Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 113 hír

A bányászati kvóták emeléséről döntött Kína

VG
-
  Ma 15:55 Gazdaság

Minden eddiginél magasabb mennyiségben határozta meg Kína a ritkaföldfémek éves bányászati kvótáját.

Rekordot döntött az Alibaba a szinglik napján

Ragazze
-
  Ma 13:53 Életmód

A szinglik sopikázással töltötték az idejüket romantikázás helyett.

EU-tisztújítás: döntött a jogi bizottság a francia, a magyar és a román biztosjelöltről

Nem állapított meg összeférhetetlenséget az új francia, magyar és román biztosjelölt esetében keddi ülésén az Európai Parlament (EP) jogi szakbizottsága, így folytatódhat a jóváhagyási folyamat a képviselőtestületben.

13 ezer sertés elpusztításáról döntött a hatóság, hogy lassítsa a fertőzés terjedését

Közel 13 ezer újabb sertés elpusztításáról döntött a romániai állategészségügyi és élelmiszerbiztonsági szakhatóság (ANSVSA), miután afrikai sertéspestis (ASP) vírusát mutatták ki egy Arges és egy Olt megyei farmon - közölte a Mediafax hírügynökségre hivatkozva a Magyar Távirati Iroda. A szakhatóság összesítése szerint Romániában a…

Sepsi: döntöttek László Csaba sorsáról – hivatalos

FociClub
-
  Ma 12:51 Foci

Órákon át tárgyalt a klub vezetősége.

Rekordot jelentett be Szijjártó Péter

Az idén már megdőlt a beruházási csúcs, október végéig 62 nagy beruházásról kötöttek megállapodást, ami 9682 új munkahelyet jelent. Ehhez a kormány 129 milliárd forint készpénztámogatást biztosított – közölte a külgazdasági és külügyminiszter az Országgyűlés gazdasági bizottságában.

Idén is rekordot döntött az Alibaba forgalma a szinglik napján

Idén is rekordbevételt ért el az Alibaba kínai internetes kiskereskedelmi portál a szinglik, azaz az egyedülállók napja alkalmából immár tizenegyedszerre tartott kiárusításon, de az éves összevetésű növekedési ütem tovább lassult – derül ki egy, a South China Morning Post (Scmp) című hongkongi lapban megjelent cikkből.

A Toro Rosso is döntött jövő évi pilótáiról

Formula
-
  Ma 11:33 Forma1Red Bull

A Red Bull-lal egyidejűleg bejelentést tett 2020-as versenyzőpárosáról a Toro Rosso is. Nincs meglepetés: versenyzői fronton a folytonosságra szavaz a nevet váltó csapat.

Újabb magyar rekordot jelentett be Szijjártó Péter

Az idén már megdőlt a beruházási rekord, október végéig 62 nagy beruházásról kötöttek megállapodást, ami 9682 új munkahelyet jelent, ehhez a kormány 129 milliárd forint készpénztámogatást biztosított - hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden az Országgyűlés gazdasági bizottságában.

Édesapja fulladásos halála után döntötte el Hajós Alfréd, hogy megtanul úszni

Múlt-kor
-
  Ma 08:33 Kultúra

64 éve, 1955. november 12-én halt meg Hajós Alfréd úszó, az első magyar olimpiai bajnok, aki építészként szellemi olimpián is a legjobb volt. Emellett labdarúgóként is ismert volt. 1902-ben az első magyar labdarúgó-válogatottnak ő volt a csapatkapitánya.

Döntött Emery sorsáról az Arsenal vezetősége

Rangadó
-
  Ma 07:35 Foci

Csalódottak az eredmények és a mutatott játék miatt, de hiszik, Emery a megfelelő ember az együttes irányítására.

Rekordot hozott a szinglik napja

Idén is rekordbevételt ért el az Alibaba kínai internetes kiskereskedelmi portál hétfőn a szinglik, azaz az egyedülállók napja alkalmából immár tizenegyedszerre tartott kiárusításon, de az éves összevetésű növekedési ütem tovább lassult - derül ki egy, a South China Morning Post (SCMP) című hongkongi lap internetes oldalán kedden…