Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Erősödik a politikai vita a kínai vakcina miatt

HVG
-
 Ma 13:54Belföld

Kásler Miklós szerint a koronavírus elleni vakcina nem pártpolitikai kérdés, a DK szerint csak olyan vakcinával kellene oltani az időseket, amelyet az Európai Gyógyszerügynökség is jóváhagy.

Ingyen igazolhatja le a Psg sztárját a Tottenham

Sport365
-
 Ma 13:44Foci

José Mourinho dörzsöli a tenyerét.

Kolíková elárult néhány részletet, hogy nézhet ki a tömeges tesztelés

Kolíková szerint a lehetőségek között felmerült, hogy időben jobban szétterítsék a tömeges tesztelést, tehát hogy több napig és ne csak egy hétvégén, egy vagy két napon keresztül tartson. A tesztelés kötelezettsége alól kikerülhetnek a 65 év felettiek, a gyerekek és azok is, akik otthonról tudnak dolgozni. Ezeket a lehetőségeket egyelőre…

Megint szigorítanak Ausztriában: a mutáns vírus miatt szükséges

Blikk
-
 Ma 13:27Külföld

A mutáns vírus megjelenése miatt szigoríthatnak az osztrákok.

Kongatják a falvak miatt a vészharangot, négy kritikus terület van

A Magyar Falu Program jó alap, de most kellene belevágni a bonyolultabb feladatba, hogy a kistelepülésekről ne külföldre menjenek dolgozni és élni a magyarok, vélekedik a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének elnöke.

A Zöld-foki Köztársaság nem áll ki a németek ellen a vírus miatt

A magyarok csoportjában szereplő Zöld-foki Köztársaság válogatottja nem áll ki vasárnap a németek elleni második fordulós összecsapásra az Egyiptomban zajló férfi kézilabda-világbajnokságon. Az afrikai ország szövetsége Facebook-oldalán közölte: mindent megtesznek annak érdekében, hogy a későbbiekben a sportszerűség…

A világ vezető múzeumi szakemberei aggódnak a szlovén, magyar és lengyel fejlemények miatt

Teljesen felkészületlen, alkalmatlan, szakmaiatlan személyek kulcspozícióba emelése rendszerszintűvé vált - áll a vezető kortárs és modern múzeumokat tömörítő CIMAM nyilatkozatában.

Szén-monoxid-mérgezés gyanúja miatt több ember kórházba került a fővárosban

Többen rosszul lettek vasárnap egy családi házban, a Budapest 15. kerületi Vécsey Károly utcában.

Hiányzó adatok miatt késik a Szputnyik vakcina brazíliai engedélyezése

A brazil egészségügyi hatóságok (Anvisa) további adatokat kérnek a koronavírus elleni Szputnyik orosz vakcina kifejlesztőjétől.