Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 185 hír

Orbán megint arról beszélt, hogy csak az oltásokkal lehet legyőzni a vírust

A Karmelita kolostorban fogadta a montenegrói államfőt, ahol mindketten méltatták a védettségi igazolványok kölcsönös elismerését.

Megint berobbanhat Csernobil?

A robotok nyújthatják a megoldást.

Magyarország megint felrúgta az európai egyezséget, hogy Kínának udvaroljon

Most Kína-ügyben. Heiko Maas német külügyminiszter szerint értehetetlen, de könnyű kitalálni, miért van ez így, és ha kell az EU-tagországok Magyarország nélkül is kiadják nyilatkozatot.

New York Stock Exchange

A New York Stock Exchange a világ legnagyobb értéktőzsdéjének számít.

Elon Musk már Cybertruckkal csapatja New Yorkban

A Tesla tulajdonosa a sokak által nagyon várt SUV-val járkál a Nagy Almában.

Play New: antisport-reklámot készített a Nike

A Nike új hirdetése a Play New című kampány azt hangsúlyozza, hogy a sportban való részvétel az öröm, még akkor is, ha kissé vacak vagy benne.

Bebizonyították, hogy részegen nehéz távolságot tartani egymástól

Az Illinois-i Egyetem kutatói megvizsgálták, hogy mennyire sikerül tartaniuk a védőtávolságot azoknak, akik csak bambiznak, és azoknak, akik jól berúgnak. A kutatásból kiderült, hogy a barátok eleve közelebb húzódtak egymáshoz, de kellő mennyiségű alkohol után az idegenekhez is közelebb hajoltak a résztvevők.

A szakállas dicsőítő megint fergeteges

vasárnap.hu
-
 Ma 11:34Zene

Az amerikai szakállas énekes előadó arról híres, hogy nem rejti a véka alá az igazságot a színpadon és a dalaiban sem. Az egyik általa írt könyv címe: „Mindenki a mennyországba igyekszik, mégsem akar senki meghalni”. Már a címből is érezhetjük, hogy a hosszú szakállas, szemüveges előadó képes azokat a témákat is feszegetni,…

Újra összejöttek? Megint lefotózták együtt Jennifer Lopezt és Ben Afflecket

A hírek szerint több napot töltöttek el kettesben ott, ahová Affleck korábban a családját is gyakran elvitte nyaralni.

„Ha ez sikerül, megint egy lépéssel közelebb leszünk a nagy, közös célhoz” – Teljes gázzal menetel tovább Dárdai Pál

Blikk
-
 Ma 10:18Foci

Szerdán folytatja menetelését a Hertha, a Schalke otthonában vívnak újabb nagyon fontos meccset. A hétvégén, a Bielefeld ellen sokan a győzelmet kalkulálták be, de a 0-0 után sem szomorú senki. Három meccsen öt pontot szerzett Dárdai csapata, nem mellékesen hat meccse veretlen.

Kiakadt a német külügyminiszter a magyar kormányra, mert megint blokkolták a Kínát elítélő határozatot

Heiko Maas külögyminiszter szerint "teljességgel felfoghatatlan" a kormány döntése. A 444 cikke szerint eléggé kiakadt azon Heiko Maas német külögyminiszter hétfőn, hogy a magyar kormány ismét megakadályozta, hogy az Európai Unió közös, egyhangú nyilatkozatban ítélje el a kínai kormányt a hongkongi demokrácia eltiprása miatt.  Heiko…

Róth Imre: Egy felvidéki, aki megálmodta New York felhőkarcolóit

ma7.sk
-
 Ma 09:40Életmód

Emery Roth, vagyis Roth Imre Gálszécsről indult el mesebeli útjára, a nyolcgyermekes zsidó család sarja tizenhárom évesen már Chicagóban keresi a boldogulását, 14 évvel később megnyitja saját építész irodáját, hogy öt évvel később megtervezze a tízemeletes Hotel  Belleclaire épületét. A Central Parkból széttekintve szinte csak az ő ikonikus…

Eggyel megint lejjebb került az oltható korosztály “évjárata”

Az amerikai FDA gyógyszerügynökség jóváhagyta a Biontech német oltóanyaggyártó és amerikai partnere, a Pfizer koronavakcináját 12-15 éves gyermekek és serdülők

Szénné égett egy Ferrari F40. Megint!

Szinte pontosan egy évvel ezelőtt néztük döbbenten a fotókat arról a Ferrari F40-ről, ami Monaco utcáin gyulladt ki és égett lényegében porrá. Most újra megtörtént egy hasonló eset, Japánban pusztult el egy F40 a napokban.