulladéklerakóból származó gázt hasznosító erőművet valósíthat meg.

Időt nyertél cimbora, nem hatalmat! Azt is keveset….

Láttam, kaján, öntelt vigyor ült a képeden, a kétharmados szavazás végén. Azt hitted nyertél, mint eddig mindig. Hogy mától tied az abszolút, a totális hatalom. Csak van némi gond, haver Mert hiába nyekeregte kánonban a teljes papagájkommandód a parlamentben, hogy mindez a járvány miatt kell, hogy ez nem diktatúra, mert még a tegnapig hívő…

Magyar kkv-k nyertek az első klímastratégiai kiíráson

Rendkívül pozitív, hogy döntő részben magyar kis- és közepes vállalkozások (kkv-k) nyertek az első Metár-tenderen – mondta Kaderják Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára.

Nhl: Eddig védett Läck, befejezi a svédek világbajnok kapusa

NSO
-
  Ma 10:44 Sport

Bejelentette visszavonulását közösségi oldalán Eddig Läck, a svédek 2017-ben világbajnok jégkorongkapusa.

Nhl: Eddie Läck döntött, befejezi a svédek világbajnok kapusa

NSO
-
  Ma 10:44 Sport

Bejelentette visszavonulását közösségi oldalán Eddie Läck, a svédek 2017-ben világbajnok jégkorongkapusa.

Nhl: háromszoros Stanley-kupa-győztes fiát szerződtette a Kings

NSO
-
  Ma 10:10 SportUSAJégkorong

Az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Los Angeles Kings hároméves szerződést kötött Tyler Maddennel.

A fintechek lehetnek a járvány nagy nyertesei

Portfolio
-
  Ma 09:38 Gazdaság

A koronavírus-járvány miatt 72%-kal növekedett a fintech-alkalmazások használata Európában a deVere Group legfrissebb adatai szerint – írja a Forbes.

A Kihívók nyerték a csatát

Komoly megmérettetéshez érkezett a TV2 Exatlon Hungary vetélkedője. A hétfő esti vi

Az SZTE kutatóorvosa, dr. Berényi Antal az „Élvonal” pályázat egyik nyertese

5 évre 300 millió forint támogatást nyert az Élvonal – Kutatói Kiválósági Program pályázaton a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudomány Kar munkatársa. Dr. Berényi Antal agykutató az epilepszia elektroterápiájával foglalkozik évek óta, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal „Élvonal” programján elnyert támogatással…