Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ukrajna győzött a férfi kosárlabda Eb-selejtező magyar érdekeltségű csoportjában

Origo
-
 Ma 20:49Sport

A magyar válogatott lejátszott meccs nélkül tért haza a koronavírus miatt.

Fegyveresek szálltak meg kárpátaljai magyar szervezeteket

Az ügy miatt bekérették a magyarországi ukrán nagykövetet

Szijjártó: minden nemzetközi fronton kiáll a kormány a kárpátaljai magyarokért

Minden nemzetközi fronton kiáll a kormány a kárpátaljai magyarokért, ezért Szijjártó Péter a NATO külügyminisztereinek keddi ülésén fel fogja vetni a kárpátaljai magyar intézményeknél hétfőn tartott házkutatások ügyét.

Donáth Anna: Miniszterelnök Úr, az Európai Parlament nem a magyar Parlament!

Az Európai Parlamentben Kövér László nem büntetést osztogathat, hanem maximum a névjegykártyáját.

Szijjártó: Minden nemzetközi fronton kiáll a kormány a kárpátaljai magyarokért

"Minden nemzetközi fronton kiáll a kormány a kárpátaljai magyarokért"

Szijjártó: minden nemzetközi fronton kiáll a kormány a kárpátaljai magyarokért

Minden nemzetközi fronton kiáll a kormány a kárpátaljai magyarokért, ezért Szijjártó Péter a NATO külügyminisztereinek keddi ülésén fel fogja vetni a kárpátaljai magyar intézményeknél hétfőn tartott házkutatások ügyét.

Házkutatások a kárpátaljai magyar vezetőknél

Szijjártó Péter: Dacára az elmúlt időszak ígérgetéseinek, Ukrajnában központi kormányzati politika maradt a megfélemlítés és a magyarellenesség.

Kijev megfélemlítő akciót indított a kárpátaljai magyarság ellen

Hétfőn ukrán radikális aktivista fenyegette a kárpátaljai magyarokat, majd állig felfegyverzett biztonságiak jelentek meg a magyar közösség kulcsfontosságú intézményeinél, illetve Brenzovics László KMKSZ-vezető házánál. Mi lehet a magyarellenes erődemonstráció célja, és hogy látják a helyzetet a kárpátaljaiak? Összefoglalónk.

Kutatnak a még élő magyar Világ Igazai után

Neokohn
-
 Ma 20:24Belföld

Jonny Daniels brit-izraeli aktivista, a lengyelországi From the Depths alapítvány elnöke idős magyarországi embermentőket keres, hogy támogassa és segíthesse őket.

A Szlovák Államvasutak megtanult magyarul

Sokat kellett rá várni, de ez az idő is elérkezett. A Szlovák Államvasutak immáron magyarul is kommunikál, legalább abban a régióban, ahol a magyar nemzetiségű lakosok aránya jócskán több mint 50 százalék.

Megmutatta magát Switchen a Doom Eternal, sőt, a megjelenési dátum is megvan

IGN
-
 Ma 20:09Gaming

Ekkor lehet szétlőni a démonokat kézzel, kézben. Természetesen elődjéhez hasonlóan a Doom Eternal is megjelenik Nintendo Switchre, és egy dögös trailer kíséretében azt is megtudtuk, hogy mikor.

Fradi-Barca: a magyar válogatott ismerőse vezeti a meccset

NB1
-
 Ma 20:07Foci

Ronaldóék női füttyentésnek tesznek majd eleget.

Magyar segítség érkezett a határon túli magyaroknak – Magyarország szlovákiai nagykövete először Kisudvarnokba lát…

A Felvidékre szánt egészségügyi maszkok az elosztásra felkért címzetthez, a dunaszerdahelyi székhelyű Kukkonia polgári társulás képviselőihez érkeztek. A polgári társulás az adománylevél elveivel összhangban segédkezett a szétosztásban. „Örömmel fogadtuk az ismételt felkérést. Fontosnak tartjuk a megelőzést, a maszkviselést, ezért…

Küldik az uniós támogatást a magyar munkahelyvédelemre, de kinek jut majd belőle?

Több mint hetvenmilliárd forintnyi támogatást folyósítanak holnap Brüsszelből az európai munkahelyvédelmi program keretében. Ez a Magyarországnak jóváhagyott 500 millió eurós, azaz nagyjából 180 milliárd forintos egyedi hitelcsomag első részlete. Már csak az a kérdés, hogy kinek jut belőle?!

Szájmaszkokat adományoztak a magyar intézményeknek

A Chi Fu Investment elnöke, a magyar állampolgárságú Frank Liu 400 ezer egészségügyi maszk adományozásával segítette a külhoni magyarságot – a magyar Külgazdasági és Külügyminisztérium közreműködésével. A Felvidékre szánt egészségügyi maszkok az elosztásra felkért címzetthez, a dunaszerdahelyi székhelyű Kukkonia…