Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Környezettudatos család? Nem lehetetlen!

Ki ne látott volna már képeken zacskóba gabalyodott teknőst vagy műanyag palackoktól elpusztult bálnát? Lépten-nyomon a szemünk elé kerül a felhívás: vigyázzunk a bolygónkra, mert ha ilyen mértékben szennyezzük a környezetünket, a következő generációk számára élhetetlenné válik a Föld. Sokan azt gondolják, hogy kicsiben nem…

Meglesz Ronnie hetedik világbajnoki címe?

Eurosport
-
 Ma 18:56Sport

A 2021-es világbajnokság legnagyobb kérdése, hogy Ronnie O'Sullivan meg tudja-e szerezni hetedik világbajnoki címét, amivel beállítaná Stephen Hendry rekordját. A Crucible skót királyának minden egyéb rekordját megdöntötte már, de mégiscsak ez a legfontosabb. Egyértelmű, hogy ha beállítja, vagy egyszer tán meg is dönti ezt a rekordot is, akkor…

Női kézi vb-selejtező: Nem volt mindegy, melyik arcunkat mutatjuk

NSO
-
 Ma 18:55Kézilabda

A női kézilabda-világbajnokság selejtezőjének első felvonásán a magyar női válogatott 27 gólos győzelmet aratott Olaszország felett Érden. A találkozó után a mieinket irányító Elek Gábor elmondta, nem volt mindegy, melyik arcunkat mutatjuk.

Ingyen finomságokkal lepte meg a járókelőket a tatabányai cukrászda

Kemma
-
 Ma 18:55Belföld

A megyeszékhely egyik cukrászdájának csapata meglepetéssel kedveskedett a feléjük járóknak pénteken. A gesztusnak feltehetően sokan örültek.

Törőcsik Marira emlékeztek a Nemzeti Színháznál

A péntek hajnalban elhunyt Törőcsik Marira emlékeztek péntek délután a Nemzeti Színháznál.

Nem sokat késett Moszkva válasza az amerikai szankciókra

Moszkva elküldi az amerikai a nagykövetet és tíz diplomatáját

Az OTP nem fizet osztalékot, Csányi Sándor marad a bank élén

Az OTP Bank Nyrt. bár nyereséggel zárta a múlt évet a jegybanki iránymutatásnak megfelelően nem fizet osztalékot 2020-as gazdálkodása után - döntött a közgyűlési jogkörrel felruházott igazgatóság pénteki ülésén, amelyen meghosszabbították Csányi Sándor elnök-vezérigazgatói megbízatását.

Virágokkal és mécsesekkel emlékeznek Törőcsik Marira a Nemzeti Színháznál

Egyre gyűlnek a sárga rózsák. Ez volt a színésznő kedvenc virága.

A kínaiak szerint nem szabad játszmákhoz használni a klímaváltozást

A klímaváltozást nem szabad bábként használni geopolitikai játszmákhoz – figyelmeztetett Hszi Csin-ping kínai elnök.

Perez és Ocon nem haragudnak egymásra

Formula
-
 Ma 18:46Forma1

A pénteki nap legizgalmasabb és egyben legrejtélyesebb jelenetsora volt, mikor az első szabadedzésen Sergio Perez és Esteban Ocon is sérült autójából száll ki. Most elmagyarázták, mi történt.

Törőcsik Marira emlékeztek a Nemzeti Színháznál

A Nemzeti Színház bejáratánál lévő emlékhelyen este kilencig várják a megemlékezőket. 

Fotók: a kormány küldöttei is megemlékeztek Töröcsik Mariról a Nemzeti Színháznál

Művésztársai mellett a politika is képviseltette magát. Péntek hajnalban, életének 86. évében, hosszas betegség után elhunyt Törőcsik Mari, a nemzet színésze. Az elmúlt fél évszázad egyik legnagyobb magyar színművésze előtt a Nemzeti Színháznál rótták le kegyeletüket ismert személyek. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere, Rátóti…

Emily Ratajkowski megmutatta szülés utáni alakját

Csupán egy hónapja született meg a gyermeke, a modell teste mégis tökéletes!

Össztűz Hadházyra: miatta van a Fidesz-kétharmad és még szakdolgozata sem volt – mindez a pénteki nap termése, …

Úgy tűnik, minden napra megvan az itiner, melyik ellenzéki politikust kell alázni. Pénz nem számít, hiszen mindezt Ön, meg Ön, meg mi mindannyian fizetjük. Ha péntek, akkor Hadházy? Természetesen alapfokon fut még a Gyurcsány, Jakab, Fekete-Győr lejáratás is, nehogy feledésbe merüljenek.

Orbán bejelentett - nyitnak is, meg nem is

Hírhatár
-
 Ma 18:40Megyei

Részsikernek tekinti a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) alelnöke azt, hogy a kormány korábbi terveivel ellentétben mégsem nyitják meg a felsőtagozaton az iskolákat hétfőtől, de közben aggasztónak tartja azt, hogy pont annak a két korosztálynak (óvodások, alsósok) kell továbbra is menniük közösségbe, akiknél a legnehezebb a távolságtartás.