Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 216 hír

Rendszeresen zaklatta osztálytársát egy 14 éves fiú, letartóztatták a Nógrád megyei rendőrök

Egy fiatal fiút kellett letartóztatniuk a rendőröknek, miután rendszeresen zaklatta az egyik osztálytársát.

Csak egy Vas megyei csapat meccselt

Az NB II-es kézilabda-bajnokság 9. fordulójában a vasi csapatok közül csak a Sárvár lépett pályára – magabiztos győzelmet aratott.

Lezárult az ősz a megyeiben

A hét végén az őszi utolsó, 15. fordulót rendezték a megyei labdarúgó-bajnokságokban, de néhány találkozó pótlására még idén sor kerülhet. Ahogy a múlt héten, úgy ezúttal is sok mérkőzést későbbre halasztottak, a II. osztályban két, a harmadik vonalban pedig négy meccsre került sor.

Egy hazai siker és egy döntetlen a csonka idényzárón a megyei első osztályban

A megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 15., záró fordulójában az előző játéknaphoz hasonlóan csupán két mérkőzést rendeztek meg. A Bodajk folytatta remek idei szereplését, míg az Enying kétgólos előny után ikszelt.

Csak államnyelven hirdették meg a párkányi önkormányzati lap főszerkesztői állását - tiltakozik az MKP

A Magyar Közösség Pártja párkányi alapszervezete és önkormányzati képviselőcsoportja tiltakozását fejezi ki, és elitéli a Párkány és Vidéke önkormányzati lap novemberi számában megjelenő felhívást a főszerkesztői állás betöltésére, ami csak államnyelven jelent meg.

A Veszprém megyei oktatási és köznevelési intézményekben is megkezdődött a tesztelés

Hétfőn megkezdődött az iskolákban, óvodákban, bölcsődékben és egészségügyi intézményekben dolgozók koronavírus-tesztelése.

A Veszprém megyei tűzoltók is segítenek a beteg Zsombornak

Veol
-
 Tegnap 16:00Megyei

Jótékonysági futással a Veszprém megyei tűzoltók is segítenek az SMA betegségben szenvedő Zsombornak, közölte a Katasztrófavédelem.

A koalák védelmét szolgáló stratégiát hirdetett az ausztrál kormány

Origo
-
 Tegnap 15:40Tudomány

Első lépésként felmérik az erszényesek populációit.

Napi cuki: Bajba jutott kutyus életét mentették meg a Hajdú-Bihar megyei rendőrök

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának munkat�

15 embert fogtak el Pest megyei rendőrök

15 embert fogtak el Pest megyei rendőrökPest Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 23., h - 14:39 A sofőrrel szemben embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás, aki 14 migránsnak nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

Hipóhoz hasonló szert ittak, akik rendeltek egy vírusellenesnek hirdetett szerből

Gyógyszerhamisítás bűntette miatt vádat emeltek egy férfi ellen, aki engedély nélkül, gyógyszerként forgalmazott egy vírusellenesként hirdetett készítményt.

Jelenetíró pályázatot hirdet a Pesti Magyar Színház

Corn & Soda
-
 Tegnap 14:00Kultúra

A Pesti Magyar Színház NYITÁNY címmel pénzdíjas jelenetíró-pályázatot hirdet, amelyre szeretettel várunk minden jelentkezőt! Célunk, hogy minél több minőségi színpadi jelenet szülessen, illetve hogy megmutatkozási lehetőséget kínáljuk azoknak, akik tehetséget és ambíciót éreznek magukban...