Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

10 ajándékötlet, ha meglepnél egy kávéőrültet

Koffeinfüggőt ajándékoznál? Ez a cikk neked szól!

Szabálytalanul traffipaxoztak a rendőrök a 67-es útnál, megszólalt a rendőrség

ATV
-
 Ma 05:55Belföld

A KRESZ-szabályokat áthágva traffipaxozott a rendőrség a 67-es útnál. Az esetről több autós is felvételt készített, a gyorshajtókat figyelő rendőr a sebességmérőt szabályosan helyzete el, viszont autójával egy teljes sávot elfoglalva állt meg, amivel megsértette a KRESZ szabályait.

Mostantól még több COVID-beteget fogadhat a pulmonológiai intézet

Liner
-
 Ma 05:51Életmód

A intézet kibővítésének köszönhetően mostantól még több COVID-beteg fogadására lett alkalmas az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet.

Dübörög a karácsonyi láz, csak meg is érkezzenek a csomagok

MFor
-
 Ma 05:37Pénzügy

Az idei évben a karácsonyi vásárlásokra is kihat a koronavírus-járvány. Sokan a vásárlásaikat online intézik, ez azonban nem várt problémákat okozhat, ha az utolsó pillanatra halasztaná valaki az ajándékok beszerzését.

Durván felpörög a vállalati digitalizáció 2021-ben – ezek lesznek a jövő év meghatározó tech trendjei!

Egy friss nemzetközi felmérés szerint 10-ből 6 cég tudatosan felgyorsította idén a digitális transzformációt, miközben a döntéshozók 66%-a nyilatkozott úgy, hogy számos olyan fejlesztést sikerült megvalósítaniuk, melyeket korábban nem tudtak. Sok esetben azonban az igyekezet csupán a távmunka feltételeinek megteremtéséig vagy éppen az…

Ismerjük meg az inváziós gyomnövényeket!

Egyre többet hallunk az országunkban vagy közvetlen közelünkben megjelenő inváziós károsítókról, köztük a gyomnövényekről.

MKB: Megmarad a hazai inflációs nyomás

Jövő héten fókuszban a hazai inflációs adatok.

Menő műhely magyar képzőművészeknek

A feat. indie reklámügynökség a youngarttal és Daken Studio-val együttműködésben egy különleges workspace-t hozott létre a Gizella Malomban. A helyszín egyedisége abban rejlik, hogy iroda mivolta mellett showroomként is funkcionál - így a fiatal, tehetséges magyar képzőművészek legfrissebb alkotásai, és a 20. század legmaradandóbb…

Megdöbbentő őszinteséggel, először beszélt a Kalákával való konfliktusáról az egykori tag – Huzella Péter a történtek …

Blikk
-
 Ma 05:00Bulvár

– Először beszélt arról a konfliktusról az egykori Kaláka-tag, Huzella Péter (71), ami olyan mély sebeket ejtett a lelkén, hogy három esztendőn keresztül álmatlanság gyötörte. A Kossuth-díjas előadóművész saját kétségei miatt döntött úgy, kiszáll a sikeres zenekarból, de vita csak később kerekedett köztük.

Kampány indult a kiváló magyar sertéshús népszerűsítésére

Kampányt indított a minőségi sertéshús fogyasztásának népszerűsítésére az ünnepek közeledtével az Agrárminisztérium (Am), az Agrármarketing Centrum (Amc), valamint a Vágóállat és Hús Szakmaközi Szervezet és Terméktanács (Vht).

A Z generációt viselte meg legjobban 2020

Ez az év hatalmas lelki és fizikai terhet rótt a tizenöt és huszonöt év közötti fiatalokra. Így segíthetnek a szülők a Z generáció tagjainak.

Csütörtökön minimum 314 ember szegte meg a kijárási tilalom szabályait

A kijárási tilalom, a közterületi magatartási szabályok és a gyülekezés tilalmára vonatkozó előírások betartásának csütörtöki ellenőrzésekor 314 emberrel szemben intézkedtek a rendőrök – mondta a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese pénteki online sajtótájékoztatón. Kiss Róbert alezre

Aki közel 30 évesen még anya pici fia, az nem az én emberem

She
-
 Ma 04:35Életmód

Mondd, néha még eszedbe jut az a kevés idő, ami nekünk adatott? Emlékszel a hosszú telefonbeszélgetésekre, amikor már fájt a telefont a fülünkhöz tartani, annyira átmelegedett?