Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 253 hír

Exatlon: Dóri csapatmunkának nevezi, hogy az összes medált neki adták

Liner
-
 Ma 15:42Divat

Sokan teszik fel a kérdést, hogy mindez mennyire volt sportszerű Livivel szemben, aki majdnem négy medált is ki tudott védekezni.

Másfél tucatnyi összeszenesedett holttestre bukkantak az amerikai–mexikói határ közelében

Legalább tizenkilenc elszenesedett holttestet találtak szombaton az amerikai határon fekvő mexikói Miguel Alemán település közelében – közölte az észak-mexikói Tamaulipas állam ügyészsége.

Antwerpen COVID-19 tesztelésre hívja a város zsidó lakóit

A jelentős haredi ortodox népességgel rendelkező belgiumi Antwerpen főpolgármestere a zsidók által  lakott negyedekben tartana intenzív tesztelést.   A jobboldali Bart De Wever polgármester, aki a helyi zsidóság széleskörű támogatását élvezi, csütörtökön jelentette …

Szijjártó szerint az összes külügyér-kollégája együgyű, csak ő a “helikopter”?

Úgy tűnik, Szijjártó Péter, a magyar külügy felelőse mindenre kapható. Azután, hogy államtitkára, Menczer Tamás az ATV kamerájába mondta, hogy európai országok tömkellege áll sorba azorosz vakcináért, miután Magyarország "felfedezte" azt, Vasárnap hajlandó volt ráerősíteni, sőt, rátenni egy lapáttal az "előtte szólóra".

Az Orczy-háztól a zsinagógákig – A zsidónegyed titkai

Hogyan találta meg a helyét az Orczy-ház zsidó közössége a pesti belvárosban? Hogyan alakult ki a zsidónegyed?

Tervezik a kulturális életet Füleken

A koronavírus-járvány rengeteg bizonytalanságot eredményezett a kulturális rendezvények tekintetében, ami jócskán megnyirbálta a Füleki Városi Művelődési Központ 2020-ra tervezett programjait. És bár az idei év első fele is kétséges, a kultúraszervezők tartalmas és sokszínű kínálattal készülnek.

Napi 250-350 darab Enyaq iV gyártását tervezi a Škoda

A vásárlói igényekhez igazodva, akár havonta 5000-7000, vagy akár havi 10.000 darab Enyaq iV elektromos modellt is képes legyártani a Škoda

Zsidó-keresztény imaórát tartanak Budapesten

HírTV
-
 Ma 08:07Kultúra

Zsidó-keresztény imaórát tartanak este Budapesten, az Avilai Nagy Szent Teréz Plébániatemplomban - közölte Tóth János Csaba.

Összeszedték Trump legnagyobb hülyeségeit

NLC
-
 Ma 07:47Színes

A 45. amerikai elnök négy éves pályafutása során nem volt hiány meghökkentő pillanatokból.

Most született gyermekük, de már tervezi a következő babát a magyar sztárpár

Femcafe
-
 Ma 07:42Bulvár

A Kincsem című magyar sikerfilm női főszereplője tavaly adott életet első gyermekének, de az anyasággal nem adta fel karrirejét - bemutatóra készül a Vígszínházban.

"Akadt olyan, amire jobban oda kellett figyelni, összességében mégsem volt kiemelkedően nehéz"

Szombaton tartották a középiskolai felvételit, a diákoknak két tantárgyból kellett vizsgázniuk: matematikából és magyarból. Bár az aktuális feladatsor azoknak a legnehezebb, akik éppen vizsgáznak, a szaktanár szerint nem volt különösen nehéz kérdés az idei matekfelvételiben.

Budapesti baleseti összesítő

Budapesti baleseti összesítő Budapesti Rendőr-főkapitányság2021. 01. 24., v - 05:58

A Sony nem tervezi a villanyautó-gyártást, de nem állt le a fejlesztéssel

Az önvezetéshez szükséges technológiára koncentrálja erőforrásait a Sony.

A zsidó gauchók

Szombat.org
-
 Tegnap 22:43Kultúra

“Az örökké hólepte, nyomorúságos Tulcsinban, a dicső rabbik és évszázados zsinagógák városában minden Amerikából érkező hír ábránddal töltötte meg a zsidók lelkét.” Genezis Az örökké hólepte, nyomorúságos Tulcsinban, a dicső rabbik és évszázados zsinagógák …